فرسنگ اول راه ابریشم منتشر شد
-
حسین مسلمی در
فرسنگ اول راه ابریشم منتشر شد
گفته است:
@mr-perfect یعنی الان چون قیمت آلات کمه همه چیز درسته
بعد. مگه من مقایسه کردم من دارم خود آلا رو با پارسال خودش مقایسه میکنممسئله این نیست که چون قیمت کمه همه چی درسته
شما قبل خرید حق انتخاب داشتید
کسی محبورتون نکرد که بیاید از آلا راه ابریشم بخریدReyhan Hmi یه سوال چرا تا الان هیچی ناراضی نبود الان خیلی ها ناراضی هستن
به نظرت چرا؟؟ -
@mr-perfect خوش
ولی من تا الان غیر از هزینه خود پکیج حدود دو تومن هزینه چاپ دادم و پونصد تومن هزینه نت
اگه میدونستم آخرش ماست مالی شده نمی گرفتملطفا مسئولیت پذیر باشید.
-
لطفا مسئولیت پذیر باشید.
@mr-perfect بچه بیا پایین بیا پایین سرمون درد گرفت
-
لطفا مسئولیت پذیر باشید.
این پست پاک شده! -
@mr-perfect بچه بیا پایین بیا پایین سرمون درد گرفت
amirali salahshour داش اسکی صدم ثانیه ای
-
لطفا مسئولیت پذیر باشید.
@mr-perfect مسئولیت چی رو بپذیرم بگید خواهشا؟؟؟
مسئولیت برنامه ریزی که گفته بود هست
مسئولیت تدریس بد فرسنگ آخر زیست
مسئولیت وعده هایی که معلوم نیست کی عملی بشه!
کدوم؟ -
@mr-perfect خوش
ولی من تا الان غیر از هزینه خود پکیج حدود دو تومن هزینه چاپ دادم و پونصد تومن هزینه نت
اگه میدونستم آخرش ماست مالی شده نمی گرفتمحسین مسلمی منم میخواستم چاپ کنم دیدم با پولش میشه ده بار راه ابریشم خرید تصمیم گرفتم با پی دی اف برم
-
آقا ارشیا لطفا خودتون هم جواب بدین.
Arshia Yazdian -
حسین احمدی سلام گفته بودند اپدیت میشن جزوه ها ولی فعلا باید فرسنگ های اول و خودمون چاپ کنیم تا خبرای بعدی برسه
Bahram 0 من همون اول تابستون همه رو چاپ کردم 🥲
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
دوستان لطفا به جای اینکه هم سر ما رو به درد بیارین و هم سر خودتونو، بشینین حداقل پیله ها رو نگاه کنین تا عقب افتادن هم به دغدغه هاتون اضاف نشه..
-
Arshia Yazdian گل من بد کردید خیلی بی برنامه و بدون نظم واقعا از انتخاب راه ابریشم پشیمونم برنامه و جزوه که سایر موسسات رایگان همراه محصول میدن و وضعیت داشبورد راه ابریشم که بعد دانلود هر ویدیو ریست میشه و دوباره باید بریم فیلم بعدی رو پیدا کنیم
لطفا لطفا کاری رو که توانشو ندارید شروع نکنید و بچه هارو تو هچل نزارید دانش اموزای پارسال هم که از دستتون شاکینAmirAbbas Farahani
دوست خوب
شما و بچه هایی که شاکی هستین و الکی جوسازی میکنین، الان هم دیر نشده ها!
میتونید برید زباله های موسسه های دیگه و حتی معروف تر از آلاء رو بخرید -
دوستان لطفا به جای اینکه هم سر ما رو به درد بیارین و هم سر خودتونو، بشینین حداقل پیله ها رو نگاه کنین تا عقب افتادن هم به دغدغه هاتون اضاف نشه..
-
AmirAbbas Farahani
دوست خوب
میتونید برید زباله های موسسه های دیگه و حتی معروف تر از آلاء رو بخریداین پست پاک شده! -
خب میگن موسسه های دیگه اینطوریه و اونطوریه منم گفتم که میتونین برین از اونا استفاده کنید من کل راه ابریشم رو به قیمت بسیار پائین خریدم و خيلی خيلی هم راضی هستم.
-
این پست پاک شده!
حسین مسلمی داش ولش
بیا بریم درسمونو بخونیم ایشالا درست میشه -
AmirAbbas Farahani
دوست خوب
میتونید برید زباله های موسسه های دیگه و حتی معروف تر از آلاء رو بخریدMohammad sabety
ما نه میگیم آلا بده نه موسسه های دیگه
فقط خیلی خیلی خیلی بدقولن -
AmirAbbas Farahani
دوست خوب
میتونید برید زباله های موسسه های دیگه و حتی معروف تر از آلاء رو بخریداین پست پاک شده!