زیست یازدهم فصل اول
-
سلااام دوستان
بچه ها اقای موقاری گفتند که سلول نوروگلیا میاد دور اکسون یا دندریت غشا سازی میکنه. ینی میلین غشای سلول نورگلیاست
این ینی سلول نوروگلیا اکسون رو از تو خودش رد کرده؟یا غشا ساخته و غشایی که ساخته رو چسبونده به اکسون؟ میشه این مبحثو توضیح بدید ساده تر مرسی
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @یازدهم @دوازدهم -
سلااام دوستان
بچه ها اقای موقاری گفتند که سلول نوروگلیا میاد دور اکسون یا دندریت غشا سازی میکنه. ینی میلین غشای سلول نورگلیاست
این ینی سلول نوروگلیا اکسون رو از تو خودش رد کرده؟یا غشا ساخته و غشایی که ساخته رو چسبونده به اکسون؟ میشه این مبحثو توضیح بدید ساده تر مرسی
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @یازدهم @دوازدهمHelen Alinia 2
سلام
نوروگلیا هی میاد غشا سازی میکنه این غشا دور اکسون یا دندریت می پیچه
من ندیدم بگه از تو خودش رد بکنه و اینکه وقتی این غشای ساخته شدس رو هی دور رشته عصبی بپیچونه آخر سر خودش میره اون رو قرار میگیره
مثالش همین عکس میلین تو صفحه اول درس که می تونیم تو میلین هسته نوروگلیا رو ببینیم که تو عمق قرار نگرفته -
Helen Alinia 2
سلام
نوروگلیا هی میاد غشا سازی میکنه این غشا دور اکسون یا دندریت می پیچه
من ندیدم بگه از تو خودش رد بکنه و اینکه وقتی این غشای ساخته شدس رو هی دور رشته عصبی بپیچونه آخر سر خودش میره اون رو قرار میگیره
مثالش همین عکس میلین تو صفحه اول درس که می تونیم تو میلین هسته نوروگلیا رو ببینیم که تو عمق قرار نگرفته@sania-andiravan اهان غشا رو میپیچونه دور اکسون خودش میره اونور.
هنوز کتابا به دستم نرسیده -
@sania-andiravan اهان غشا رو میپیچونه دور اکسون خودش میره اونور.
هنوز کتابا به دستم نرسیدهHelen Alinia 2
میره اونور نه اینکه مثلا بره یه جا دیگه کلاها میاد همون رو میلین
بزار برات عکسش رو می فرستم -
Helen Alinia 2
میره اونور نه اینکه مثلا بره یه جا دیگه کلاها میاد همون رو میلین
بزار برات عکسش رو می فرستم@sania-andiravan البته من با توجه به نکاتی که تو کتابای تست دیدم نوروگلیا نمیره اونور در واقع نوروگلیا میاد چند دور, دور آکسون میچرخه و چون میلین غشای سلول نوروگلیا محسوب میشه وقتی نوروگلیا دور آکسون میچرخه میلین هم دور آکسون قرار میگیره
برای همینه که در بیماری MS وقتی نوروگلیاها مورد حمله قرار میگیرن میلین ها از بین میرن -
@sania-andiravan البته من با توجه به نکاتی که تو کتابای تست دیدم نوروگلیا نمیره اونور در واقع نوروگلیا میاد چند دور, دور آکسون میچرخه و چون میلین غشای سلول نوروگلیا محسوب میشه وقتی نوروگلیا دور آکسون میچرخه میلین هم دور آکسون قرار میگیره
برای همینه که در بیماری MS وقتی نوروگلیاها مورد حمله قرار میگیرن میلین ها از بین میرنmohammad dehghani
نه منظورم از اینکه میره اونور این بود فقط غشا نوروگلیا نمیاد بپیچه بعد هستش کلا جدا شه یا هسته ای نباشه
وگرنه صحبت شما هم کاملا صحیحه