سلام به دوستان گل آلایی
به خصوص دانشجوهای ورودی امسال
خوبین همگی ؟ اوضاع روبه راهه ؟
دانشجو شدنتون مبارک 🙂
دانشجویی یکی از دوران پرهیاهوی زندگیه هرکس به طریقی می گذرونه
برای بعضی ها میشه بهترین دوران زندگی و ساختن آینده
برای بعضی ها میشه پیدا کردن دوستان نابی که سالیان سال باهم باشن
و برای بعضی ها مسیر مهاجرت
و برای بعضی ها ترکیب همینا
و و و
خب حالا که شما هم وارد این مسیر و این دوران شدین
از روزای اول دانشگاهتون برامون بگین
از خاطره روز اول روز ثبت نام اولین کلاس و اولین اتفاقات بامزه ای که براتون میافته 😋
و هر چیز دیگه ای که خودتون دوست دارین 🙂
متن جایگزین
لذت ببرین از مسیر جدید زندگیتون از پیچ و خم هاش نترسین ادامه بدین با لبخند و امید یادتون نره زیبایی هاش رو هم ببینید هر روزش یه رنگه هر روزش یه حس و حالی داره تا چشم بهم بزنید می بینید داره به انتهاش میرسه تا می تونید خوب باشین و خوب بمونید و مولد خوبی باشین رد پاتون رو برای بقیه به یادگار بذارید شاد باشین و امیدوار و پر انرژی... @دانش-آموزان-آلاء @همیارسلام به همه دوستان عزیز
در جهت گسترش فرهنگ کتابخوانی تصمیم گرفتیم تایپکی راه اندازی کنیم که شما یکم کتاب غیر درسی بخونید 😂 خب همین اول بگم همتون لایک میکنین اول بعد پست میذارین اشتباه نزنین یدفه و منفی بدید 😂 اصلا هم دستوری نبود خلاصه نمیدونم
چه چیزایی میتونید بذارید :
-بریده ای از کتاب ها
-معرفی کتاب
-گذاشتن لینک دانلود کتاب اگه صوتی و ایناست و از سایتی برداشتید نگاه کنید حتما %(#ff0000)[منبع ] بذارید با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء
سلام به همهی بچههای با انگیزه!
دیروز روز جهانی اشتباه بود؛ بهترین بهونهای که بتونیم کمی از اشتباهاتمون بگیم، بخندیم، درس بگیریم و تو مسیر امسال قویتر قدم برداریم!
بیاید از تجربههای پارسال بگیم:
چه اشتباهاتی داشتید که شاید در لحظه ناامیدتون کرد، ولی الان ازش یه درس خوب گرفتید؟
چطور تونستید از اون اشتباه عبور کنید؟
و مهمتر از همه، چه توصیهای برای بقیه دارید تا همگی سال تحصیلی بهتری رو شروع کنیم؟
این تاپیک جاییه برای صداقت و یادگیری؛ از خندهها، ناراحتیها و موفقیتهایی که بعد از اشتباهاتتون به دست آوردید! منتظریم تا قصههای شما رو بشنویم تا هممون با تجربههای هم، بهتر پیش بریم.
پس شروع کنید؛ اشتباهاتتون رو با ما به اشتراک بذارید و یه قدم جلوتر برداریم!
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-مهندسی
@دانشجویان-پزشکی
درود.به به بالاخره روز دختر رسید. روز دختر رو به همهتون تبریک میگم امیدوارم که همیشه سالم و سلامت و موفق باشید🌺🌺🌺🌺🌷🌷🌷🌷🎉🎉🎉🎉🎉🎉
انجمن رو منفجر کنید دخترا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @راه-ابریشمی-ها-ادبیات @راه-ابریشمی-ها-دینی @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @دانش-آموزان-آلاء
هاعییی بر شما ای هم کنکوریای من😂
چخبررر؟ خوبین؟
آقا داریم به لحظات ملکوتی اعلام نتایج نزدیک میشیم..
یعنی دیگه امروز فرداست که با استرس وارد سایت میشیم، هی منتظر لود شدن سایت میمونیم، آب دهنمون خشک میشه دست و پامون سرد میشه حتی ممکنه انگشتامون بلرزه، تا اینکه بالاخره اون عبارتو میبینیمش...
شما رو نمیدونم ولی این روزا ذهنم پر از سواله...
شاید مهم ترینشون ک احتمالا برای شما هم همینه اینه که: قراره با چه عبارتی رو به رو شم؟ مردود؟ قبولی؟ قبولی چی؟ قبولی کجا؟ قبولی کِی؟
و از اینا گذشته.. هر یک از این عنوان ها قراره برام چه سرنوشتی رقم بزنه؟
گیریم که رسیدم به خواستم... تهش که چی؟ یعنی قراره ی اینده گل و بلبل مثل همونچیزی که خیالپردازیشو میکنم داشته باشم؟
و یا اگه نرسم، قراره سرنوشت شومی داشته باشم؟
ایا اصلا قراره به قولی: "خواست و قسمتم یکی باشه؟"
شما چه سوالایی ذهنتونو درگیر کرده و باعث میشه نگران باشین؟
بیاین باهم حرف بزنیم :>
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @انسانیا @تجربیا @ریاضیا
درود🍷🍷y (488).gif
امیدوام حال خوبی رو داشته باشید
هر چند وقت یکبار بیا اینجا توی یه پست یه اسکرین شات از پروفایلت (کاور . عکس پروفایل . بیوگرافی و تعداد فالور وبقیه چیزای که تو پروفایلا هست)بگیر و زیر اون امضایی هم اگه داری اضافه کن و بفرست اینجا
اگه دوست داشتی در آخر پست در حد یک خط هرچی که خواستی بنویس و اضافه کن
و اینجوری ردپات رو توی انجمن ثبت کن تا بمونه یادگاری ...👣
به قول آقای موقاری حالا که داری خوب گوش میدی چندتا جونم به این نکته هم بگم😂:
1.درحال حاضر تو پروفایل همه یه باکس تبلیغ هست، ممنون میشم اگه سعی کنین اونو تو عکس نشون ندین. + ادرس ایمیلتون هم کات کنید که اخراج نشید.
