ماتریس
-
سلام
.
ممنون میشم توضیح بدید.
Aqua
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
R razie_ marked this topic as a question on
-
این پست پاک شده!
-
سلام
.
ممنون میشم توضیح بدید.
Aqua
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
Aqua سلام
منم همینطور فکر میکنم -
Aqua آهان بله درسته، پاسخنامشم میذارم میخوایید اونم یه نگاهی بکنید بی زحمت
.
-
razie_ واقعیت من نفهمیدم چیکار کرده
خیلی غیر منطقیه
با اینکه که ساده ترین چیزیه که تو هندسه میخونیم ما ریاضیا
حس میکنم کلا غلطه
میتونم بپرسم منبع سوال از کجاست ؟Aqua بله دقیقا خیلی سادست چون تازه شروع کردم به خوندنش و هنوز اولاشم و منم دقیقا متوجه نشدم یهو چیکار کرده...
️.
منبع خاصی نیست یه جزوه آماده هست که استاد برامون فرستادن... -
Aqua بله دقیقا خیلی سادست چون تازه شروع کردم به خوندنش و هنوز اولاشم و منم دقیقا متوجه نشدم یهو چیکار کرده...
️.
منبع خاصی نیست یه جزوه آماده هست که استاد برامون فرستادن... -
razie_ استاد خودشون ریاضی خوندن؟
شاید اشتباه کرده ازش بپرسید، چون اصلا قاعده رو گذاشته زیر پا
هوش مصنوعیم میگه اشتباهه احتمالاAqua جزوه خودشون نیست گفتن یه جزوه آمادست اینو بخونید و اینا...
️.
منم موافقم که سوال اشتباهه ولی چون تازه شروع کردم به خوندنش گفتم شاید نکته ای داره که من نمیدونم. پس اشتباه بوده و امکانشم هست...
خیلی ممنون که وقت گذاشتید.
-
Aqua جزوه خودشون نیست گفتن یه جزوه آمادست اینو بخونید و اینا...
️.
منم موافقم که سوال اشتباهه ولی چون تازه شروع کردم به خوندنش گفتم شاید نکته ای داره که من نمیدونم. پس اشتباه بوده و امکانشم هست...
خیلی ممنون که وقت گذاشتید.
جزوه خودشون نیست گفتن یه جزوه آمادست اینو بخونید و اینا
حالا نفهمیدید جایی سوالی بود هستم اگه بلد باشم
خیلی ممنون که وقت گذاشتیدنه فکر نکنم نکته ای باشه
خواهش میکنم -
جزوه خودشون نیست گفتن یه جزوه آمادست اینو بخونید و اینا
حالا نفهمیدید جایی سوالی بود هستم اگه بلد باشم
خیلی ممنون که وقت گذاشتیدنه فکر نکنم نکته ای باشه
خواهش میکنمAqua چشم بازم ممنون
.
-
R razie_ has marked this topic as solved on
-
سلام
.
ممنون میشم توضیح بدید.
Aqua
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام، سوال مشکلی نداره.
باید به جای i و j شماره سطر و ستون رو بزارید تا از B یک ماتریس 2در2 بسازید و با ماتریس A برابر قرار بدید.liy2099 اااا آهان ممنون
.میشه بنویسید جوابشو لطفا؟
-
razie_
گزینه ها غلطن. هرچند صورت سوال هم مشخص نیست دقیق، به نظر ایراد تایپی داره. اگر ماتریس B رو با آرایه های 2i - 2j در نظر گرفته باشه مثلا، جواب میشه این :
شما فقط یاد بگیرید چطور ماتریس B رو بسازید ... بقیه سوالات رو حل کنید وقت صرف این نکنین تنها نکتش همین ساخت ماتریس B هست.
-
razie_
گزینه ها غلطن. هرچند صورت سوال هم مشخص نیست دقیق، به نظر ایراد تایپی داره. اگر ماتریس B رو با آرایه های 2i - 2j در نظر گرفته باشه مثلا، جواب میشه این :
شما فقط یاد بگیرید چطور ماتریس B رو بسازید ... بقیه سوالات رو حل کنید وقت صرف این نکنین تنها نکتش همین ساخت ماتریس B هست.
liy2099
معذرت میخوام2i-2j از کجا اومد؟ متوجه نشدم متاسفانه
️.
-
razie_ همون طور که گفتم احتمالا سوال ایراد تایپی داره ، طراح خواسته بنویسه B=[2i - 2j] اما اشتباها اینتر خورده و اومده خط پایین. اصلا سوال جالبی نیست ، من فقط برای این که ایده طراح رو بفهمید توضیح دادم ...
liy2099 آهان الان متوجه شدم منظورتونو، بله شاید همونطور بوده و اینطوری قابل حل تره، ممنون بابت توضیح
.