واقعا موندم
-
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من موندم تو دوراهی برای انتخاب رشته ایندم
میخوام روانشناسی انتخاب کنم تا نزارم اسیب هایی که خودم دیدم بقیه جوونا ببینن اما خیلی از همین جوونا از این شرایط راضین
حتی میخواستم برای پایان نامه ام کتاب بنویسم ایده خوبی هم براش دارم اما این همه کتاب خوب و حتی بهتر از ایده من کسی مگه اهمیتی براشون قائل میشه؟
از طرفی میگم اگه اینکارو نکنم و بعد مرگم بفهمم با انتخاب این رشته یا اگه اون کتابو مینوشتم شاید یه نفر حتی یه لحظه فکر میکرد و سعی میکرد بهتر زندگی کنه چی؟
موندم نمیدونم چیکار کنم
-
-
میخوام روانشناسی انتخاب کنم تا نزارم اسیب هایی که خودم دیدم بقیه جوونا ببینن اما خیلی از همین جوونا از این شرایط راضین
حتی میخواستم برای پایان نامه ام کتاب بنویسم ایده خوبی هم براش دارم اما این همه کتاب خوب و حتی بهتر از ایده من کسی مگه اهمیتی براشون قائل میشه؟
از طرفی میگم اگه اینکارو نکنم و بعد مرگم بفهمم با انتخاب این رشته یا اگه اون کتابو مینوشتم شاید یه نفر حتی یه لحظه فکر میکرد و سعی میکرد بهتر زندگی کنه چی؟
موندم نمیدونم چیکار کنم
Meysam Hosseini این که فقط یه انتخاب بود روانشناسی یا ... هیچی ؟ از هیچی بهتره خب !
-
موندم نمیدونم چیکار کنم
Meysam Hosseini
به نظر من دلیل این تردید احساس مسئولیت و درک عمیقتون از مسائل باشه که قابل تقدیره اما من معتقدم اگر یه هدف اصل قرار بگیره به بهترین نحو ممکن میتونه تحقق پیدا کنه پس دیگه نباید نگران بعدش بود. ما مسئول توانایی های خودمون هستیم و نه واکنش بقیه در قبال انجام وظایفمون من خودم زیاد به انتخابای آیندم فکر کردم اینکه تو هر مسیر چقدر میتونم مفید باشم ولی نتیجه نهایی اینه که من باید کاری رو انجام بدم که بهش ایمان دارم! اگه همه بخوان بابت نتیجه ندادن تلاش هاشون نگران باشن و این نگرانی رو مبنای تصمیم گیری هاشون قرار بدن هیچ تغییری اتفاق نمیفته. بهترین کار اینه که انگیزه قلبیتون رو جدی بگیرید و هیچ شک و شبهه ای به دلتون راه ندید فقط سعی کنید هرچه درتوان دارید به کار بگیرید و بالاخره یه روز شاهد تمام نتایجش خواهید بود اینم بدونید که وقتی با اراده وارد یک مسیر میشید همه چیز میتونه خیلی عالی تر از اون چه که انتظار دارید پیش بره😉