رتبه برتر های کنکور ۱۴۰۱
-
از ۳ مهر تا ۱۰ تیر حدودا ۹ ماه و چند روز هست
۹ ماه زمان کافی برای از صفر به اوج رسیدن هستش
کم تو حاشیه باشید و روابط نادرست هاتون رو کم کنید
مستمر درست زندگی کنید و درس بخونید تا زمان کنکور ۱۴۰۱ برسه و به چیزی که هدفتون قرار دادید برسید
من هم از امروز سعی میکنم از حاشیه بیام بیرون و به الا و راه ابریشم اعتماد کنم و از شما هم میخوام این کار رو انجام بدیدامید وار حداقل ۵ یا ۱۰ تا رتبه زیر ۱۰۰ کشوری تو رشته ریاضی و تجربی داشته باشیم
منم که ریاضی هستم سعی میکنم و از شما هم میخوام سعی زیاد به صورت درست کنید تا به هدفمون برسیم
یا حق -
فعلاً با برنامه راه ابریشم درگیر هستیم و خواب رو هم آزمون گرفته
-
فعلاً با برنامه راه ابریشم درگیر هستیم و خواب رو هم آزمون گرفته
ali vahedy نگران نباشید
اتاق فکر الا فکر همچیو کردن
منتظر فیلم مشاوره که توضیحات توشه باشید -
ali vahedy نگران نباشید
منتظر فیلم مشاوره که توضیحات توشه باشیدMohammad Hassan Rajjab Pour امیدوارم ولی تا حالا ندیده بودم آلاخونه این وقت شب اینقدر شلوغ باشه
-
مستمر درست زندگی کنید و درس بخونید تا زمان کنکور ۱۴۰۱ برسه و به چیزی که هدفتون قرار دادید برسید
من هم از امروز سعی میکنم از حاشیه بیام بیرون و به الا و راه ابریشم اعتماد کنم و از شما هم میخوام این کار رو انجام بدیدامید وار حداقل ۵ یا ۱۰ تا رتبه زیر ۱۰۰ کشوری تو رشته ریاضی و تجربی داشته باشیم
منم که ریاضی هستم سعی میکنم و از شما هم میخوام سعی زیاد به صورت درست کنید تا به هدفمون برسیم
یا حقMohammad Hassan Rajjab Pour من که از استرس دارم خفه میشم امیدوارم برنامه درست بشه زمان خیلی کمی داریم
-
ali vahedy نگران نباشید
منتظر فیلم مشاوره که توضیحات توشه باشیدMohammad Hassan Rajjab Pour راستی به این یه نگاه بنداز اگه چیزی به ذهنت میرسه زیرش بگو شاید کسایی مثل من یکم ذهنمون آروم بگیره
https://forum.alaatv.com/topic/38530/تعداد-باکس-های-مطالعاتی-متفاوت-در-هر-برنامه/2?_=1632086828733 -
ali vahedy نگران نباشید
منتظر فیلم مشاوره که توضیحات توشه باشیدMohammad Hassan Rajjab Pour اشتباه میکنین که هی منتظر میمونین بهترین تصمیم هفته ی پیش من این بود که منتظر برنامه نموندم
هرچند بازم امیدوار بودم که کاملا اشتباه میکردم -
یا حقMohammad Hassan Rajjab Pour
سلام
منم هستم...یاعلی