-
المپیادیانوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط monirs انجام شده
سلام،
بچه ها میرید قلمچی ثبت نام کنید حواستون باشه کتابای چرت و پرتشونو نکنن تو پاچتون کار همیشگی قلمچی همینه حتما بگید فقط آزمونارو میخوایم اگه گفتن نه نمیشه بگید باشه کلا آزمون نمیدیم چون دروغه میتونید فقط آزمونو بنویسید.
.
.
.
.
گفتم اینو اینجام پستش کنم ببینید حواستون باشه
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.
اگه کسی خریده باشه دیگه نمیتونه ازش استفاده کنه؟
سطحشون چجوریه؟
سخته ؟ یا آسون؟
حداقل به عنوان منبعی بعد از راه ابریشم میتونه ازش استفاده کنه؟ -
دو روز پیش رفتم ثبت نام کنم...گفتم که کتاب و مشاوره نمیخوام یهو خانومه عصبانی شد با عصبانیت برگشت گف باید کتابا رو بخری وگرنه ثبت نامت نمیکنم...اگه این کتابا رونخونی موفق نمیشی
جک جالبی بود اخه کیو دیدی با کتاب ابی موفق بشه
بعدشم با بی ادبی به مشاور و مدرسه من توهین کرد انتظار داشتن برم مدارس سرای دانش قلم چی
بعدشم مسخره کرد که تو نه از تیزهوشانی نه نمونه و نه شاهد
منم اومدم زنگ زدم بخش شکایات تهرانالان دو روزه هی زنگ میزنن ما این حرفو نزدیم بیا ثبت نام کن میخوایم دلجویی کنیم
-
تقصیر ما دانش اموزا هست که باعث بزرگ شدن جامعه آماری قلم چی شدیم تا اینطوری بهمون زور بگن
زرنگ باشم -
سلام.
سطحشون چجوریه؟
سخته ؟ یا آسون؟
حداقل به عنوان منبعی بعد از راه ابریشم میتونه ازش استفاده کنه؟Hhh Hh
سلام من خودم کتاب آبی قلمچی زیست و شیمیش دارم و سه سطحی فارسی و یدونه جمع بندی عمومی ها به صورت آزمون(مجموعه سوال عمومی)
آبی قلمچی واقعا اسونه انگاری 4 گزینس
ولی اون دو تای دیگه خیلی خیلی بهترن -
Hhh Hh
سلام من خودم کتاب آبی قلمچی زیست و شیمیش دارم و سه سطحی فارسی و یدونه جمع بندی عمومی ها به صورت آزمون(مجموعه سوال عمومی)
آبی قلمچی واقعا اسونه انگاری 4 گزینس
ولی اون دو تای دیگه خیلی خیلی بهترننوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
که اینطور...
من فکر کردم سوالاش خیلی سخت باشه
ممنون -
Hhh Hh
نه آبی قلمچی واقعا اسونه اصلا اصلا در حد ازموناش نیست
خواهش میکنم -
سلام،
بچه ها میرید قلمچی ثبت نام کنید حواستون باشه کتابای چرت و پرتشونو نکنن تو پاچتون کار همیشگی قلمچی همینه حتما بگید فقط آزمونارو میخوایم اگه گفتن نه نمیشه بگید باشه کلا آزمون نمیدیم چون دروغه میتونید فقط آزمونو بنویسید.
.
.
.
.
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشمنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam مطمئن هستید بدون کتاب هم ثبت نام میکنن ؟
-
سلام.
سطحشون چجوریه؟
سخته ؟ یا آسون؟
حداقل به عنوان منبعی بعد از راه ابریشم میتونه ازش استفاده کنه؟المپیادیانوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh سلام دوست عزیزم خوبی؟ حالت چطوره؟ به عنوان منبع سوم چهارم خوبه... درسنامه ک اصن هیچی... تست های عادی هم کم نداره ینی تست های مزخرف داره تست های عادی هم داره کم نیست ولی ن به عنوان منبع اول آموزشی به عنوان منبع سوم چهارم خوبه...
سه سطحی به عنوان منبع دوم سوم تست میتونه باشه اما ن به عنوان تست آموزشی... فقط برای ارزشیابی کردن خوبه و اینا...