2.یه تعادلی هم داشته باشین تو ارسال پست! درواقع جوری نباشه که هروز بفرستید یا سالی یکبار بفرستید😂
3.اسپم هم که دیگه خودتون میدونید زشته بگم بهتون .. بزرگشدید دیگه 😂
y (546).gif
4.دوستاتم دعوت کن
امیدوارم خاطره بشه واسه هممون👌
1 (2).gif
چاکر همه رفقای آلا
دعوت میکنم از همه آلایی ها
@دانش-آموزان-آلاء
پ.ن: راستی Sharllot هم تو نوشتن تاپیک کمک کرد ولی ایده اصلی مال خودم بود .. گفتم اسمشو بیارم خودشو نکشه بعدا 😑👌🤣🤣
%(#c5e7fa)[به] %(#4fcdf3)[نام] %(#26b6f3)[خالق] %(#18a6f2)[زیـبــــــــــــــــــآیی] %(#007ec2)[ها]
سلام به خـودتــــــــــــــ(: 0_1534586486711_balloons-smiley.gif
همه ی ما هنرها و استعداد هایی رو توی وجود خودمون داریم که تا به سمتشون نریم و ازشون بهره نبریم ، شکوفا نمیشن ! ):
هدف این تایپیک اشتراک گذاری تولیدات ذهنی خودمون هست %(#ff0000)[(] تاکید میکنم خودمون %(#ff0000)[)] ، اینجا هر چیزی که منشاش خود شما باشید ارزش داره نه کپی کار های بقیه 😒
حتی میتونید فیلمی ک دیدید یا کتابی رو که خوندید رو با قلم و فکر خودتون نقد کنید و اینجا قرار بدید (:
همه به اینجا دعوت هستن @دانش-آموزان-آلاء
بخصوص (:
🍃@zedtwo / بهاره / FLY -----> طراحان فوق العاده انجمن 0_1534586514665_scrap-books-smiley.gif
🦋Sobhan.1999 / najafiali78 / sattaralipour -----> خوشنویسان خوش قلب 😘
🍄negaarin / M.an / chakame / دکتر علی ----->نویسندگان عجیب الفکر ! 🤖 🧠
🍁@njzamin / revival / @_Ata_ / @javadm328 ----> شاعران شهره انجمن 👳🏻♂ 👳🏼 👳♂ 👳🏼♂
⚡@faezeh-r / blue ----> دو عدد عکاس تیز بین 🧐 🤩
💧 @zedtwo / Vezra / @Dr-Bernosi / بهاره ----> گرافیک بازان 😉 😂 🕸
....................................
ازتون خواهش میکنم 😥 به پست ها ریپلای نزنید تا یه مجموعه خوب و یک دست از هنر های آلایی ها رو داشته باشیم (:
%(#6bffe6)[توجه !] این تایپیک شعبه دیگری ندارد 😒😂
%(#ff0000)[پ ن] : اگه پستای هنریتون رو توی تایپیک دیگه ای جز اینجا ببینم مورد پیگیریتون قرار میدم تا اخراج کامل هم دست بردار نیستم 0_1534586535363_cowboy2-smiley.gif 😂 😂
0_1534586548670_coke-smiley.gif
درود دوستان همین الان تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم. تو این تاپیک میایم جملات قشنگ و آموزنده و انرژی دهنده افراد معروف و موفق رو به اشتراک میزاریم باهم. هرجمله زیبایی از یه شخص که دیدین قشنگه و روحتونو نوازش کرد و متحول کرد بفرستین بقیه هم ببینن ولذت ببرن. این شخص میتونه ورزشکار، هنرمند، دانشمند و...... هر فرد موفقی باشه!
منشن هم لازم نیست تمام بچههای آلا منشن هستن!
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان تجربیا تجربی @ریاضیا @انسانیا
سلاااااااام بر دوست های عزیز و خوشکل خودم 🥰❤🤗
همیشه واسه همه مون در یک موقع زمانی یه اتفاق هایی میوفته که شیرینه گاهی هم تلخ 😍😭
همین تلخ و شیرینا با مرور زمان🕰 میشن خاطره و در دفتر خاطرات ذهنمان جا خوش میکنن ⌛📜
حالا دوستان🤗 از شما میخوام که
از خاطرات زندگی تون بگین از خاطرات شیرین☺️ ، بامزه 😋، تلخ 😔،دوران مدرسه 👩🏫👨🏫، دوران دانشگاه 👨🎓👩🎓،
از سوتی هاتون😂 و از خاطرات با دوستانون👬👭 و هرچی که دوست دارید بگیید و باما شریک شید😉
دوستون دارم فراوون با کلی قلب هاییی رنگیی
💚💛🧡❤💙💜🖤
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @حامیان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا dlrm پشمک اکالیپتوس
marzyeh78 @رُ-ز-عــآبیـ ایهام @Saahaar گونش
@Milad91 Virus @Survival
بِسْم رَبّ النور ☁️
سلام
امیدوارم حال دلتون بهترین باشه..... 🎈
برم سراغ حرف اصلی....
در فکر تاپیکی بودم که هر روز توش چند تا پست قشنگ بزارم و با چند تا عکس و متن نوشته و دل نوشته...... حالمون خوب بشه، انرژی بگیریم در طول روز.....❤️☁️
یه جورایی این تاپیک شبیه کانال یا چنل.....
البته پست هایی که قرار بزارم برای خودم نیست و صرفا گلچینی از مطالبی که ممکنه توی فضای مجازی یا کتاب ها ببینم و بارگذاری بکنم.....
اگر شما هم دوست داشتید خوشحال میشم همراه من بشید.... ☁️🎈🍒
IMG_۲۰۲۳۰۶۱۶_۲۲۰۶۵۴.jpg
پ.ن:اسم تاپیک برگرفته از اسم یک کانالِ
و در آخر دعا میکنم دلتون ذهنتون ابری باشه(:☁️❤️
بسم الله الرحمن الرحیم...
به نام یزدان پاک... که فاطمه را از او دارم.. =)) ☁️☘️🍒
سلام بهتون ساکنین انجمن
امیدوارم حال دلتون عالی باشه 👌🏻🌱❤️
بریم سراغ اصل مطلب..
که بخاطر این موضوع مهم شما رو دعوت کردیم....
پ.ن: اصلنم مهم نیست شما جدی نگیرید😂🤝🏻)
فردا یه روزیه که یه بنده خدایی قدوم نا مبارکش رو، رو چشم زمین گذاشت .... 😐😕
این دختر سر اسم همه، همه رو دیوونه کرده... 🔪
عملا حافظه ماهی داره 😒😂🤝🏻
به شدت درس خون و خانوم...
میگه امسال دیگه پزشکی رو میارم 😎 دیگه الله و علم...
(اما من که بعید میدونم 👌🏻👍🏻🤝🏻😂پزشک هم بشه کی قرار خودشو بسپره به این بشر دو پا من شخصا به عنوان دکتر قبولش ندارم)
تموم شد خصلت های خوبش من دیگه هیچی یادم نمیاد... 🤔😂
(سرم رفته 😂🔪)
دیگه بین زمین و هوا نزارمتون... 😂
تولد فاطممونههههههههههههههه🥺😂❤️❤️❤️❤️❤️
fest30.gif823d8cf6-48cb-4755-81d5-ec817b734e02-image.png confetti.gif
عشق من تولدت مبارک
یکساله دارمت و این اواخر بیشتر تو قلبم فرو رفتی و جا باز کردی مهربون... ☘️🍒☁️=))
تو یکی از خوشگل ترین و عزیز ترینایی برام و همیشه خوشحالم و افتخار میکنم تو رفیقمی...starplucker.gif
دوستان من آهنگ ندارم درحال حاضر هر کس داره بفرسته تا مجلس گرم بشه 😂y (719).gif
فففففففففففففففقط....
