Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. آزمون
  3. آزمون های آزمایشی
  4. Help me:>
آزمون سالیانه قلمچی
E
سلام کسی اطلاع داره از کجا میشه آزمون سالیانه قلمچی رو دانلود کرد؟
آزمون های آزمایشی
رتبه دهک
I
بچه ها ما تو مدرسه ازمون قلمچی میدیم. الان یه رتبه دارم رتبه دهک ، این رتبه کلاسیه؟
آزمون های آزمایشی
31 فروردین
د
سلام همگی اگه کسی سنجش امروز رو داره ممنون میشم اینجا آپلود کنه
آزمون های آزمایشی
بچهای تجربی اونای ک جمعه ازمون دارن بیان
د
بیاین بگین این آزمونو تا کجا رسیدین چ مبحثای از هر درس خونده شده یا نرسیدین ببینیم اوضاعمون نسبت ب بقیه چطوریه
آزمون های آزمایشی
خیلی سبز و سنجش مدارس برتر؟
Anzw 18A
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب و عالی باشه خواستم بپرسم که شما میدونید خیلی سبز، سنجش و زیستاز راجع ب استفاده از pdf آزمون هاشون رضایت دارن یا نه؟ @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
آزمون های آزمایشی
گزینه ۲ یا قلم چی؟
SharagimS
سلام دوستان، به نظرتون گزینه ۲ بهتره یا قلم چی؟
آزمون های آزمایشی
گزینه دو
Baby-_-YoodaB
سلام چند تا ازمونه اصلا بهم زنگ نزدن برای حضوری دادن برای ازمون فردا هم زنگ نزدن و جوابم نمیدن فقط من اینطورم؟ @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
آزمون های آزمایشی
مرحله دو سنجش ۱۴۰۲
Mahdieh teM
Topic thumbnail image
آزمون های آزمایشی
قلم چی
Fatemeh iranmaneshF
سلام دوستان کسی فیلم تحلیل آزمون ریاضی 15 اردیبهشت داره یا می‌دونه از کجا باید پیدا کنم توسایت قلم چی هم فقط برا بچه های انسانی و تجربی گذاشته بود
آزمون های آزمایشی
آزمون جامع سنجش تجربی ۱۴۰۰
A
سلام کسی فایل ۳تا سنجش جامع تجربی ۱۴۰۰ رو داره با جواب واسم بفرسته لطفا
آزمون های آزمایشی
کارنامه آزمون های آزمایشی ۱۴۰۲
F
سلام بچه های ماه الا 🥰 اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ...... اهم اهم خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی‌ () داری بی سواد هم خودتی @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو @انسانیا @تجربیا @ریاضیا
آزمون های آزمایشی
آزمونای جامع سال قبل
A
سلام کسی چنل تلگرام یا سایت یا... میشناسه که سوالای آزمون جامع سنجش و جامع گزینه۲ پارسال تجربی رو مرتب با جواب گذاشته باشه ممنون میشم بفرستید @دانش-آموزان-آلاء
آزمون های آزمایشی
کسی میدونه کنکور آزمایشی جریانش چیه ؟!
K
من از خیلیا شنیدم که تو پایه دهم و یازدهم کنکور آزمایشی دادند.کسی اینجا تجربه اش داره؟! و اینکه سوالاتش همون سوالات کنکور سراسری است یا نه؟!
آزمون های آزمایشی
محاسبه تراز قلمچی
E
بچه ها سلام؛ من آزمون نمیرم، اما سوالای قلمچی رو توی خونه همیشه خودم حل می کنم و درصد میگیرم. اما میخوام تراز قلمچی رو هم برای خودم محاسبه کنم که بتونم مقایسه و ارزیابی بهتری از خودم داشته باشم. راهی پیدا نکردم واسه این کار اما توی تاپیک " مقایسه تراز قلمچی و سنجش " یکی از بچه ها نوشته بود که برای اونایی که آزمون شرکت میکنن، قسمتی به اسم محاسبه تراز هست. میخواستم ببینم که این تنها راهه؟ اگه بله، کسی هست که لطف کنه و اطلاعات ورودش رو به من بده تا من بتونم ترازم رو محاسبه کنم؟ در ضمن دهم تجربی هستم. خیلی ممنون
آزمون های آزمایشی
آزمون های گزینه دو ویژه دی
Mahdieh teM
بچه هاااااا جونم سلام من آزمون های گزینه دو ویژه دی رو میخوام میشه لطفا یکی بگه از کجا گیرشون بیارم @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-110 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @تجربیا
آزمون های آزمایشی
گزینه دویی ها یه دقیقه پلیز...
TaranommmT
سلام بچها امیدوارم حال همگی خوب باشه میخواستم بپرسم پیش آزمون هر آزمون رو دقیقا باید از کجای سایت دانلود کنم؟ @دانش-آموزان-آلاء
آزمون های آزمایشی
مدارک ثبت نام قلمچی
D
سلام دوستان مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نامِ آزمونای قلمچی رو می‌شه بگید؟ و یه جا دیدم نوشتن کپی کارنامه کنکور سال قبل(برای فارغ التحصیلان) و آخرین کارنامه تحصیلی برای دانش‌آموزای در حال تحصیل. منم هیچ کدوم از اینا رو ندارممی‌تونم ثبت ‌نام کنم ؟ (فارغ التحصیلم) @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
آزمون های آزمایشی
تحلیل ازمون قلم چی
sara mohammadpourS
سلام وقتتون بخیر. من ازمون های آزمایشی امسال و سال پیش قلم چی رو میزنم و برای تحلیلش از سایت درس آرا استفاده میکنم اما این سایت فقط‌تحلیل ازمون های امسال رو گذاشتن و میخواستم بدونم که از کجا میتونم تحلیل ازمون های سال پیش رو هم پیدا کنم؟
آزمون های آزمایشی
آزمون های آزمایشی
I
سلام بچه ها کدوم آزمون بهتره(گزینه 2_قلمچی_سنجش_گاج؟) شما کدومو شرکت کردید؟و راضی هستید؟
آزمون های آزمایشی
آزمون های گزینه دو
فاطمه زارعی 2ف
سلام دوستان یه سوال داشتم من آزمون های گزینه دو ۳ مرحله رو ثبت نام کردم آیا بقیه مراحل هم برام تو سایت قرار میگیره ؟
آزمون های آزمایشی

