ماتریس
-
این پست پاک شده!
-
سلام🌱.

ممنون میشم توضیح بدید🙏🏻🎇.
Aqua
فارغ-التحصیلان-آلاء -
Aqua سلام
منم همینطور فکر میکنم -
-
@razie_ واقعیت من نفهمیدم چیکار کرده😐😂خیلی غیر منطقیه
با اینکه که ساده ترین چیزیه که تو هندسه میخونیم ما ریاضیا
حس میکنم کلا غلطه
میتونم بپرسم منبع سوال از کجاست ؟ -
Aqua بله دقیقا خیلی سادست چون تازه شروع کردم به خوندنش و هنوز اولاشم و منم دقیقا متوجه نشدم یهو چیکار کرده...🤦🏻♀️.
منبع خاصی نیست یه جزوه آماده هست که استاد برامون فرستادن... -
@razie_ استاد خودشون ریاضی خوندن؟😂
شاید اشتباه کرده ازش بپرسید، چون اصلا قاعده رو گذاشته زیر پا
هوش مصنوعیم میگه اشتباهه احتمالا

Aqua جزوه خودشون نیست گفتن یه جزوه آمادست اینو بخونید و اینا...🤦🏻♀️.
منم موافقم که سوال اشتباهه ولی چون تازه شروع کردم به خوندنش گفتم شاید نکته ای داره که من نمیدونم. پس اشتباه بوده و امکانشم هست...
خیلی ممنون که وقت گذاشتید🌱 🙏🏻🎇. -
Aqua جزوه خودشون نیست گفتن یه جزوه آمادست اینو بخونید و اینا...🤦🏻♀️.
منم موافقم که سوال اشتباهه ولی چون تازه شروع کردم به خوندنش گفتم شاید نکته ای داره که من نمیدونم. پس اشتباه بوده و امکانشم هست...
خیلی ممنون که وقت گذاشتید🌱 🙏🏻🎇.@razie_ در ماتریس گفته است:
جزوه خودشون نیست گفتن یه جزوه آمادست اینو بخونید و اینا
حالا نفهمیدید جایی سوالی بود هستم اگه بلد باشم 😂🤝
@razie_ در ماتریس گفته است:
خیلی ممنون که وقت گذاشتیدنه فکر نکنم نکته ای باشه
خواهش میکنم -
جزوه خودشون نیست گفتن یه جزوه آمادست اینو بخونید و اینا
حالا نفهمیدید جایی سوالی بود هستم اگه بلد باشم 😂🤝
خیلی ممنون که وقت گذاشتیدنه فکر نکنم نکته ای باشه
خواهش میکنم -
P Pluto has marked this topic as solved on
-
سلام🌱.

ممنون میشم توضیح بدید🙏🏻🎇.
Aqua
فارغ-التحصیلان-آلاء -
@razie_
سلام، سوال مشکلی نداره.
باید به جای i و j شماره سطر و ستون رو بزارید تا از B یک ماتریس 2در2 بسازید و با ماتریس A برابر قرار بدید.@liy2099 اااا آهان ممنون🙏🏻🙏🏻.میشه بنویسید جوابشو لطفا؟
-
@razie_
گزینه ها غلطن. هرچند صورت سوال هم مشخص نیست دقیق، به نظر ایراد تایپی داره. اگر ماتریس B رو با آرایه های 2i - 2j در نظر گرفته باشه مثلا، جواب میشه این :

شما فقط یاد بگیرید چطور ماتریس B رو بسازید ... بقیه سوالات رو حل کنید وقت صرف این نکنین تنها نکتش همین ساخت ماتریس B هست.
-
@razie_
گزینه ها غلطن. هرچند صورت سوال هم مشخص نیست دقیق، به نظر ایراد تایپی داره. اگر ماتریس B رو با آرایه های 2i - 2j در نظر گرفته باشه مثلا، جواب میشه این :

شما فقط یاد بگیرید چطور ماتریس B رو بسازید ... بقیه سوالات رو حل کنید وقت صرف این نکنین تنها نکتش همین ساخت ماتریس B هست.
@liy2099
معذرت میخوام2i-2j از کجا اومد؟ متوجه نشدم متاسفانه🤦🏻♀️. -
@razie_ همون طور که گفتم احتمالا سوال ایراد تایپی داره ، طراح خواسته بنویسه B=[2i - 2j] اما اشتباها اینتر خورده و اومده خط پایین. اصلا سوال جالبی نیست ، من فقط برای این که ایده طراح رو بفهمید توضیح دادم ...
@liy2099 آهان الان متوجه شدم منظورتونو، بله شاید همونطور بوده و اینطوری قابل حل تره، ممنون بابت توضیح🙏🏻.