خواهران گرام برادران ارجمند با رعایت شئونات اسلامی جوری که اسلام تو خطر نیوفته همه مجلس رو گرم کنید😉😂🤝🏻🥳
آقایونی که خوشتیپ کردن کت رو در بیارن...132.gif😎
خانوما البته فقط دست 😂🤝🏻👈🏻👏🏻y (722).gif
خب... خب....
زمان صرف شیرینی و شام فرا رسید.... 😌😉
ولییییییییییی متأسفم فاطمه دست به جیب نشد براتون تدارکات تهیه کنه......😒😂
بگذریم از این تشریفات...
برات بهترین رو آرزو میکنم بهترینم... 1593
خانوم دکتر شدنتو ببینم عزیزدلم...
از دور میبوسمت خانوم ناناز=))) 🍓
loveboat.gif
هممون دعوتیم به این میلاد قشنگ...
kumbaya.gif
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
خب سلام
اینم از تاپیکی که قولشو داده بودم
خاطرات خنده دار یا تلخ خودتونو که با خواهر برادراتون دارین بیاین بگین
ترجیحا خنده دار باشه😂
خب دعوت میکنم از
@roghayeh-eftekhari
@F-seif-0
@Ftm-montazeri
@Ariana-Ariana
Infinitie. A
ramses kabir
@Zahra-hamrang
@Fargol-Sh
مجتبی ازاد
@Yasin-sheibak
@Elham650
Mehrsa 14
@گروه-بچه-هایی-که-خواهر-یا-برادر-دارن😂😂
فعلا شماهارو یادم بود که خواهر برادر دارین
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سیاهچالهها
مقدمه
طبق نظریه ، نسبیت عام ، گرانش انحنا دهنده فضا - زمان است. فضای حول ستاره به نحو بارزی خم میشود در لحظهای که هسته ستاره تبدیل به حفره سیاه میشود. این جرم خطوط فضا زمان را مانند پیلهای به دور خود میپیچد. امواج نوری کم تحت زوایای خاصی به سمت سیاهچاله روان میشود. در سطح کرهای که هم مرکز نقطه یکتایی سیاهچاله است، تجمع میکنند. در فاصله معینی از سیاهچاله که بسته به جرم لا وارد شده باشید ستاره رمبیده دارد، جاذبه آنچنان زیاد است که نور نمیتواند فرار کند، به این فاصله افق حادثه گفته میشود.
ساختار سیاهچالهها
با حل استاتیک غیر چرخشی با تقارن کروی برای معادلات میدان انیشتین این نکته مشخص میشود که سیاهچالهها که از یک سمت به صورت چاه عمل میکنند، در سطح دیگری بصورت چشمه عمل میکند. یعنی میتواند دو سطح مختلف فضا زمان را از جهانهای گوناگون یا دو نقطه بسیار دور از جهان خودمان را به هم متصل کند. که به این حالت لا وارد شده باشید کرم چاله یا پل انیشتین رزن گفته میشود.
سیاهچالهها چگونه بوجود میآیند؟
هر چه لا وارد شده باشید ستارههای نوترونی بزرگتر باشد کشش جاذبهای داخلی آن نیز بیشتر خواهد بود. در سال ۱۹۳۹ اوپنهایمر فکر کرد که نوترونها نمیتوانند در برابر همه چیز مقاومت کنند. به نظر او اگر یک چیز در حال از هم پاشیدن بزرگتر از ۲.۳ برابر اندازه خورشید بود، آنگاه نه تنها الکترونها بلکه نوترونهای آن نیز در هم میشکست.
همچنین باید بدانیم که وقتی نوترونها در هم شکستند، دیگر هیچ چیز مطلقا وجود ندارد که از در هم پاشیدن ستاره جلوگیری کند. اگر شما خود را روی سطح یک توده در حال از هم پاشیدن تصور کنید، آنگاه شما با فرو ریختن آن جسم به مرکز آن نزدیکتر و نزدیکتر خواهید شد. و بنابراین نیروی جاذبه بیشتر و بیشتری را حس خواهید کرد. تا هنگامی که ستاره به مرحله کوتوله سفید برسد، شما بیش از ۱.۰۱۶ تن وزن پیدا خواهید کرد.
تصویر
وقتی که ستاره به در هم پاشیدن ادامه داد و از مرحله ستاره نوترونی هم گذشت و بطور کامل از هم پاشید، وزن شما از ۱۵۰۰۰ میلیون تن بیشتر و بیشتر خواهد شد. اگر سیاهچاله به اندازه کافی به ما نزدیک بود، میتوانستیم نیروی جاذبه بر آن را حس کنیم. اما وقتی یک سیاه چاله در میان ستارهها خیلی دورتر از ما قرار دارد، آیا میتوانیم وجود آنرا اثبات کنیم؟ برای این منظور اخترشناسان دو راه آشکار شدن حدس میزنند. اول از روی جرم سحابی برای مثال اگر آنها جرمهای تمام ستارگان موجود در یک خوشه ستارهای مریی بطور قابل ملاحظهای کمتر از جرم خوشه وجود داشته باشد، مرکز کهکشانها به عنوان مکانهایی تلقی میشوند که در آنها سیاهچالهها وجود دارند. زیرا چگالی مواد در آنجا زیاد است. راه دوم نیز این بوده که اگر چه hc سیاهچالهها هیچ تشعشعی خارج نمیشود، اما چیزهایی که در سیاهچالهها سقوط میکنند. به هنگام سقوط اشعه ایکس از خود منتشر میکنند و هر چیز کوچکی که در سیاهچالهها سقوط کند تنها مقدار کمی اشعه ایکس از خود منتشر میکند. این مقدار برای کشف آن در فاصله میلیونها میلیون کیلومتری کافی نخواهد بود.
در سال ۱۹۷۱ یک دانشمند انگلیسی به نام لا وارد شده باشید استفن هاوکینگ< عنوان کرد که این واقعه بوجود آمدن سیاهچالهها هنگامی که جهان نخستین لا وارد شده باشید انفجار بزرگ خود را آغاز کرد اتفاق افتاده است. هنگامی که تمامی مواد تشکیل دهنده جهان منفجر شد، مقداری از این مواد آن چنان به هم فشرده شدند که تبدیل به سیاهچاله گشتند. وزن برخی از این سیاهچالهها ممکن است به اندازه وزن یک سیاره کوچک و یا از آن کمتر باشد و وی آنها را سیاهچاله کوچک نامید.
