فرهنگیان
-
سلام خسته نباشید . بچه ها خسته نباشید دو تا سوال دارم درباره فرهنگیان
اول اینکه استخدام های سال آینده بنظرتون بیشتر میشه؟
دوم چرا استان هایی مثل کرمانشاه آموزش فیزیک رو استخدام نمیکنن؟؟؟؟؟@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
-
دوم چرا استان هایی مثل کرمانشاه آموزش فیزیک رو استخدام نمیکنن؟؟؟؟؟@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاعلی شلالوند چون حتما ظرفیتشون پره و دبیر فیزیک احتیاج ندارن
بابت سوال اولتونم نمیشه چیزی گفت واقعا -
علی شلالوند چون حتما ظرفیتشون پره و دبیر فیزیک احتیاج ندارن
بابت سوال اولتونم نمیشه چیزی گفت واقعاFereshteh Jahangiri نه بنظرم این نیست و یه دلیل دیگه باید داشته باشه چون 3 سال اخیر که استخدام ها افزایش یافته کلا هیچ استخدامی نداشته
-
Fereshteh Jahangiri نه بنظرم این نیست و یه دلیل دیگه باید داشته باشه چون 3 سال اخیر که استخدام ها افزایش یافته کلا هیچ استخدامی نداشته
علی شلالوند بله استخداما افزایش پیدا کرده ولی شاید کمبود نیرویی از نظر فیزیک ندارن خب
-
دوم چرا استان هایی مثل کرمانشاه آموزش فیزیک رو استخدام نمیکنن؟؟؟؟؟@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاعلی شلالوند
سوال اولت که قطعا بیشتر میشه چون بیشتر معلما رفته رفته بازنشست میشن و کمبود معلم بیداد میکنه
دومیو نمدونم البته خودم کرمانشاهیم اما نمدونم واقن این سوالو سوال خودمم هست -
علی شلالوند
سوال اولت که قطعا بیشتر میشه چون بیشتر معلما رفته رفته بازنشست میشن و کمبود معلم بیداد میکنه
دومیو نمدونم البته خودم کرمانشاهیم اما نمدونم واقن این سوالو سوال خودمم هست@fatemeh-ma دفترچه انتخاب رشته چند سال اخیر رو نگاه کردم هیچ استخدامی نداشتن .
-
@fatemeh-ma دفترچه انتخاب رشته چند سال اخیر رو نگاه کردم هیچ استخدامی نداشتن .
علی شلالوند برای دبیر ها مناطق بایداعلام نیاز کنن و هر منطقه ای اعلام نیاز نکنه خب دبیر جدید برای اون درس جذب نمیشه مثل منطقه ما که 3 ساله برای زیست اعلام نیاز نکردن.
برای پزشکی صد در صد مثل امسال افزایش ظرفیت مید چون مهاجرت پزشکان خیلی زیاد شده(فقط در تابستان امسال 1000 دکتر درخواست مهاجرت ثبت کردن)
برای فرهنگیان هم با توجه به شرایط سنی معلمان و کمبود معلم احتمال افزایش ظرفیت زیاد هست.