تحلیل تست زیست
-
سلام دوستان
وقتتون بخیر ، امکانش هست این تست رو برای من تحلیل کنید ، گزینه ۳ و ۴ ؟؟
دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان
وقتتون بخیر ، امکانش هست این تست رو برای من تحلیل کنید ، گزینه ۳ و ۴ ؟؟
دانش-آموزان-آلاءsh m 1 سلام
خب الان DNA که باز آلی T داره
ولی گزینه ۳ گفته قطعاااا نداره .
که ما نمیتونیم قطعی حکم کنیم .
هر نوکلئوتیدی که T داشت ، تردید نکن که اون DNA هست . -
sh m 1 سلام
خب الان DNA که باز آلی T داره
ولی گزینه ۳ گفته قطعاااا نداره .
که ما نمیتونیم قطعی حکم کنیم .
هر نوکلئوتیدی که T داشت ، تردید نکن که اون DNA هست .Yegane Dehqan
ممنون از جوابتون
ولی گفته قند ریبوز ، دی ان ای دئوکسی ریبوزه ، ولی خب شاید نوع دیگری نوکلئیک هست که قند ریبوز باشه و باز تیمین ، که من به نتیجه نرسیدم دربارش ، ولی گزینه ۴ رو هم متوجه نمیشم -
Yegane Dehqan
ممنون از جوابتون
ولی گفته قند ریبوز ، دی ان ای دئوکسی ریبوزه ، ولی خب شاید نوع دیگری نوکلئیک هست که قند ریبوز باشه و باز تیمین ، که من به نتیجه نرسیدم دربارش ، ولی گزینه ۴ رو هم متوجه نمیشمsh m 1
منم نمیفهمم چرا ۳ غلطه.
ولی در مورد چهار، خب نوکلئوتید های آزاد درون سیتوپلاسم میتونن یک تا سه گروه فسفات متصل داشته باشن که وقتی در ساختار دنا قرار میگیرن حتماً یک فسفاته میشن تا اون یه گروه فسفات با قند مجاور پیوند قند-فسفات تشکیل بده و یک پیوند فسفودی استر ایجاد شه.
حتی در دنا خطی هم که یک انتهای رشته گروه فسفات آزاد داره، تک فسفاته است و نه سه فسفاته (شکل کتاب نشون داده). -
sh m 1
منم نمیفهمم چرا ۳ غلطه.
ولی در مورد چهار، خب نوکلئوتید های آزاد درون سیتوپلاسم میتونن یک تا سه گروه فسفات متصل داشته باشن که وقتی در ساختار دنا قرار میگیرن حتماً یک فسفاته میشن تا اون یه گروه فسفات با قند مجاور پیوند قند-فسفات تشکیل بده و یک پیوند فسفودی استر ایجاد شه.
حتی در دنا خطی هم که یک انتهای رشته گروه فسفات آزاد داره، تک فسفاته است و نه سه فسفاته (شکل کتاب نشون داده).@amin-forouzan ممنون از پاسختون
منم به این نکته توجه کردم ولی علت اینکه گزینه ۴ رو رد کردم این بود که گفتم از پلیمر بودن یا آزاد بودن نوکلئوتید حرفی نزده ، یعنی چون گفته نوکلئیک اسید پس داخل رشته پلی نوکلئوتید قرار گرفته ؟ -
@amin-forouzan ممنون از پاسختون
منم به این نکته توجه کردم ولی علت اینکه گزینه ۴ رو رد کردم این بود که گفتم از پلیمر بودن یا آزاد بودن نوکلئوتید حرفی نزده ، یعنی چون گفته نوکلئیک اسید پس داخل رشته پلی نوکلئوتید قرار گرفته ؟sh m 1 اسید نوکلئیک ها یا dna هستن یاrna
که rnaقندش ریبوزه و باز تیمین نداره به جاش یوراسیل داره
من نظام قدیم بودم شاید این نکته حذفی باشه نمیدونم -
@amin-forouzan ممنون از پاسختون
منم به این نکته توجه کردم ولی علت اینکه گزینه ۴ رو رد کردم این بود که گفتم از پلیمر بودن یا آزاد بودن نوکلئوتید حرفی نزده ، یعنی چون گفته نوکلئیک اسید پس داخل رشته پلی نوکلئوتید قرار گرفته ؟ -
sh m 1 اسید نوکلئیک ها یا dna هستن یاrna
که rnaقندش ریبوزه و باز تیمین نداره به جاش یوراسیل داره
من نظام قدیم بودم شاید این نکته حذفی باشه نمیدونمM Mashhadi ممنون از جوابتون
نه حذفی نیست ، به همین خاطرم موندم چرا گزینه ۳ غلطه -
sh m 1
آره، اصلاً نهاد جمله (که داریم در موردش حرف میزنیم!) نوکلئوتید نیست که آزاد بودن یا نبودنش رو بررسی کنیم. اول جمله گفته نوکلئیک اسید و نوکلئوتید موجود در نوکلئیک اسید هم حتماً غیر آزاد هست و گروه های فسفات اضافه اش رو از دست داده -
S sh m 1 marked this topic as a question on
-
S sh m 1 has marked this topic as unsolved on