نتایج تحقیقات هاوکینگ
سیاهچالهها میتوانند وزن از دست بدهند.
مقداری از انرژی جاذبهای آنها در خارج از محدوده لا وارد شده باشید شعاع شوارتز شیلد ستاره به ذرات ماده تبدیل میشود.
ممکن است این ذرات به فضای بیرون بگریزند از این طریق مقداری از مواد تشکیل دهنده سیاهچالههای بزرگ که به اندازه یک ستاره وزن دارند، برای تبخیر همه مواد تشکیل دهندهاش میلیونها میلیون سال وقت لازم است. در حالی که در این مدت خیلی بیشتر از این مقدار ماده به آن اضافه میشود. بنابراین هیچگاه از طریق تبخیر وزن آن کاسته نمیشود.
هر چه سیاهچاله کوچکتر باشد سرعت تبخیر آن بیشتر است یک سیاهچاله کوچک واقعی باید بیشتر از مقدار مادهای که به خود جذب میکند وزن از دست بدهد. بنابراین سیاهچاله کوچک باید بوسیله تبخیر کوچکتر و کوچکتر شود و بالاخره هنگامی که دیگر خیلی خیلی کوچک شد یک مرتبه تبخیر آن حالت انفجاری به خود گرفته و تشعشعاتی حتی با انرژی بیشتر از اشعه ایکس منتشر کند. اشعه منتشر شده از این طریق اشعه گاما خواهد بود.
سیاهچالههای کوچکی که ۱۵ میلیون سال پیش هنگام نخستین انفجار بزرگ جهان ایجاد شدهاند، اکنون ممکن است در حال ناپدید شدن باشند. هاوکینگ اندازه اولیه آنها و نوع اشعه گامایی را که هنگام انفجار تولید میکنند، حساب کرد.
انواع سیاهچاله
۱- شوارتس شیلد: ساده ترین نوع سیاهچالههاست، بار و چرخش ندارد، تنها یک افق رویداد و یک فوتون کره دارد، از آن نمی توان انرژی استخراج کرد. شامل تکینگی ، نقطهای است که در آن ماده تا چگالی نامحدود در هم فرو رفته است.
۲- رایزنر- نورد شتروم: هم بار دارد وهم چرخش ، می تواند دو افق رویداد داشته باشد ، اما تنها یک فوتون کره دارد. شامل یک تکینگی نقطه ای است که وجود آن در طبیعت نامحتمل است، زیرا بارهای آن همدیگر را خنثی می کنند.
۳- کر: چرخش دارد، اما بار ندارد. بیضی و از بیرونی حد استاتیک است. منطقه تیره میان افق رویداد و حد استاتیک ارگوسفر است، که می توان از آن انرژی استخراج کرد. می تواند دو افق رویداد و دو حد استاتیک داشته باشد. دو فوتون کره دارد. شامل یک تکینگی حلقهای است.
۴- کر- نیومان: هم بار دارد و هم چرخش ، همان سیاهچاله کر است، جز اینکه بار دارد، ساختارش شبیه ساختار سیاهچاله کر است. میتوان از آن انرژی استخراج کرد. یک تکنیگی حلقهای دارد.
به نظر پژوهشگران چهارنوع سیاهچاله همچنانکه ذکر شد می تواند وجود داشته باشند. مهمترین موضوع در باب سیاه چاله آنست که ، بدانیم ماده در داخل سیاهچالهای که حاصل آمده است در نهایت به چه سرنوشتی دچار می شود؟ اختر فیزیکدانان میگویند:اگر مقداری ماده به داخل حفره سیاه از قبیل آنچه که از یک ستاره وزین مرده بجای مانده بیندازید، نتیجه نهایی همواره الزاما یک چیز خواهد بود و تنها جرم ، بار الکتریکی و اندازه حرکت زاویه ای که جسم با خود حمل می کند باقی خواهند ماند. اما اگر کل جهان به داخل حفره سیاه خود بیفتد، یعنی به شکل سیاهچاله در آید، دیگر حتی کمیاب بنیادی (جرم) ، بار الکتریکی و اندازه حرکت زاویه ای نیز ناپدید می گردند.
مجهولات سیاهچالهها
اگر ستاره شناسان بتوانند نوع پرتوهایی که هاوکینگ پیش بینی کرده است، شناسایی کنند، مدرک خوبی برای تأیید تشکیل و وجود سیاهچاله بدست خواهد آمد. اما تاکنون پرتوهای پیش بینی شده کشف نشدهاند. با اینحال هر لحظه ممکن است این پرتوها شناسایی شوند. دلیل تابش اشعه ایکس از حفره سیاه این است که جرمی که توسط لا وارد شده باشید طوفانهای ستارهای خود ستاره ، از سطح آن میگریزند، در فاصله مناسبی که به حفره سیاه رسیدند، توسط حفره شکار میشوند و در مداری به دور حفره شروع به چرخش کرده و به این ترتیب شکل یک دیسک عظیم را تشکیل میدهند.
با توجه به این نکته که لایههای داخلیتر دیسک سریعتر از لایههای خارجی میچرخند، در اثر اصطکاک لایههای مختلف دیسک گرم شده و شروع به تابش اشعه ایکس میکنند. به این دیسک ، دیسک تجمعی گفته میشود. این حالت برای اولین بار در لا وارد شده باشیدستاره دوتایی (دجاجه۱-x) مشاهده شده است. احتمالا قطر خود حفره سیاه (قطر افق حادثه) ۳۰ کیلومتر است و برای تمامی ستاره دوتایی سیاهچاله ساختمان به همین شکل است:d
از سایت آکادمیک
با سلام خدمت همه عزیزان !
من با توجه به اینکه پایم ضعفیه و سال سوم دبیرستان هم سر کلاسا نبودم (به خاطر مشکلی که داشتم یعنی سه ماه رو کلا سر کلاس بودم) و تا الانم زدم به تنبلی و نخوندم و هی انداختم اینور و اونور خواستم بگم اگه الان شروع کنم میتونم کنکور موفق بشم؟!
خیلی دوس دارم یه دانشگاه دولتی قبول بشم ! به خاطر خیلی چیزا !
