بودجه بندی راه ابریشم و قلمچی _ تجربی ها
-
سلام به هم کاروانی های عزیزم :hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone:
امیدوارم که حال و احوالتون درجه یک و روز ها به کامتون باشه
همون طور که مطلع هستین برنامه راه ابریشم خیلی وقته که اومده (برنامه مطالعاتی فرسنگ 1 طبق بودجه بندی آزمون های آزمایشی.pdf مطمئناً در بین راه ابریشمی ها کسانی هستند که می خوان طبق برنامه خودشون جلو برن ، طوری که هم به راه ابریشم برسند و هم به آزمون های کانون
در این تایپیک قراره ما بچه-های-تجربی-راه-ابریشم به همدیگه در ریختن برنامه ریزی کمک کنیم و برنامه قلمچی رو با فرسنگ ها مطابقت بدیم
ان شاالله که بتونیم گام های موثری در مسیر پرتنش کنکور برداریم و به نتیجه دلخواه مون برسیم : ) -
طوری که من از بچه ها توی انجمن شنیدم و برسی که خودمم کردم برای آزمون 23 مهر ماه باید این حجم از مباحث رو توی برنامه تون بگنجونید :backhand_index_pointing_down_medium-light_skin_tone: :backhand_index_pointing_down_medium-light_skin_tone: :backhand_index_pointing_down_medium-light_skin_tone:
زیست
:star: راه ابریشم : فرسنگ اول / مجموعا 20 جلسه درسنامه ؛ 22 جلسه حل تست ( که لزوما همه رو نباید ببینیم ) ؛ 3 جلسه کنکورچه
:sparkles: اگر کسی میخواد پیله ها رو هم ببینه مجموعا 27 جلسه درسنامه خواهد داشت
:star: قلمچی : ص 1-14 زیست 3 + ص 1-32 زیست 1شیمی
:star: راه ابریشم : فرسنگ اول / مجموعا 24 جلسه درسنامه ؛ 15 جلسه جل تست ؛ 3 جلسه کنکورچه
:sparkles: اگر کسی میخواد پیله ها رو هم ببینه مجموعا 31 جلسه درسنامه خواهد داشت
:star: قلمچی : ص 1-16 شیمی 3 + 1-23 شیمی 1 + 1-28 شیمی 2فیزیک
:star: راه ابریشم "آقای طلوعی" : فرسنگ اول / مجموعا 15 جلسه درسنامه ؛ 24 جلسه حل تست ؛ 14 جلسه کنکورچه ؛ 19 جلسه جل تست تسلط
:sparkles: اگر کسی میخواد پیله ها رو هم ببینه مجموعا 18 جلسه درسنامه خواهد داشت -
طوری که من از بچه ها توی انجمن شنیدم و برسی که خودمم کردم برای آزمون 23 مهر ماه باید این حجم از مباحث رو توی برنامه تون بگنجونید :backhand_index_pointing_down_medium-light_skin_tone: :backhand_index_pointing_down_medium-light_skin_tone: :backhand_index_pointing_down_medium-light_skin_tone:
زیست
:star: راه ابریشم : فرسنگ اول / مجموعا 20 جلسه درسنامه ؛ 22 جلسه حل تست ( که لزوما همه رو نباید ببینیم ) ؛ 3 جلسه کنکورچه
:star: راه ابریشم : فرسنگ اول / مجموعا 24 جلسه درسنامه ؛ 15 جلسه جل تست ؛ 3 جلسه کنکورچه
:star: راه ابریشم "آقای طلوعی" : فرسنگ اول / مجموعا 15 جلسه درسنامه ؛ 24 جلسه حل تست ؛ 14 جلسه کنکورچه ؛ 19 جلسه جل تست تسلط
:sparkles: اگر کسی میخواد پیله ها رو هم ببینه مجموعا 18 جلسه درسنامه خواهد داشتr sh در بودجه بندی راه ابریشم و قلمچی _ تجربی ها گفته است:
طوری که من از بچه ها توی انجمن شنیدم و برسی که خودمم کردم برای آزمون 23 مهر ماه باید این حجم از مباحث رو توی برنامه تون بگنجونید :backhand_index_pointing_down_medium-light_skin_tone: :backhand_index_pointing_down_medium-light_skin_tone:
این ها برسی های من بود
لطفا شما هم برای کمک به هم کاروانی های عزیزتون ( ازجمله خودم :squinting_face_with_tongue: ) با همین روند حجم مباحث رو اعلام کنین
کمک شما موجب امتنان است اونم خیلی زیااااااااااد
ممنوووووووووووووون از همه
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
زیست
:sparkles: اگر کسی میخواد پیله ها رو هم ببینه مجموعا 18 جلسه درسنامه خواهد داشتr sh در بودجه بندی راه ابریشم و قلمچی _ تجربی ها گفته است:
فیزیک
:sparkles: اگر کسی میخواد پیله ها رو هم ببینه مجموعا 18 جلسه درسنامه خواهد داشت:star: قلمچی : ص 1-10 فیزیک 3 + ص 1-22 فیزیک 1 + ص 1-27 فیزیک 2
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد