سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
لطفا راهنماییم کنید در مورد برنامه ریزی
-
لطفا راهنماییم کنید خیلی بلاتکلیف موندم و این پست برای من خیلی مهمه لطفا سرسری رد نشین
من نمیدونم با برنامه قلم چی پیش برم یا خودم برنامه ریزی کنم
امسال اولین سالمه پشت کنکور هستم و سال پیش جدی نمیخوندم ولی امسال جدی میخونم رشتم هم تجربیه و قصدم پزشکیه
اینکه نمیخوام با قلم چی پیش برم دلایلش اینه که یکی ۳۰ اردیبهشت درس ها رو تموم میکنه و فرصت جمع بندیم کمه و از طرفی درس ها رو نامرتب جلو میبره مثلا دهم دوازدهم مال یه دوره هست یازده دوازدهم هم یه دوره دیگه از طرفی نقطه قوتشم اینه که مرور ها رو خیلی خوب انجام میده و مثل اینکه برنامه ریزیت اماده هست و یه اجباره که بخونیش
حالا اگه خودم برنامه ریزی کنم مزایاش اینه که سه ماه آحر رو میخوام به جمع بندی اختصاص بدم و مرتب میخونم مثلا دو ماه یازدهم دو ماه دهم و...
حالا لطفا رهنماییم کنید از کدوم راه برم؟؟؟
با تشکر -
-
roya atashi
سلام ببخشید ولی مگه شما نباید ترکیبی بخونید هر سه پایه رو نه دوماه دهم دوماه یازدهم و....
مثلا گیاهی سه پایه، کل تابع و...
دوم اینکه من نمیدونم برنامه ریزی شما چطوریه ولی این برنامه برای یه دوازدهمی که کلاس هم داره هست چطور برای شما که پشت کنکوری هستید زمان کم میاد؟ شما که کلاسی ندارید خیلی بیشتر از دوازدهمی ها زمان دارید -
roya atashi قلم چی
شما وقتی خودتون برنامه میریزید آزمون منطبق با برنامه ریزیت را از کجا میارید ؟ بدون آزمون هم اگه قصدتون قبول نشدنه که ادامه بدید
من منظورتون از دو ماه دهم دوماه یازدهم نفهمیدم ولی اگه منظورتون چیزی که دوستمون تو پستشون گفتن یعنی صرفا یه پایه کاملا اشتباهه
قلم چی بهم ریخته نیست!! اتفاقا داره کاملا مبحثی میره جلو ببینید ریاضی را مثلا کل مثلثات را اورده ولی شما اگه بخوای اون طور جدا بخونی واقعا ضربه میخورید
یه چیز دیگه اینکه وقتی آزمون داشته باشید از استرس مثبت اون هم که شده کمتر تنبلی میکنید و خوب میخونید و یه نکته دیگه اینکه بفکر زود تموم کردن درسا نباشید لطفا وقتی میتونید جمع بندی خوبی داشته باشید که قبلش درس هارو خوب یاد گرفته باشید شما میگید پشت کنکوری هستید و خب خرداد ماه هم که نهایی ندارید یک ماه وقت برای جمع بندی دارین نمیگم زیاده ولی کم هم نیست
اگه هم میدونید که واقعا برای جمعبندی زمان زیاد نیاز دارید سوالات پارسال قلم چی را دان کنید و فشرده انجام بدید که مثلا تا آخر فروردین تموم کنید و دوماه برا جمعبندی داشته باشید