به ریاضی خیلی علاقه دارم ولی نمیدونم چرا هیچ وقت از هیچ درسش نمره نمیگیرم ! البته چون فکر کنم نمیخونم :|
به نظر شما قبول می شم یا نه؟ 😞
تازه های تکنولوژی
-
%(#b5146f)[راهکار ایجاد بوکمارک آیکونی در مرورگرهای اینترنتی]
%(#ff0000)[کروم و اپرا]
در مرورگرهای کروم و اپرا کافی است
%(#7300ff)[ روی بوکمارک دلخواه خود در نوار ابزار مرورگر، راست کلیک و گزینه Edit را از منوی نمایش دادهشده انتخاب کنید]
%(#143fb5)[متن نوشتهشده در بخش Name را حذف و گزینه Save را برای ذخیرهسازی تنظیمات انتخاب کنید]
. این فرایند را برای تمامی بوکمارکهای موجود در نوار ابزار تکرار کنید
تا تنها نمایش آیکونی از وبسایتهای بوکمارک شده، پیش روی شما قرارگیرد.
-
%(#8f1d72)[راهکار ایجاد بوکمارک آیکونی در مرورگرهای اینترنتی]
%(#ff0000)[فایرفاکس]
در مرورگر فایرفاکس کافی است روی بوکمارک دلخواه خود راست کلیک و گزینه Properties را انتخاب کنید. در پنجره بازشده متن موجود در پنجره Name را حذف کنید و با انتخاب گزینه Save به کار خود پایان دهید. -
%(#a60262)[راهکار ایجاد بوکمارک آیکونی در مرورگرهای اینترنتی]
%(#ff0000)[مایکروسافت اج]
در مرورگر مایکروسافت اج برای ایجاد بوکمارک آیکونی کافی است آیکون Hub (آیکونی با سه خط افقی) را انتخاب وروی آیکون ستاره کلیک کنید تا لیست وبسایتهای دلخواه خود را شاهد باشید و در نهایت، گزینه Settings را در قسمت بالا، سمت راست مرورگر انتخاب کنید. حالا در پنجره تنظیماتی که پیش روی شما قرار میگیرد، گزینه Show only icons on the favorites bar را برای نمایش آیکونی بوکمارکها، فعال کنید. -
%(#a31880)[راهکار ایجاد بوکمارک آیکونی در مرورگرهای اینترنتی]
و میرسیم به مرورگری که 99% افراد ازش استفاده میکنن
%(#ff0000)[اینترنت اکسپلورر]
با کلیک راست روی بوکمارکها در نوار وبسایتهای مورد علاقه (Favorites Bar) مرورگر اینترنت اکسپلورر گزینه Customize Tile Width و پس از آن عبارت Icons Onl را انتخاب کنید. -
اپل تا ساعاتی دیگر نسخهی نهایی سیستمعامل iOS 11 را منتشر خواهد کرد. تیم کوک، مدیرعامل اپل در جریان برگزاری کنفرانس رونمایی از محصولات اپل در مرکز همایش استیو جابز اعلام کرد که نسخهی نهایی iOS 11 بهصورت رسمی منتشر خواهد شد. حال اپل این نسخه را برای دانلود در اختیار کاربرانش قرار داده است. برای دریافت این نسخه میتوانید از طریق مسیر Settings->General->Software Update اقدام کنید.
سیستمعامل iOS 11 با تغییراتی همراه شده است که بهطور حتم در صورت بهروزرسانی به این نسخه کاملا مشهود خواهد بود. iOS 11 قابلیت پشتیبانی از واقعیت مجازی را در اختیار بیش از میلیونها دستگاه آیفون و آیپد قرار خواهد داد که قادر به دریافت این نسخه هستند. همچنین باید به ویژگیهای جدید عکاسی اشاره کرد که کیفیت تصاویر ثبتشده با استفاده از دوربین آیفون را بهبود خواهد داد. اپل با انتشار مطلبی در وبسایت خود در رابطه با iOS 11 در این خصوص چنین اظهار نظر کرده است:
سیری در iOS 11 بسیار طبیعیتر شده و با استفاده از تغییراتی که در اپ استور انجام شده، پیدا کردن اپلیکیشنها و بازیها بسیار سادهتر شده است.
در ادامه میتوانید لیستی از آخرین تغییرات اعمالشده را مشاهده کنید:بخش کنترل (Control Center) در iOS 11 بهصورت کامل تغییر پیدا کرده است تا کاربران بتوانند با کشیدن انگشت خود به سمت بالا، بیشترین تنظیمات ممکن را در پنجرهی نمایش دادهشده پیدا کنند. برخلاف گذشته این بخش را میتوان تغییر داد.
صدای سیری در iOS 11 در مقایسه با گذشته بسیار طبیعیتر شده است. دستیار صوتی هوشمند اپل قادر است از زبانهای چینی، اسپانیایی، فرانسه، آلمانی و ایتالیایی ترجمه انجام دهد.
فیلترهای جدیدی برای عکاسی اضافه شده است تا تنوع حالتهایی که میتوان عکس ثبت کرد، افزایش پیدا کند.
اپاستور تغییر یافته است تا از این طریق گشتوگذار در آن برای پیدا کردن بازیها و اپلیکیشنهای مختلف لذتبخشتر و راحتتر باشد.
در iOS 11 میتوان از سیستم مدیریت فایلی که برای اولین بار اضافه شده استفاده کرد. نام سیستم مدیریت فایل iOS 11 فایلز (Files) است.
اپل موزیک به گونهای تغییر یافته که بیشتر شبیه به یک شبکهی اجتماعی است؛ چرا که کاربران دارای یک حساب کاربری هستند و میتوانند به اشتراکگذاری لیستهای پخش و اعمال تغییر در لیستها بپردازند.
ویژگی Do Not Disturb از حالت جدید بهره میبرد. با بهرهگیری از این ویژگی جدید در حالت رانندگی Do Not Disturb بهصورت خودکار فعال میشود.
قابلیت جدید Storage Optimisation یا بهینهسازی حافظه امکان مدیریت و حذف فایلهای زائد را در اختیار کاربران قرار خواهد داد.
سرویس نقشهی اپل امکان مشاهدهی نقشهی داخلی اماکن عمومی نظیر فروشگاهها و مراکز خرید را در اختیار کاربران قرار خواهد داد.
سیستمعامل iOS 11 بهصورت پیشفرض در آیفونهای جدید اپل وجود خواهد داشت. پس از دریافت نسخهی نهایی iOS 11، تجربیات خود را با ما و دوستان خود به اشتراک بگذارید.انتشار این بروزرسانی از ساعت ۱۰ صبح ۱۹ سپتامبر به وقت کوپرتینو (ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه سهشنبه ۲۸ شهریور) آغاز خواهد شد. این بروزرسانی از ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقهی امشب و به تدریج منتشر خواهد شد.
