امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
اخه چرا !؟
-
دوستان من تو تاپیک انتشار جزوات جدید ی نظر دادم ، الان دیگ دسترسی ندارم ب اون تاپیک ؟ چرا ؟
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@دانش-آموزان-آلاء -
همینجا همون نظرمو مینویسم ، ممنون میشم نظرتونو بگین
-
دوستان انقد اوضاع قاطی پاتی شده ک میخوام اصن همهچیو ول کنم بشینم از فرسنگ اول مث ادم بخونم و پیش برم بیخیال همهچی
آزمونارم هر وق مباحثشو تموم کردم تحلیل میکنم ، اوضاع خعلی خیطه اصن میام شخصی سازی کنم برنامهرو میبینم یکی قسمتاش معلوم نیس فق نوشته درسنامه ، میام بدون شخصیسازی پیش برم میبینم نمیشه جور درنمیاد ، دیگ خدایی خسته شدم اه ، جزوه آقای طلوعیام ک اواخر هفته بعد میاد خدایی رد دادم دیگ
نظر شما چیه شما چیکا میکنین ؟ @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @دانش-آموزان-آلاء -
Reza Yengeji منم خیلی گیج شدم
از صبح تا حالا نشستم ببینم باید چکار کنم ولی به هیچ جا نرسیدم . وقتم خیلی تلف شد
هنوز هم سردرگمم . نمیدونم چکار کنم چطور شروع کنم خیلی گیج شدم . حس یه اتم معلق در فضا رو دارم که نمی دونه کدوم طرفی بره
اونقدر گیج شدم که توی شاهراه ابریشم دائم دارم سراب میبینم -
Reza Yengeji منم امروز هیچی نخوندم و نمیدونم چطور شروع کنم احساس خیلی بدی دارم ، حس میکنم فردا پس فردا کارنامه اعمالمو با دست چپ بهم میدن خخخ
خواهش میکنم یکی بیاد کمک کنه .مارو راهنمایی کنه. -
با احترام به مشاورین عزیز آلا
اما من از برنامه، فقط دیزاینشو خیلی دوس داشتم.
به همین خاطر، برنامرو با paint، داخل باکساشو سفید میکنم، بعد پرینت میگیرم و داخل باکسای سفید برنامه خودمو مینویسم.
اینطوری از دیزاین قشنگشم استفاده کردم! -
Reza Yengeji تنها راهنمایی که میتونم بهت کنم اینه که با برنامه مطالعاتی آلا پیش نرو.
خودت بخون و فیلم هارو ببین.بعد میبینی از برنامه آلا هم جلوتری.من خودم تابستون با برنامه آلا پیش نرفتم -
Reza Yengeji
من نشستم خودم طبق آزمون قلم چی بودجه بندی رو با فرسنگ اول مطابقت دادم
همه درسنامه رو هم میخام ببینم حالا باید بچینمشون داخل برنامه -
Reza Yengeji خسته نباشی
امیدوارم روز خوبی رو داشته بود باشی
من خودم به شخصه تطابق که دادم برای آزمون قلم چی باید کل فرسنگ یک با فرسنگ دو ریاضی تجربی رو خوند
پس از دیروز شروع کردم به شما هم پیشنهاد میکنم این کار رو -
سلام کجا هست این تاپتیک...چرا برا من نمیان از کجا انتخابش گنم...
-
حسین مسلمی سلام مگه این pdf بودجه بندی که گذاشتن مربوط به فرسنگ اول با آزمون های قلمچی فرق داره؟
-
ممنون از نظر همگی
-
حسین مسلمی فرسنگ دو هم باید خونده بشه درسنامش؟!
میشه بگید کدوم ویدیو ها رو تطابق دادید با آزمون قلم چی ؟ (برای ریاضی تجربی) -
Mery Stetar
بله ؛ فکر میکنم اون بودجه بندی مطابق با گزینه ۲ هستش -
حسین مسلمی در اخه چرا !؟ گفته است:
برای آزمون قلم چی باید کل فرسنگ یک با فرسنگ دو ریاضی تجربی رو خوند
تا ۳ تا آزمون قلم چی مبحث تابع تموم میشه
یعنی ۶ هفته زمان تا اینکه تابع رو تموم کنی که فرسنگ یک و دو هست
خوندن فرسنگ یک و دو ریاضی برای دوهفته دیگه حجمش زیاد میشه، مواظب باشید خسته نشید -
Mery Stetar اره برو برنامه راهبردی رو ببین با برنامه آلا مقایسه کن
مخصوصا ریاضی خیلی فرق داره -
Mery Stetar
سلام
بله. فرق داره
با قلمچی که مقایسش کردم
فرقشون خیلی جزعی بود
برای مثال کل فرسنگ ۱ رو بخونید کل بودجه بندی قلمچی هم (بغیر از ریاضی) جزءش هست