هر آنچه باید در مورد رشتهی داروسازی بدانیم (سوالات شما)
-
سلام محصلای نمونه،
سوالاتون خیلی خوب ولی خیلی کمن! چند تا موضوعی که ازش سوال نپرسیدید رو مینویسم اگر براتون جای سوال داشت حتما مطرح کنید تا امشب یا فردا دیگه تاپیک رو جمع جور کنیم و به جوابا برسیم:- آزمونهای علوم پایه و پره اینترنی
- کارآموزی و طرح
- تاسیس داروخانه
- دکتر داروساز در داروخانه دقیقا چه کاری انجام میده
- برای ادامه تحصیل چه تخصصهایی وجود داره
- هر سوال دیگهای که جامونده
-
monirs سلام پس کی جوابامونو میگیریم؟؟
mohammad m 1 سلام تا اواخر همین هفته ان شاء الله. توی پست اول گفتم
-
-
سلام سلام، میدونم کمی دیر شد اما در عوض براتون سورپرایز دارم ..
مارکو، چه شگفتانهای برای ما آوردهای؟
با خودم گفتم به جای اینکه من بهعنوان واسطه، سوالها رو در اختیارشون قرار بدم و ایشون پاسخها رو برای من بفرستن و من داخل انجمن بذارم، ازشون بخوام خودشون مستقیم به سوالها جواب بدن، ایشون هم قبول کردن و قرار هست خودشون بهصورت مستقیم بیان داخل انجمن. در این صورت هم با کسی که در حال تحصیل در رشتهی مورد علاقتون هست در ارتباط هستید و ایجاد انگیزه میشه براتون هم اینکه روند کار سریعتر پیش میره به امید خدا.
تنها مسالهای که هست اینه که همینطور که میدونید اکثر دانشگاهها ترم رو شروع کردند و دانشجوهای ترم بالایی درسهاشون بیشتر و جدیتر هست و مشغلههای خودشون رو هم دارن. بخاطر همین با اینکه قولش رو از آقای دکترِ آینده گرفتم تا بیان و جواب سوالامون رو بدن باید تا چند روز آینده صبر کنیم تا خودشون هم سر فرصت مناسب و بدون عجله بیان ما رو همراهی کنن. -
مبینا مهماندوست 0 در هر آنچه باید در مورد رشتهی داروسازی بدانیم (سوالات شما) گفته است:
دانشجوی داروسازی هستم نیاز دارم
سلام برای سوالتون تاپیک جداگانه بزنید. برای این تاپیک اسپم حساب میشه.
-
-
-
monirs سلام پس کی جوابامونو میگیریم
mohammad m 1 سلام خوبید؟
گاهی نمیشه خیلی دقیق زمانبندی کرد. تازگی باهاشون صحبت کردم گفتن سرشون خیلی شلوغه ولی میان. خودم هم پیگیر هستم. اما چه میشه کرد جز صبر؟
ولی خب شما هم سخت نگیرید. الان توی زمان حساسی مثل انتخاب رشته نیستیم که این تاخیر باعث بشه چیزی رو از دست بدیم. شما به خوندنِ با هدف ادامه بدید من هم قول میدم سوالها بیجواب نمیمونه. -
سلام من به دارو خیلی علاقه دارم
هدفمم داروسازیه
میخواستم بدونم که شرایط داروخونه زدن چیه؟
اینکه چقد طول میکشه پروانه داروخونه رو بهمون بدن؟
اینکه بجز داروخونه چه کارایی میشه کرد دیگه مثلن دارو خونه حداقل درامدش ماهی40 تومنه اونا چجوریه درامدشون؟
اینکهههه من شنیدم اگر نمرات خوب باشن میشه تو طول تحصیل توی داروخونه به عنوان پزشک داروخونه مشغول به کار شد درسته؟
ممنون ازتون -
monirs من سوالم اینه که اگه بخوای به عنوان دانشجو بری ترکیه ، به زبان ترکی باید اونجا درس بخونی یا انگلیسی؟
( با حرف زدن ترکی و انگلیسی مشکلی ندارم فقط اگه میشه رفت که عالیههه)
و اینکه از ترم چند میشه رفت؟؟Yegane Dehqan
سلام فقط باید تافل و ایلتس داشته باشی برا تحصیل تو ترکیه نیازی به زبون ترکی نیست
باید اول تو امتحانش قبول شی -
سلام وقت بخیر
سوال من یکم متفاوت هست ... بعد از اتمام دوره داروسازی میشه شرکت داروسازی با جمعی از دانشجویان های فارغالتحصیل زد؟
و اینکه چقدر سختی داره این شرکت تولید دارو؟ و چقدر سرمایه نیاز هست؟ -
این پست پاک شده!
-
M monirs این موضوع را در قفل کرد
-
M monirs این تاپیک را در ارجاع داد
-
M monirs این تاپیک را در ارجاع داد
-
تاپیک پاسخ به سوالات
هر آنچه باید درمورد رشتهی داروسازی بدانیم (پاسخ به سوالات)