-
@dr-sobhan
دکمه هوم ( Home ) بر روی آیفون x حذف شده است، پس چگونه می توان از صفحه نمایش آیفون X ، اسکرین شات گرفت؟در آیفون های قدیمی باید به منظور اسکرین شات گرفتن از صفحه نمایش، دکمههای پاور ( Power ) و هوم ( Home ) دستگاه را به طور همزمان بفشارید. ولی در آیفون X که دیگر دکمه هوم (Home) ندارد چگونه عمل کرد؟
برای گرفتن یک عکس روی آیفون X، باید دکمه پاور ( Power ) را در قسمت پایین و کلید افزایش صدا ( Volume ) را همزمان فشار دهید. بعد از نگه داشتن این دو برای مدت یک ثانیه ، شما صدا آشنا و لحظه ای چشمک زدن گرفتن تصویر را می شنوید.
بله، تصاویری که شما در مورد آیفون X بدست آورده اید، به نظر خوب نمی آید، زیرا به طور پیش فرض ویرایش نشده است (در اینجا امیدواریم که اپل این را در زمان به روز رسانی تا زمان ارائه آیفون Xرفع کند)
با iOS 11، تصاویر فوق العاده می توان گرفت. شما می توانید آنها را به راحتی ویرایش و حاشیه نویسی کنید، و همه آنها در یک پوشه جداگانه ذخیره کنید و می توانید از تصاویری که قبلا گرفته شده نیز استفاده نمائید.
-
%(#ff0000)[پیوند انسان و ماشین در دو دهه آینده]
بر اساس پیشبینی یکی از مخترعان ارشد آیبیام، در دو دههی آینده از نانورباتهای تزریقی برای درمان بیماریهای جسمی و ترکیب تفکر انسانی و ماشینی استفاده خواهد شد.
مکنامارا در مقالهای که به این کمیته ارائه داده، میگوید:ممکن است شاهد [به وجود آمدن] نانوماشینهایی باشیم که به بدن انسان تزریق میشوند. این ماشینها فواید بسیاری خواهند داشت؛ برای مثال، میتوانند آسیبهای واردشده به سلولها، ماهیچهها و استخوانها را برطرف کنند یا حتی [این اجزاء] را گسترش دهند.
وی همچنین میگوید:با کمک چنین فناوری که با انسانها و محیط اطراف یکپارچه شده است، خواهیم توانست محیط اطراف را بهوسیلهی افکار و حرکات بدن کنترل کنیم.
نیل شارکی، استاد سابق بخش هوش مصنوعی و روباتیک در دانشگاه شفیلد، میگوید:یکی از نگرانیهای اصلی، واگذار کردن تصمیمگیری و کنترل امور به ماشینها است. در چنین شرایطی انسانها تصمیمات ماشینی را صحیح و برتر از تصمیمات شخصی خود قلمداد خواهند کرد و آنها را خواهند پذیرفت و این مسئله باعث بیتوجهی به تصمیمگیریها خواهد شد.
%(#0c51d1)[نگرانیهای مطرحشده توسط شارکی، بهوسیلهی دیگر چهرههای سرشناس دنیای علم و فناوری، همچون استیون هاوکینگ و ایلان ماسک نیز مطرح شده است. ایلان ماسک بارها خواستار محدودسازی توسعهی هوش مصنوعی شده و اخطار داده که رقابت بر سر هوش مصنوعی بین ابرقدرتهای جهان ممکن است منجر به شروع جنگ جهانی سوم شود.] -
%(#ff0000)[وبگرد: با تماشای این ویدیوها آرامش بگیرید]
در بین این شلوغیهای روزمره انگار همیشه به چیزی نیاز داریم که ما را از این حال و هوا بیرون ببرد؛ به جایی که شاید هیچ انسانی وجود نداشته باشد و فقط طبیعت را ببینیم و از آن آرامش بگیریم.البته همیشه لازم نیست برای دیدن طبیعت دل را به دریا بزنید، خود را میان درختان انبوه جنگل پیدا کنید یا از نزدیک به صدای موجها گوش دهید. خوشبختانه وبسایتهایی وجود دارند که میتوانند این فضاهای زیبا و آرامشدهنده را به خانه یا محل کار شما بیاورند.
اگر دوست دارید کمی افکار خود را نظم بدهید و از دمای مغز خود بکاهید، پیشنهاد میکنم حتما از Moodica استفاده کنید که همچون یک مسکن قدرتمند میتواند به شما آرامش دهد.
Moodica -
%(#ff0000)[وبگرد: سطح سلامت هوا را سریع بررسی کنید]
زندگی در شهرهای بزرگ مشکلاتی نیز در پی دارد؛ شلوغی، ترافیک، آلودگی هوا و ... . با این اوصاف دسترسی به اطلاعاتی در مورد شاخصهای کیفیت هوا بسیار لازم و ضروری است.
متخصصان معتقدند موادی که از طریق هوای آلوده وارد محیط میشوند، دارای ترکیباتی هستند که باعث نابودی بافتهای مختلف بدن خواهند شد.
اگر در شهرهای بزرگ ایران زندگی میکنید و در خطر آلایندههای هوا هستید، ابزارهایی وجود دارند که میتوانند اطلاعاتِ شاخصهای کیفیت هوا را در اختیار شما قرار دهند. متأسفانه در تهران، مشکل آلودگی هوا بیشتر از هر شهر دیگری شهروندان را تهدید میکند.وبسایت Airnow با جمعآوری اطلاعاتی در مورد غلظت آلایندههایی مانند منواکسید کربن، اُزن، دیاکسید نیتروژن و دیاکسید کربن؛ شاخصهای کیفیت هوای پاک، سالم، ناسالم برای گروههای حساس، ناسالم، بسیار ناسالم و خطرناک را تعریف میکند.
Airnow -
%(#ff0000)[خارج کردن فایل ها از حالت زیپ بدون نیاز به دانلود در گوگل درایو]
به کمک افزونه ZIP Extractor میتوانید بدون دانلود فایلهای زیپ روی رایانه خود، اقدام به استخراج محتوای آنها در گوگل درایو کنید.
فرض کنید مجموعهای اسناد و تصاویر به ایمیل شما ارسال شده یا یک فایل زیپ حاوی فایلهای یک فولدر روی کلاد به اشتراک گذاشته شده است. در روش معمولی، برای مشاهده و استفاده از محتوای فایل زیپ، ابتدا باید آن را دانلود و بعد اطلاعات مورد نظر را استخراج کنید. اما برای استخراج آسانتر فایلها در گوگل درایو، میتوانید از افزونه Zip Extractor بهره بگیرید.
Zip Extractor افزونهای برای مرورگر کروم است که امکان استخراج محتوای فایلهای زیپ در محیط گوگل درایو را به کاربر میدهد.
برای نصب این افزونه میتوانید از وب استور کروم استفاده کنید؛ یا با ورود به محیط گوگل درایو، روی گزینه New کلیک و سپس More را انتخاب کنید. در آخر با انتخاب گزینه Connect More apps و جستجو در میان برنامهها میتوانید افزونه مورد نظر را دریافت کنید.
