سوالاتی در مورد راه ابریشم عربی
-
سلام به همه. امیدوارم حالتون خوب باشه. من در عربی راه ابریشم شرکت کردم و با توجه به اینکه تابستون داشتم با تخصصی های راه ابریشم جلو رفتم انتظار داشتم که با پیله شروع بشه که اینطور نیست. در این باره چند تا سوال داشتم:
۱- آیا با همین برنامه که از ۹ مهر شروع میشه برم جلو اوکیه یا باید از اول خودم پیله ها رو مطالعه میکردم؟ (من قبلا پرسیدم و گفتن از یک مهر شروع میشه پیله های عمومی)
۲- به عنوان کسی که از نظر لغت توی عربی صفره، چطور میتونم در کنار راه ابریشم لغات رو یاد بگیرم؟
۳- برای من فقط فرسنگ ۱ و پیله عربی توی داشبوردم هست. بقیه فرسنگ ها منتشر نشدن؟ -
سلام به همه. امیدوارم حالتون خوب باشه. من در عربی راه ابریشم شرکت کردم و با توجه به اینکه تابستون داشتم با تخصصی های راه ابریشم جلو رفتم انتظار داشتم که با پیله شروع بشه که اینطور نیست. در این باره چند تا سوال داشتم:
۱- آیا با همین برنامه که از ۹ مهر شروع میشه برم جلو اوکیه یا باید از اول خودم پیله ها رو مطالعه میکردم؟ (من قبلا پرسیدم و گفتن از یک مهر شروع میشه پیله های عمومی)
۲- به عنوان کسی که از نظر لغت توی عربی صفره، چطور میتونم در کنار راه ابریشم لغات رو یاد بگیرم؟
۳- برای من فقط فرسنگ ۱ و پیله عربی توی داشبوردم هست. بقیه فرسنگ ها منتشر نشدن؟Howsen Drag سلام
اگ قلمچی ثبت نام کردید تا 9 مهر فرصت دارید پیله ببینید.
برنامه هم حتمااا شخصی سازی کنید حتما.
-
Howsen Drag سلام
اگ قلمچی ثبت نام کردید تا 9 مهر فرصت دارید پیله ببینید.
برنامه هم حتمااا شخصی سازی کنید حتما.
mahsaaa rezaeee برای ادبیات همین طوره؟ یعنی تا ۹ مهر باید تموم کنم پیله ها رو؟
-
mahsaaa rezaeee برای ادبیات همین طوره؟ یعنی تا ۹ مهر باید تموم کنم پیله ها رو؟
Howsen Drag
سعی کن کل پیله ها رو تموم کنی اما اگه نشد لا به لای برنامت یا اخر شب و جبرانی ها یله رو قرار بده -
Howsen Drag
سعی کن کل پیله ها رو تموم کنی اما اگه نشد لا به لای برنامت یا اخر شب و جبرانی ها یله رو قرار بدهmahsaaa rezaeee در سوالاتی در مورد راه ابریشم عربی گفته است:
Howsen Drag
سعی کن کل پیله ها رو تموم کنی اما اگه نشد لا به لای برنامت یا اخر شب و جبرانی ها یله رو قرار بدهخیلی ممنون از راهنماییتون
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد