انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو)
-
AHP در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
بهاره ایده ی عالی ای هستش اما بعضی چیزا تو اولویته...
یکیش همین فروم فمینیستی که داریم!!
sohrab نظر من یکی از دوستان سابقه دار و قدیمی (پسر البته) رو ادمین کنین تا دیگه همچین موضوعاتی پیش نیاد --->
@Dr-Bernosi گزینه ی خوبی هستش اما ایشون کنکور دارن و ممکنه که دیگه همراهی نکنن ... بعدی
mohammadhassan هستش هم کاربلده هم فعاله هم قدیمیه , این بنده خدا اصن داره تلف میشه, ادمینش کنین تا ما پسرا هم به عنوان یه اقلیت () نماینده ای تو فروم داشته باشیم
لطف داری امیر حسین جان
دکتر که فکرکنم گفتن میان بعد کنکور و فعالیت دارن @Dr-Bernosi
خودم که والا چی بگم البته فقط در حد یه نظره آقا سهراب تصمیم میگیره کی ادمین بشه
حالا ببینیم خدا چی میخوادmohammadhassan در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
حالا ببینیم خدا چی میخواد
آخی ایشالا ادمین میشین.
-
mohammadhassan در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
آخی ایشالا ادمین میشین.
banoo در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
آخی ایشالا ادمین میشین.
ادمینی کار راحتی نیست که همینجوری بگیم ادمین میشیم یا نه
فعالیت بیشتری هم میخواد. دوستان کنکوری هم هستن ولی من میرم چهارم این رو هم درنظر داشته باشیم. -
آخی ایشالا ادمین میشین.
فعالیت بیشتری هم میخواد. دوستان کنکوری هم هستن ولی من میرم چهارم این رو هم درنظر داشته باشیم.mohammadhassan در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
آخی ایشالا ادمین میشین.
فعالیت بیشتری هم میخواد. دوستان کنکوری هم هستن ولی من میرم چهارم این رو هم درنظر داشته باشیم.از لحاظ صلاحیت شما که هم چهارم هستی،هم خبرگان تاییدتون کردن
تنها چیزی که ندارین کارت سربازی هستش اونم ایشاالله خدا میرسونه -
حرف در نیارین بینم :| من تا آخرین نفسم تو آلا فعالیت دارم
همین الانم تاپیک زیست 97 رو راه انداختم! تازه بازم کار دارم
@dr-bernosi در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
حرف در نیارین بینم :| من تا آخرین نفسم تو آلا فعالیت دارم
همین الانم تاپیک زیست 97 رو راه انداختم! تازه بازم کار دارم
دکتر جان شما که سرور ما هستی، ادمینی واستون کمه ... تا اطلاع ثانوی که شغلی واستون دست و پا شه تو تاپیک زیست فعالیت کنین
-
آخی ایشالا ادمین میشین.
آخی ایشالا ادمین میشین.
+درس داره... -
من که معلومه
-
من که معلومه
-
AHP
mohammadhassan
banoo
@Dr-Saraaa
@Dr-Bernosi
اگه کسی میخواد ادمین بشه و کمکمون کنه تو تاپیک خودش بره و اعلام کنه از افرادی که اعلام آمادگی می کنن مصاحبه می گیریم و اعلام می کنیم
ما برای هر درس یه نفر رو می خواییم -
آخی ایشالا ادمین میشین.
فعالیت بیشتری هم میخواد. دوستان کنکوری هم هستن ولی من میرم چهارم این رو هم درنظر داشته باشیم.از لحاظ صلاحیت شما که هم چهارم هستی،هم خبرگان تاییدتون کردن
تنها چیزی که ندارین کارت سربازی هستش اونم ایشاالله خدا میرسونهAHP در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
آخی ایشالا ادمین میشین.
تنها چیزی که ندارین کارت سربازی هستش اونم ایشاالله خدا میرسونهداداش هندونه کلا داره از زیر بغل من میفته پایین
لطف داری -
آخی ایشالا ادمین میشین.
+درس داره...@dr-saraaa در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
آخی ایشالا ادمین میشین.
+درس داره...مرسی از اینکه باری از دوش من برداشتین
-
سلام
انتظار میره انگیزشیای درست وحسابی بیشتر باشه
انتظارمیره فضای آلا از جامعه جدا نباشه
مطمئنا این نظرات مخالفان زیادی خواهد داشت -
سلام
مطمئنا این نظرات مخالفان زیادی خواهد داشتnavayedell در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
سلام
مطمئنا این نظرات مخالفان زیادی خواهد داشتیه ساله خودم دارم تلاش میکنم آلا رسانه ای شه ولی نمیشه! خیلی کارا کردیمم با بچه ها ولی نشد
-
ببینید,وقتی دانش اموز میاد وارد انجمن میشه همه چیز براش جذاب خصوصا وقتی میبینه که میتونه با ادم ها از شهرهای مختلف ارتباط برقرار کنه,خوده من که خیلی برام جذاب بود چون فقط یه تلگرام داشتم که اونم فقط با دوستای مدرسم در ارتباط بودما و چند تا کانال مختلف.ولی وقتی اومدم انجمن خیلی خوشحال بودم بیشتر به خاطر این که میتونستم سوالای درسیمو بپرسم,ولی یه مدت بعد دانش اموز از مسیر خارج میشه و فقط وقتشو تو انجمن هدر میده البته همه اینطوری نیستنا دلیلش اینه که اطلاعاتی نداره نمیدونه که باید با برنامه بیاد و ساعتای کمی انلاین باشه,و یواش یواش یادش میره اصلا واسه چی اومده انجمن شروع میکنه به گذاشتن پستای غیر مفید بعد یه مدت بعد به خودش میاد میبینه کارش اشتباهه ولی خیلی واسش سخته که دوباره مثل قبل بشه چون فضا فضای جذابیه و دانش اموز براش مثل یه عادت شده.و باید اراده ی قوی داشته باشه تا بذارتش کنار.
ولی میتونست اینجوری نباشه میشه کاری کرد که این فضا خیلی مفید باشه البته هستند کسانی که دارن استفاده ی مفید میبرن از انجمن.ولی عده ی زیادی هم هستن که از این فضا خسته شدن
%(#ff0000)[و اما راهکار:]
%(#0040ff)[به نظر من باید یه تاپیکی ساخته شه که تو اون تاپیک اموزش استفاده صحیح از انجمن داده بشه,استفاده ای که برای یه کنکوری کاملا مفید باشه یعنی تو تاپیک یه سری فیلمهای اموزشی و متن های جذاب و مفید باشه که دانش اموز با خوندن و دیدن فیلمها یاد بگیره استفاده ی صحیح از انجمن چیه و به دانش اموز یه سری هشدارهارو بده که دانش اموز بفهمه با انجام این کارها از هدفش دور میشه و از مسیر خارج میشه چون در غیر اینصورت دانش اموز خودش باید تجربه کنه که یه مدت بعد متوجه میشه زمان زیادیو از دست داده و از همه مهمتر اینکار براش به صورت یه عادت در اومده.که خیلی سخت میشه کنارش گذاشت]
وقتی فضا ,فضای مفیدی باشه کسایی که تو اون محیطن هم سعی میکنن کارای مفیدی انجام بدن و همونطور که دوستمون بهاره جان گفتن باید برای هر درس یه تاپیک جداگانه زده بشه ولی به نظر من دیگه انقد پیچیدش نکنیم چون فضا مجازیه .من میگم مثل مدرسش کنیم مدیر و معلم و یه ناظم .وهمونطور که بهاره جان هم گفت با این تفاوت که هر تاپیک درسی به جای یک معلم (منظور کاربر) چندتا معلم داشته باشه .تا هم بین معلمها تقسیم کار صورت بگیره و هم اینکه هیچ معلمی احساس فشار و اجبار نکنه و هر وقت خواست به معلمهای دیگه اطلاع بده و نیاد انجمن .برقرار باشید
-
ببینید,وقتی دانش اموز میاد وارد انجمن میشه همه چیز براش جذاب خصوصا وقتی میبینه که میتونه با ادم ها از شهرهای مختلف ارتباط برقرار کنه,خوده من که خیلی برام جذاب بود چون فقط یه تلگرام داشتم که اونم فقط با دوستای مدرسم در ارتباط بودما و چند تا کانال مختلف.ولی وقتی اومدم انجمن خیلی خوشحال بودم بیشتر به خاطر این که میتونستم سوالای درسیمو بپرسم,ولی یه مدت بعد دانش اموز از مسیر خارج میشه و فقط وقتشو تو انجمن هدر میده البته همه اینطوری نیستنا دلیلش اینه که اطلاعاتی نداره نمیدونه که باید با برنامه بیاد و ساعتای کمی انلاین باشه,و یواش یواش یادش میره اصلا واسه چی اومده انجمن شروع میکنه به گذاشتن پستای غیر مفید بعد یه مدت بعد به خودش میاد میبینه کارش اشتباهه ولی خیلی واسش سخته که دوباره مثل قبل بشه چون فضا فضای جذابیه و دانش اموز براش مثل یه عادت شده.و باید اراده ی قوی داشته باشه تا بذارتش کنار.
ولی میتونست اینجوری نباشه میشه کاری کرد که این فضا خیلی مفید باشه البته هستند کسانی که دارن استفاده ی مفید میبرن از انجمن.ولی عده ی زیادی هم هستن که از این فضا خسته شدن
%(#ff0000)[و اما راهکار:]
%(#0040ff)[به نظر من باید یه تاپیکی ساخته شه که تو اون تاپیک اموزش استفاده صحیح از انجمن داده بشه,استفاده ای که برای یه کنکوری کاملا مفید باشه یعنی تو تاپیک یه سری فیلمهای اموزشی و متن های جذاب و مفید باشه که دانش اموز با خوندن و دیدن فیلمها یاد بگیره استفاده ی صحیح از انجمن چیه و به دانش اموز یه سری هشدارهارو بده که دانش اموز بفهمه با انجام این کارها از هدفش دور میشه و از مسیر خارج میشه چون در غیر اینصورت دانش اموز خودش باید تجربه کنه که یه مدت بعد متوجه میشه زمان زیادیو از دست داده و از همه مهمتر اینکار براش به صورت یه عادت در اومده.که خیلی سخت میشه کنارش گذاشت]
وقتی فضا ,فضای مفیدی باشه کسایی که تو اون محیطن هم سعی میکنن کارای مفیدی انجام بدن و همونطور که دوستمون بهاره جان گفتن باید برای هر درس یه تاپیک جداگانه زده بشه ولی به نظر من دیگه انقد پیچیدش نکنیم چون فضا مجازیه .من میگم مثل مدرسش کنیم مدیر و معلم و یه ناظم .وهمونطور که بهاره جان هم گفت با این تفاوت که هر تاپیک درسی به جای یک معلم (منظور کاربر) چندتا معلم داشته باشه .تا هم بین معلمها تقسیم کار صورت بگیره و هم اینکه هیچ معلمی احساس فشار و اجبار نکنه و هر وقت خواست به معلمهای دیگه اطلاع بده و نیاد انجمن .برقرار باشید
@m-ϻ در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
ولی میتونست اینجوری نباشه میشه کاری کرد که این فضا خیلی مفید باشه البته هستند کسانی که دارن استفاده ی مفید میبرن از انجمن.ولی عده ی زیادی هم هستن که از این فضا خسته شدنراهکاری که میگم شاید بعضی ها مخالف باشن
یه قسمت تو انجمن اضافه شه مثل قسمتی که میرم سر کاربران واز اوجا بیشترین اعتبار و ... که اون قسمت این باشه که مثلا فرد xدار صفحه فلانی رو میخونه یا پروفایل فلانی روچک میکنه
یه جورایی اون صفحه از انجمن GPRSبچه ها میشه -
sohrab
دوتا ایده قشنگ هم دارم اینه که آنلاین مخفی رو بردارید
و اعتبار براي بحث هاي ازاد رو برداريد اينطوری بچه ها تلاش میکنن برای بدست آوردن اعتبار هم که شده توی بحث های درسی بیشتر شرکت کنن -
sohrab
و اعتبار براي بحث هاي ازاد رو برداريد اينطوری بچه ها تلاش میکنن برای بدست آوردن اعتبار هم که شده توی بحث های درسی بیشتر شرکت کننnazanin rostame در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
sohrab
و اعتبار براي بحث هاي ازاد رو برداريد اينطوری بچه ها تلاش میکنن برای بدست آوردن اعتبار هم که شده توی بحث های درسی بیشتر شرکت کننایده ی اولی که گفتم باعث میشه بچه ها زیاد اینجا نباشد که به گفته @m-ϻ وقتشون زیاد تلف نشه
-
sohrab
و اعتبار براي بحث هاي ازاد رو برداريد اينطوری بچه ها تلاش میکنن برای بدست آوردن اعتبار هم که شده توی بحث های درسی بیشتر شرکت کننnazanin rostame در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
sohrab
و اعتبار براي بحث هاي ازاد رو برداريد اينطوری بچه ها تلاش میکنن برای بدست آوردن اعتبار هم که شده توی بحث های درسی بیشتر شرکت کننایده دوم که میگین که اعتبار برداره باعث میشه بچه ها به انجمن جذب بشن
-
nazanin rostame در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
sohrab
و اعتبار براي بحث هاي ازاد رو برداريد اينطوری بچه ها تلاش میکنن برای بدست آوردن اعتبار هم که شده توی بحث های درسی بیشتر شرکت کننایده دوم که میگین که اعتبار برداره باعث میشه بچه ها به انجمن جذب بشن
@parastu23 در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
nazanin rostame در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
sohrab
نه اعتبار فقط برای بحث های آزاد برادشته شه
اینطوری برا بدست اوردن اعتبار هم که شده بیشتر تو بحث های درسی شرکت میکن تا بحث های آزاد و باعث میشه بچه ها جذب انجمنشن
و به انجمن به دید یک چالش پرسش و پاسخ و بالا بردن سواد درسی نگاه شه تا یک تفریح مجازی (البته دید خیلیا اینه فک کنم. چون پست ها رو میخوندم فهمیدم )