کافی است روی فایل مورد نظر راست کلیک و Open with the ZIP Extractor را انتخاب کنید. برای اولین بار گوگل از شما درباره مجوز دسترسی این افزونه به فایلها سؤال خواهد کرد و دیگر نیازی به تعیین سطح دسترسی افزونه نخواهد بود. پس از انتخاب گزینه استخراج، چندین قدم دیگر برای تکمیل شدن فرایند لازم است. -
این پست طولانیه اما کاربردی و خیلی مفیده.ارزش خوندن رو داره،پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنید
%(#ff0000)[چطور عملیات استخراج ارز دیجیتال را در مرورگر خود مسدود کنیم]
با گسترش استفاده از روش کسب درآمد دیجیتال بین وبسایتها، ایمنسازی در برابر آنها ضروری به نظر میرسد.
با استفاده از کدهایی در سایت خود هنگامی که شما در وبسایت آنها حضور دارید از سختافزار شما بدون اطلاع برای استخراج یا ماینینگ استفاده میکنند. این عمل نادرست به دزدی رمزنگاریشده مشهور است.
%(#396924)[برخی استخراجکنندگان با نصب بدافزار روی سیستم شما این کار را انجام میدهند که این وضعیت، توسط آنتیویروس قابل شناسایی و برطرف شدن است؛ اما در مواردی که از مرورگر استفاده شود، روشهای خاصی برای جلوگیری وجود دارد که در ادامه به آن میپردازیم.]%(#b913d6)[توجه داشته باشید که برخی وبسایتها به شما اطلاع میدهند که در مدتزمان حضور در سایت، به میزان مشخصی از پردازندهی شما جهت استخراج استفاده میکنند؛ اما سایر وبسایتها به این اندازه صادق نیستند.]
%(#d61320)[بررسی عملکرد]
اولین گام بررسی این است که متوجه شوید آیا مشکلی وجود دارد یا خیر. اگر فکر میکنید که سیستم شما در زمان استفاده از مرورگر رفتار متفاوتی دارد، این میتواند علامت واضحی برای این موضوع باشد.
%(#d61320)[افت عملکرد]
اگر عملکرد دستگاه شما به طرز غیر منتظرهای افت کرد و در نتیجه حرکت بین پنجرههای باز سخت شد و سیستم تقریبا هنگ کرد، در این حالت باید بررسی را آغاز کنید
ابتدا تمام افزونههای در حال اجرای مرورگر را غیر فعال و عملکرد پایهی مرورگر خود را بررسی کنید. برای غیر فعال کردن افزونهها مراحل زیر را انجام دهید.
%(#bc2cc9)[با گرفتن کلیدهای Ctrl ،Shift و Esc تسک منجر را اجرا کنید. به زبانهی Performance بروید و Resource Monitor را باز کنید. همچنین میتوانید با نوشتن عبارت Resource Monitor در منوی استارت، آن را اجرا کنید.]
بعد از انجام اینکار به زبانهی Overview بروید و اجازه بدهید برای ۲۰ دقیقه اجرا شود. نتایج بهدستآمده عملکرد پایه و معمولی سیستم شما در حالت خنثی است. بعضی اوقات نشانههایی از اجرای چندبارهی مرورگر مشاهده میشود که مخصوصا در مورد کروم طبیعی است و جای نگرانی نیست.
بعد از اینکه عملکرد پایه مشخص شد، از وبسایتهای معمول خود بازدید کنید. نمودار عملکرد را زیر نظر بگیرید. مواردی از رشد و افت ناگهانی نمودار مشاهده خواهید کرد که طبیعی است؛ اما اگر افزایشی پایدار را دیدید و نمودار بالا رفت و پایین نیامد، میتوانید مطمئن باشید که وارد وبسایتی شدهاید که در حال سواستفاده از سختافزار شما است.
%(#ed0000)[افزایش دما]اگر سیستم شما بیش از حد معمول گرم میشود، این نیز میتواند نشانهای از درگیری بیش از حد پردازنده باشد و نیاز به بررسی دارد. راه آسان برای سنجش این مورد، قرار دادن دست در مقابل فن برای سنجش دمای هوای خروجی است. راه دیگر، بررسی دمای قطعات از طریق ابزار تخصصی است.
%(#ed0000)[مسدود کردن ماینینگ]اگر شواهد کافی برای افت عملکرد سیستم خود دارید، گام منطقی بعدی مسدود کردن منبع این افت عملکرد خواهد بود؛ چرا که نمیتوانید استفاده از تمام وبسایتهای مشکوک را کنار بگذارید. به جای اینکار، باید مرورگر خود را از اجرای کدهای ماینینگ منع کنید. دو پروژهی اصلی در این خصوص وجود دارد؛ یکی MinerBlock و دیگری NoCoin.
%(#ed0000)[ماینربلاک (MinerBlock)]
ماینربلاک ابزار سادهای است که هرگونه فعالیت ماینینگ را بهصورت لحظهای زیر نظر دارد. این افزونه ابتدا فعالیت را تشخیص میدهد و سپس آن را در مرورگر شما مسدود میکند. همچنین میتوانید وارد تنظیمات آن شوید و به برخی سایتهایی که دوست دارید، اجازهی استخراج بدهید یا بررسی کنید که چه میزان به ماینینگ کمک کردهاید. اگر این افزونه را نمیپسندید، گزینهی دیگری نیز وجود دارد. ناگفته نمان که کاربران فایرفاکس میتوانند از نمونهی مشابه این افزونه یعنی CoinBlock استفاده کنند.
%(#ed0000)[نو کوین (NoCoin)]
نوکوین کارکردی مشابه ماینربلاک دارد؛ با این تفاوت که علاوه بر دادن اجازهی ماینینگ به برخی وبسایتهای دلخواه، میتوانید برای زمان انجام ماینینگ نیز محدودیت قائل شوید. اجرای همزمان دو افزونهی یادشده توصیه نمیشود؛ زیرا خود این عمل باعث افزایش بار پردازشی دستگاه خواهد شد. اتفاقی که هدف از این آموزش جلوگیری از آن است. نوکوین برای فایرفاکس نیز در دسترس است.
