برنامه مهر
-
درود دوستان من میخوام با برنامه جدیدی که برای اول مهر منتشر کردن پیش برم و از اول شروع کنم،میخواستم بپرسم دقیقا این برنامه چطوریه؟ و ممکنه کمی راجبش توضیح بدین؟ چون من خیلی گیجم و دقیقا نمیدونم باید چیکار کنم،ایا الان دیره برای شروع؟ لطفا اگر میشه راهنمایی کنید راجب این برنامه.
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
درود دوستان من میخوام با برنامه جدیدی که برای اول مهر منتشر کردن پیش برم و از اول شروع کنم،میخواستم بپرسم دقیقا این برنامه چطوریه؟ و ممکنه کمی راجبش توضیح بدین؟ چون من خیلی گیجم و دقیقا نمیدونم باید چیکار کنم،ایا الان دیره برای شروع؟ لطفا اگر میشه راهنمایی کنید راجب این برنامه.
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمسروین روزبیانی سلام و وقت بخیر
یک _ برنامه شروع از مهر هستش و ما الان در ماه شهریور هستیم، به نظر خودتون دیر شده؟؟؟!️
دو _ توضیح برنامه رو اعلام کردن گروه مشاوره راه ابریشم
قرار هست راجع بهش داخل ویدیو توضیح بدن.... پس صبور باشین
سه_ به طور کلی و مجمل اگه بخوام یکم کمکتون کنم،، طبق صحبت هایی که با رفقا تو آلاخونه داشتیم؛
برنامه ای که طبق آزمون خودتون و مطابق شرایط تحصیلیتون (دوازدهم یا فارغالتحصیل) هست رو دانلود بفرمایید.
بعدش همون برنامه رو با توجّه به شرایط فردی خودتون، شخصی سازی کنید؛ از اسم شخصی سازی هم نترسید، فقط کافیه این برنامه رو با برنامه روزانه خودتون (ساعت خواب و بیداری، ساعت بیشترین بازدهی ذهنیتون.و....) هماهنگ کنید. -
Sama 1 بلع
-
Sama 1 بلع
mahsaaa rezaeee چطور میتونم دانلودش کنم ؟
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد