انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو)
-
یه نظر دیگه هم دارم اینکه ادمینارو زیاد کنین! یکم فضای انچمن محدود تر شه تا هرکسی هرچی میخواد نگه! مثلا درمورد هر موضوع درسی یه تاپیک باشه! البته نظر منه
-
یه تاپیک درست کنین، که هرکی عضو میشه و هرکی که وارد پنل کاربری میشه، یه قوانین کلی از انچمنو ببینه و بدونه! مثلا من همیشه میبینم دوستان تچربی تاپیکای مختلفی درسا میکنن و سوالای زیستشونو میپرسن! ولی خب یه تاپیک باشه بهتره
-
یه تاپیک درست کنین، که هرکی عضو میشه و هرکی که وارد پنل کاربری میشه، یه قوانین کلی از انچمنو ببینه و بدونه! مثلا من همیشه میبینم دوستان تچربی تاپیکای مختلفی درسا میکنن و سوالای زیستشونو میپرسن! ولی خب یه تاپیک باشه بهتره
-
-
@m-an در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
@dr-bernosi
اتفاقا گفتیم هر سوال یه تاپیک باشه
اما عنوانش مهمه واضح باشهولی خب اینطوری بنظرم بی نظمی میشه! اگه هر سواالی که میشه، یه چا باشه، اینطوری بهتره! چون مثلا یکی ممکنه همون سوال براش پیش بیاد! دیگه نپرسه و بره ببینه! در ضمن! اون کلمه های کلیدی موضوع خیلی خوب بود آقا سهراب الان برداشته شده
-
یه ایده دارم درمورد همین سوال پرسیدن و .... بگم؟!
-
یه ایده دارم درمورد همین سوال پرسیدن و .... بگم؟!
-
هر تاپیکی که مربوط به یه درسه، دو بخش بشه! مثلا سمت چپ و راست! الان شکلشو میدم! بعد سمت راست مثل همین الان هرچی دوس داریم بحث کنیم ولی خب در محدوده تاپیک! حالا یکی مثلا یه سوال داره! یه اپشنی باشه که این سوال درموقع نوشتن مارک شه و بیادش سمت چپ! و سمت چپ سوالا و نکات مهم باشه و هرکی که میادش بعدا میتونه چیزایی که تو روز بررسی شده رو بخونه و ببینه و اینطوری کل تاپیکو نگرده! فکرم فضایی بود
-
-
هر تاپیکی که مربوط به یه درسه، دو بخش بشه! مثلا سمت چپ و راست! الان شکلشو میدم! بعد سمت راست مثل همین الان هرچی دوس داریم بحث کنیم ولی خب در محدوده تاپیک! حالا یکی مثلا یه سوال داره! یه اپشنی باشه که این سوال درموقع نوشتن مارک شه و بیادش سمت چپ! و سمت چپ سوالا و نکات مهم باشه و هرکی که میادش بعدا میتونه چیزایی که تو روز بررسی شده رو بخونه و ببینه و اینطوری کل تاپیکو نگرده! فکرم فضایی بود
@dr-bernosi در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
داداش شما با این ایدت CMS های معروف مثل ویبولتین رو به چالش کشیدی
آفرین
-
sohrab آقا سهراب من ایده ای برای فروم به ذهنم نمیرسه. ولی برای سایت یه ایده دارم:
اینکه وقتی مبحثی توی یه درسی تدریسش تموم میشه یه تیکی چیزی بغل اون مبحث بخوره که معلوم بشه تدریس این مبحث به اتمام رسیده. اینطوری دوستان هم کمتر درباره اینکه فلان مبحث تدریس شده یا نشده میپرسن. -
sohrab آقا سهراب من ایده ای برای فروم به ذهنم نمیرسه. ولی برای سایت یه ایده دارم:
اینکه وقتی مبحثی توی یه درسی تدریسش تموم میشه یه تیکی چیزی بغل اون مبحث بخوره که معلوم بشه تدریس این مبحث به اتمام رسیده. اینطوری دوستان هم کمتر درباره اینکه فلان مبحث تدریس شده یا نشده میپرسن.mohammadhassan در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
اینکه وقتی مبحثی توی یه درسی تدریسش تموم میشه یه تیکی چیزی بغل اون مبحث بخوره که معلوم بشه تدریس این مبحث به اتمام رسیده. اینطوری دوستان هم کمتر درباره اینکه فلان مبحث تدریس شده یا نشده میپرسن.آفرین در تکمیل حرف ایشونم میگم که اگه جاهایی فرق یا اشتراک ریاضی و تجربی هم هست مشخص شه
گرچه خودم تو ریز مباحث اینو اعمال کردم و اعمال خواهم کرد ولی کنار تیتر هم بیاد خوبه -
@m-an در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
من میگم چندتا گروه بزنیم
دهمیا
سومیا
کنکوری هابله اونوقت من تنها بشینم تو گروه خودم ... اندر مثال ادمین هم بشم
-
سلام ,اگه بخوام واقعا صادق باشم باید بگم انتظارم اینه که با پیشرفت الا ,ازاد بودن فضای انجمن و سایت حفظ بشه.
چرا اینو گفتم: سایت های زیادی در مورد کنکور هستن که بعد از این که کمی پیشرفت کردن ,محدودیت ها رو بیشتر کردن و قدرت ادمین هارو زیاد کردن.
یکی از دلایلی که الا ادمو جذب میکنه اینه که دوستانه و ازاد هست-مثلا میگم که من یه تایپیک زدم بعد ادمین یا moderator ها نمیان زود تایپیک رو ببندن که اقا این تایپیک شما نمیدونم من دوستش ندارم یا اینکه تکراری هست و اینا. خوبه که ادمین های دوست داشتنی الا به این نکته توجه کنن-با احترام -
میتونید گزینه های like و dislike رو برای هر فیلم بزارید تا بچه بدونن کدوم فیلم از کدوم استاد بهتره و کدوم طرفدار بیشتری داره؟