%(#ed0000)[نتیجهگیری]
در مواردی، اگر وبسایت محبوب شما به جای استفاده از تبلیغات مزاحم، از استخراج ارز دیجیتال استفاده میکند، شاید اشکالی نداشته باشد که اجازهی ماینینگ به آن بدهید؛ اما همیشه در حین مرور اینترنت، باید توانایی کنترل این را که چه کسی به سختافزار شما دسترسی دارد داشته باشید. -
%(#ff0000)[اولین مسواک هوشمند جهان در راه است]
. این مسواک برقی جدید که Ara نام دارد، توسط شرکت کلیبری (Kolibree) توسعه یافته است.مسواک برقی آرا علاوه بر آنکه زمان مفید مسواک زدن شما را اعلام میکند، مجهز به ویژگی +Coach است که نشان میدهد در کدام قسمتها باید تلاش بیشتری بابت تمیزی دندانها صورت گیرد. با قرار دادن مسواک در مقابل اپلیکیشن آن، میتوانید یک مدل سهبعدی از دهان خود را مشاهده کنید؛ در این مدل، بخشهایی که نیاز به مسواک زدن دارند با رنگ زرد و بخشهایی که بهخوبی مسواک شدهاند با رنگ سفید نشان داده میشوند. در مرکز این صفحه یک نرخ درصد به چشم میخورد که آمار سطوح تمیز دندان را در اختیار قرار میدهد.
مسواک برقی آرا همچنین گزارشهای هفتگی مبنی بر چگونگی مراقبت از دندانها را به کاربران ارسال میکند؛ بنابراین میتوانید منتظر دریافت گزارش خود باشید.
(هه .ما هنوزم از همه بهتریم میدونی چَرررا؟؟؟؟ چون ما خودکفا شدیم درسته اینا بلدن مسواک هوشمند بسازن اما مطمئنم وقتی کنترلشون خراب شه نمیدونن که یکی بزنن تو سرش خوب میشه ...ما هنوزم از همه بهتریم
بیایید خودمان را گول ب.... )
(تازَشَم...اینارو همون مغزایی ساختن که از ایران فرار کردن ... هه ) -
alirezashahri تشکر،
وظیفس :smiling_face_with_open_mouth: -
%(#ff0000)[عملکرد هوش مصنوعی گوگل که میتونه نگاه غریبهها به صفحهی موبایل رو تشخیص بده ]
این اپ که فعلا در مرحله تحقیقاتی هست میتونه در ۲میلیثانیه نگاه افراد غریبه رو تشخیص بده
فیلم عملکرد هوش مصنوعی نسبت به نگاه غریبه به موبایل -
%(#ff0000)[محققان ایرانی به فناوری باتری هستهای دست یافتند]
بر اساس گزارش دستیار ویژه سازمان انرژی اتمی ایران، با دستیابی دانشمندان نخبهی کشور به فناوری تولید باتری هستهای، ایران در ردیف پنج کشور دارنده این فناوری قرار گرفت.
در حوزه باتری هستهای در حال حاضر چند کشور آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه به این فناوری رسیدهاند که خوشبختانه پس از ۴ سال تلاش شبانهروزی، امروز ایران هم در ردیف این کشورها قرار گرفته و به این تکنولوژی دست یافته است.
بر اساس گزارش زارعان، با تولید باتری هستهای دیگر عمر باتری موبایل، باتری قلب و باتری تأسیسات و تجهیزات پزشکی، صنعت نفت و حفاری که همواره به شارژ نیاز داشت، با عمر بیش از ۵ تا ۵۰ سال بدون شارژ میتواند در خدمت سلامت و بهداشت مردم قرار گیرد و تحولی بزرگ در این عرصه ایجاد کند.
وی تأکید کرد که در انتقال ماهوارههای فضایی که به انرژی ثابت نیاز دارد با این باتری هستهای گام بزرگی برداشته و این نیاز هم تأمین خواهد شد. -
%(#ff0000)[این خبر خیلی عالی و جالب بود پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنید و ویدیوش رو حتما ببینیددد]
%(#ff00b7)[اپلیکیشن TweetReality؛ تجربه توییتر در فضای واقعیت افزوده]
. این اپلیکیشین که TweetReality نام دارد، چند روزی است که به اپاستور اپل راه پیدا کرده است. همانطور که در ویدیوی زیر مشاهده میکنید، توییتهای کاربران بهصورت شناور در فضا به نمایش در میآیند که قطعا تجربهی جالبی است. برای تعامل با توییتها میتوانید روی هر کارت ضربه بزنید.
طراح این اپلیکیشن، اوسکار فلمار در رابطه با اپلیکیشنش میگوید:هدف من نشان دادن نوآوری در آیندهای بود که به نظر میرسد با پوشیدن عینکهای آتی محقق شود.
این اپلیکیشن تنها برای کاربران آیاواس منتشر شده است. اگر قصد دانلود آن را دارید، به این لینک مراجعه کنید.
فیلم
مدت فیلم هم 37 ثانیه هس...
حتما ببینید. -
%(#ff0000)[Imatag با واترمارک نامرئی از عکسها محافظت میکند]
همواره یکی از دغدغهی عکاسان حرفهای و سازمانها، دزدیده شدن و استفاده غیر قانونی از آثار آنها در جاهای مختلف مانند شبکههای اجتماعی، وبسایتها و ... است. اما وبسایت Imatag با اعمال یک واترمارک نامرئی روی عکسها، نگرانی عکاسان و سازمانها را کاهش میدهد.
%(#c800ff)[توضیح بیشتر]
Imatag سرویس جدیدی است که میتواند یک واترمارک نامرئی و پاکنشدنی به عکسها اضافه کند؛ بدون اینکه کوچکترین تأثیری بر کیفیت عکس بگذارد. این قابلیت به عکاسان و سازمانها کمک میکند آثار خود را دنبال کنند و هر وقت ببینند عکسهایشان بهصورت غیرقانونی پرینت شده یا در وب قرار گرفته است، ادعای حق مالکیت کنند.
وب سایت Imatag -
%(#ff0000)[پسوردهای ذخیرهشده در گوگل کروم و اندروید را ببینید]
آیا میدانستید که گوگل تمام کلمات عبور شما را ثبت و در مرورگر کروم و دستگاههای اندرویدتان ذخیره میکند؟
میتوانید کلمات عبوری را که فراموش کردهاید، بهسرعت بازیابی کنید.یک راه ساده برای دیدن تمام کلمات عبور ذخیرهشده توسط گوگل وجود دارد. ضمن اینکه
تمام پسوردهای شما در یک URL خاص وبسایت گوگل ثبت شده است و میتوانید آنها را در این آدرس مشاهده کنید:
https://passwords.google.com
پس از باز کردن این لینک، از شما خواسته میشود برای وارد شدن به حساب کاربری خود، پسورد گوگل را وارد کنید. بهمحض ورود به حساب کاربری، فهرستی از تمام کلمات عبور ذخیرهشده توسط گوگل به شما نشان داده میشود.
%(#006fff)[البته رمز عبور تمام حسابها، در این صفحه به حالت مخفی نمایشِ نقطه نشان داده میشود؛ اما با کلیک روی گزینهی «eye»، میتوانید پسورد خود را مشاهده کنید.]