ازتون خواهش میکنم جواب بدین
-
سلام تو رو خدا مدیر یا هر کس دیگه ای که میدونه بگه که آقای یاری و آقای پویان نظر و آقای گودرزی برای دوازدهم تدریس میکنند یا نه؟ خیلی استرس دارم تو رو خدا زود بگین🥺
@M-an
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام تو رو خدا مدیر یا هر کس دیگه ای که میدونه بگه که آقای یاری و آقای پویان نظر و آقای گودرزی برای دوازدهم تدریس میکنند یا نه؟ خیلی استرس دارم تو رو خدا زود بگین🥺
@M-an
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاراضیه دهقانی
سلام اگر اقای یاری فیزیک دوازدهم رو تدریس نکنن
تدریس اقای داداشی رو ترجیح میدید یا اقای فدایی فرد رو؟؟ -
راضیه دهقانی
سلام اگر اقای یاری فیزیک دوازدهم رو تدریس نکنن
تدریس اقای داداشی رو ترجیح میدید یا اقای فدایی فرد رو؟؟NC Ch هنوز تدریسشون رو نگاه نکردم به خاطر همین میگم اطلاع بدن که اگه آقای یاری تدریس ندارن من برم تدریسای بقیه دبیرا یا حتی خارج از الا رو نگاه کنم
از نظر شما کدوم دبیر بهتر تدریس میکنن؟ -
NC Ch هنوز تدریسشون رو نگاه نکردم به خاطر همین میگم اطلاع بدن که اگه آقای یاری تدریس ندارن من برم تدریسای بقیه دبیرا یا حتی خارج از الا رو نگاه کنم
از نظر شما کدوم دبیر بهتر تدریس میکنن؟راضیه دهقانی فدایی فرد
-
راضیه دهقانی فدایی فرد
سید حسین قربانی 1 اها
فقط یه سوال توی یه سال کتاب تغییراتی نداشته ؟
واینکه میشه بگید اقای فدایی فرد تدریسشون چه ویژگی هایی داره -
سید حسین قربانی 1 اها
فقط یه سوال توی یه سال کتاب تغییراتی نداشته ؟
واینکه میشه بگید اقای فدایی فرد تدریسشون چه ویژگی هایی دارهراضیه دهقانی کامل و جامع میگن
البته ببینید با کدوم ارتباط میگیرید
فکرنکنم تغییر آنچنان کرده باشه -
NC Ch هنوز تدریسشون رو نگاه نکردم به خاطر همین میگم اطلاع بدن که اگه آقای یاری تدریس ندارن من برم تدریسای بقیه دبیرا یا حتی خارج از الا رو نگاه کنم
از نظر شما کدوم دبیر بهتر تدریس میکنن؟راضیه دهقانی
احتمالا با اقای فدایی فرد پیش برم چون تعداد کلیپهاشون کمتر -
راضیه دهقانی کامل و جامع میگن
البته ببینید با کدوم ارتباط میگیرید
فکرنکنم تغییر آنچنان کرده باشهسید حسین قربانی 1 اها ممنون
کاش اقای یاری تدریس کنن چون واقعا عالیییی هستن همه چی کامللل میگن و اصلا چیزی ابهام نمیمونه -
سلام
هنوز برنامه های آلاء برای سال تحصیلی جدید اعلام نشده،
ان شاء الله در اولین فرصت ممکن اطلاع رسانی خواهد شد
برای دروسی هم که سوال کردین هر کدوم حداقل یک دوره با اساتید دیگر دارن که فعلا می تونید استفاده کنید@m-an خیلی ممنون از پاسخگوییتون
-
سلام
هنوز برنامه های آلاء برای سال تحصیلی جدید اعلام نشده،
ان شاء الله در اولین فرصت ممکن اطلاع رسانی خواهد شد
برای دروسی هم که سوال کردین هر کدوم حداقل یک دوره با اساتید دیگر دارن که فعلا می تونید استفاده کنید@m-an سلام اگر میشه یه لطفی کنید جواب بقیه افرادی هم که دارن برا راه ابریشم سوال میکنم بدید
ممنون️
-
@M-an
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاراضیه دهقانی به نظر من از همین بقیه ی دبیرای الا همون درسای مد نظرت چندتا فیلم ببین که اگر این بزرگوارانی که گفتین فیلم ضبط نکردن دیگه عقب نمونی با بقیه اساتید کارتو پیش ببری
-
این پست پاک شده!