IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
تست از درجه2
-
با چه برنامه درسی و مطالعه میشه همچین تست هایی را زد؟
اگه میشه کمک کنید -
دانش آموز کنکوری
@حسابان1 -
-
ببین داداش من تجربیم
این تستی که گذاشتی سخت ترین تست ممکن برای درجه 2 هستش
الان به من بگن اینو تشریحی حل کن تا فردا صبح طول میکشه (که بیام از 10 تا شرط مسئله اشتراک بگیرم)
بیا عدد گذاری کن
و با عدد گذاری گزینه ها رو دونه دونه حذف کن
مثلا من k رو بر اساس گزینه ها گرفتم (1-)و نمودارش رو رسم کردم و دیدم که با این شرط نمودار از ناحیه 2 نمیگذره
و از قضا تنها گزینه دو k مساوی (1-) رو توی مجموعه اش داره ولی بقیه گزینه ها (1-) رو توی مجموعه شون ندارن پس گزینه 2 جواب میشه
توی 1 دقیقه حل میشه -
اگه بخواین اینو تشریحی حل کنین باید حتی از احتمال هم استفاده کنین
جایگذاری سریع ترین روش جواب دادن
-
@amir-bernousi
رادیکال 3 حدودا 1.7 هست، پس 2 بر 1.7 تقسیم بشه از 1 بیشتره. پس گزینه 1و 4 باید عددی انتخاب بشه از 1و خورده ای بیشتر باشه مثل 2، البته گزینه 4 2-با جاگذاری و بررسی محل C و بررسی دلتا و همچنین A، به راحتی میشه فهمید که نمودار از کدوم نواحی میگذره.
-
ممنون از همه
پس با روش تشریحی کلی زمان میبره و باید از تست ها استفاده کرد
ممنون -
آخ آخ ظاهرا من اشتباه جواب دادم
نمودارو پس ذهنی دیگه نکشم -
Mohammad Ghasemi 0
سلام وقتتون بخیر بهترین روش عدد گذاری هستش.
ولی اینکه که چطوری میشه این تست ها رو زد باید بهتون بگم که فقط با زدن تست زیاد میشه به این توانایی رسید.
آلا)پاسخ سوال از درجه۲) محمد قاسمی.pdf