درسنامه های راه ابریشمو چند روزه تموم کنیم ؟
-
سلام
ظاهرا با این وضعی که پیش اومده انتخابی جز گزینه دو نداریم
به نظرتون تو سه هفته ای که واسه یه فرسنگ داریم چند روز بزاریم واسه درسنامه و چند روز تست بزنیم ؟ چون قراره همه ی فیلمای تستو نبینیم میترسم درست پیش بینی نکنم واسه تست زنی زمان کم بیارم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام
درباره سوال اولتون نظری ندارم
ولی درباره فیلم های تست
طبق گفته عوامل آلا ، لازم نیست کل فیلم های تست دیده بشه. فقط در صورت لزوم (یا غلط زدین .یا توش مشکل داشتید)بهشون مراجعه کنید -
من واقعا نمیفهمم این چند هفته گذشته چرا انقد الا بهم ریخته
. برنامه درست درمون ندادن ، جزوه پرید ، عمومی ها هم نیومده . چند روز دیگه اول مهره
. تبریک
-
من واقعا نمیفهمم این چند هفته گذشته چرا انقد الا بهم ریخته
. برنامه درست درمون ندادن ، جزوه پرید ، عمومی ها هم نیومده . چند روز دیگه اول مهره
. تبریک
mahdi shokry یه حسی از درون بهم میگه برو چنتا کتاب خوب بگیر درسنامه و تست همونا رو با برنامه آزمون بخون باشد که رستگار شوی
-
mahdi shokry یه حسی از درون بهم میگه برو چنتا کتاب خوب بگیر درسنامه و تست همونا رو با برنامه آزمون بخون باشد که رستگار شوی
F GH 2 فکر کنم حست داره راه درستی رو میره
-
Hhh Hh آره اونو متوجه شدم میگم چون معلوم نیس از الان که چنتاشو قراره فیلم حلشو ببینم نمیدونم چقدر زمان تو برنامم بزارم واسشون
F GH 2
وارد سایت زیر بشید
https://alaatv.com/landing/25
رو هر درس که کلیک کنید. پایین تر که برید ی نمودار هست که توش مشخص شده که در هر فرسنگ تعداد جلسات و تعداد تست و مجموع ساعات فیلم ها زده شده
حالا براساس این داده ها راحت تر میتونید برنامه بریزید
برای هر تست بر اساس سرعت خودتون زمانی رو درنظر بگیرید. خوشبختانه زمانکوب هم فیلم ها دارن. که مستقیم تست مورد نظرتون رو پیدا کنید.برای پیدا کردن فیلم اون صفحه که تست توش هست هم بارکد پایین صفحه هست. که این اتلاف وقت رو خیلی کمتر میکنه -
سلام
ظاهرا با این وضعی که پیش اومده انتخابی جز گزینه دو نداریم
به نظرتون تو سه هفته ای که واسه یه فرسنگ داریم چند روز بزاریم واسه درسنامه و چند روز تست بزنیم ؟ چون قراره همه ی فیلمای تستو نبینیم میترسم درست پیش بینی نکنم واسه تست زنی زمان کم بیارم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمF GH 2 هر درس و ببین با توجه بهش مثلا فصل فشار کتاب و کمک درسی و آلا باهم کل اون فصل بنوبس مثلا فلان قسمت جلسه اول فلان ساعت
به همین ترتیب برو بالا ببین چقدر تایم میبری با توجه به سطح خودت برنامه اوکی بنویس. -
-