-
Amirreza Vafaei Moghadam مطمئن هستید بدون کتاب هم ثبت نام میکنن ؟
المپیادیانوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYazdan Gonabadi سلام دوست عزیز بله باید ثبت نام کنند
-
دو روز پیش رفتم ثبت نام کنم...گفتم که کتاب و مشاوره نمیخوام یهو خانومه عصبانی شد با عصبانیت برگشت گف باید کتابا رو بخری وگرنه ثبت نامت نمیکنم...اگه این کتابا رونخونی موفق نمیشی
جک جالبی بود اخه کیو دیدی با کتاب ابی موفق بشه
بعدشم با بی ادبی به مشاور و مدرسه من توهین کرد انتظار داشتن برم مدارس سرای دانش قلم چی
بعدشم مسخره کرد که تو نه از تیزهوشانی نه نمونه و نه شاهد
منم اومدم زنگ زدم بخش شکایات تهرانالان دو روزه هی زنگ میزنن ما این حرفو نزدیم بیا ثبت نام کن میخوایم دلجویی کنیم
المپیادیانوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شدهSara Sarwi خوب کاری کردی!! مشاورم زنگ زد کلید کرد تلفونو بگیر فوت بکن قط کن.. تضمینی (:
-
Hhh Hh سلام دوست عزیزم خوبی؟ حالت چطوره؟ به عنوان منبع سوم چهارم خوبه... درسنامه ک اصن هیچی... تست های عادی هم کم نداره ینی تست های مزخرف داره تست های عادی هم داره کم نیست ولی ن به عنوان منبع اول آموزشی به عنوان منبع سوم چهارم خوبه...
سه سطحی به عنوان منبع دوم سوم تست میتونه باشه اما ن به عنوان تست آموزشی... فقط برای ارزشیابی کردن خوبه و اینا...
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam
ممنون -
Amirreza Vafaei Moghadam
ممنونالمپیادیانوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شدهHhh Hh
خواهش میکنم رفیقمنم یخیلی کتاب آبی مونده رو دستم نگران نباش خداروشکر راه ابریشمی هستی تست های آموزشی واقعا خوبی داری
در وقت اضافه میتونی تست های آزمون های آزمایشی دیگر رو هم بررسی کنی
اگر وقت اضافه تر آوردی میتونی بری سر وقت کتابای جانبی ک به عنوان منبع چندم هستن و تستای اونا رو هم تحلیل کنی ک اصن واجب نیست اما اگر زمان آوردی میتونی بهشون بپردازی یکمی...
موفق باشی
-
سلام،
.
.
.
.
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشمنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam من کتابای سه سطحی اختصاصی رو از سایت سفارش دادم چاپ قدیم فردستادن
رفتم نمایندگی گفتن ما نمی تونیم کاری کنیم از سایت همیشه کتابای چاپ قدیم میفرستن -
Hhh Hh
خواهش میکنم رفیقمنم یخیلی کتاب آبی مونده رو دستم نگران نباش خداروشکر راه ابریشمی هستی تست های آموزشی واقعا خوبی داری
در وقت اضافه میتونی تست های آزمون های آزمایشی دیگر رو هم بررسی کنی
اگر وقت اضافه تر آوردی میتونی بری سر وقت کتابای جانبی ک به عنوان منبع چندم هستن و تستای اونا رو هم تحلیل کنی ک اصن واجب نیست اما اگر زمان آوردی میتونی بهشون بپردازی یکمی...
موفق باشی
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam
خیلی ممنون از توضیحاتتون
خودم تهیه نکردم. برای یکی از دوستام پرسیدم که همه کتاباش رو تهیه کرده بود و الان پشیمون بود و نمیدونست چیکارشون کنه
ممنون
همچنین -
Amirreza Vafaei Moghadam من کتابای سه سطحی اختصاصی رو از سایت سفارش دادم چاپ قدیم فردستادن
رفتم نمایندگی گفتن ما نمی تونیم کاری کنیم از سایت همیشه کتابای چاپ قدیم میفرستنSina Sina
سلام من میخواستم سه سطحیش رو تهیه کنم خودم یعنی باید برم شعبه ای که ثبت نام کردم؟ -
Yazdan Gonabadi سلام دوست عزیز بله باید ثبت نام کنند
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam خیلی ممنون
پس میگم آزمون میخوام شرکت کنم
متشکرم -
سلام،
.
.
.
.
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشمنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam دقیقا کتابای آبیش که واسه دانش آموز دهم هم به نظرم سادست
نه درسنامه خوب
نه تست های جون دار و شناسنامه دار
نه پاسخنامه خوب -
Sina Sina
سلام من میخواستم سه سطحیش رو تهیه کنم خودم یعنی باید برم شعبه ای که ثبت نام کردم؟المپیادیانوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده@sania-andiravan سلام... من ک از سایت قلمچی کتابی نمیخرم چونکه به هیچ عنوان سفارشی رو مرجوع نمیکنن... حضوری بری ک خوبه... یا ن ک از توی سایت %(#1209b8)[( چی بخونم؟ ) ] هم بگیری بد نیست فقط به سال چاپ و اینها دقت کن اگ نوشته نبود کامنت بذار زیرش بپرس سال چاپشو از پشتیبانی هر سایتی ک میخوای بخری... اگ جواب ندادن بدون چاپ قدیمه...
-
Sina Sina
سلام من میخواستم سه سطحیش رو تهیه کنم خودم یعنی باید برم شعبه ای که ثبت نام کردم؟نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
بنظرم اره اگه نمایندگی شهرتون کتاب هم داره از اونجا بگیر
وگرنه برو حضوری از کتابفروشیا بخر
ولی به سال چاپ و حذفیاتی که کتابا داشتن دقت کن