Help me:>

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده آزمون های آزمایشی
کمککنکورمشاوره دوستانهازمون
16 دیدگاه‌ها 9 کاربران 552 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Dr FatimoonD آفلاین
    Dr FatimoonD آفلاین
    Dr Fatimoon
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلاااام بچه ها حقیقتا من یه هفتست که میخوام ازمون ثبت نام کنم(امسال کنکور دارم)ولی بین گاج و قلم موندم
    میشه اگه اینجا کسی قلم میداده یا میده بگه راضی بوده یا پشیمونه؟
    من بخاطر جوئش زیاد دوست ندارم بدم و رتبه و تراز فیک و...
    میشه بگین واقعا قلم چی و گاج چ فرقی باهم دارن؟
    ممنون میشم دوازدهمیا و پشت کنکوریای عزیز و کسایی که کنکور دادن کمکم کنن:)

محمد رضا شفیعیم M MashhadiM H 3 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Dr FatimoonD آفلاین
      Dr FatimoonD آفلاین
      Dr Fatimoon
      دانش آموزان آلاء

@دانش-آموزان-آلاء
      @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • Dr FatimoonD Dr Fatimoon

سلاااام بچه ها حقیقتا من یه هفتست که میخوام ازمون ثبت نام کنم(امسال کنکور دارم)ولی بین گاج و قلم موندم

محمد رضا شفیعیم آفلاین
        محمد رضا شفیعیم آفلاین
        محمد رضا شفیعی

Dr Fatimoon در Help me:> گفته است:

سلام
        برنامه ریزی قلم چی بهتره
        سوالای گزینه ۲ بهتره
        قلم چی سوالاش غیر استاندارده
        گاج آسون تر و بهتره سطح سوالاش ولی راهبردیش بده

Dr FatimoonD 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • فاطمه دلنوازف آفلاین
          فاطمه دلنوازف آفلاین
          فاطمه دلنواز

گزینه دو

0

M MashhadiM آفلاین
            M MashhadiM آفلاین
            M Mashhadi

Dr Fatimoon سایت دکتر افشار که یکی از بهترین مشاوران هستن کمک کننده هستش
            قلم چیو بیشتر به خاطر این میگن خوبه که مرور زیاد داره ولی تو اگه مثلا بری گاج وبرنامه ریزی خوبی داشته باشی دلیل نمیشه که چون رفتی گاج قبول نشی پس فرقی ندارن هر دو خوبن
            به تقلب و اینا هم فک نکن ممکنه امسال حضوری بشه اگه مدرسه ها حضوری بشن و حتی اگه نشه هم به این فک کن که رتبه ۱ کنکور هم قلم چی میرفته و این تقلبا روش اثر نذاشته و مسیر موفقیت خودش رو طی کرده پس فقط یه بهانس
            تو اگه یه درسیو خوب نخونده باشی بدون تراز هم میفمی که حتی سوالای ساده رو نتونستی حل کنی پس مهمترین چیز تو کنکور اینه که درسا رو خووووب بخونی نه اینکه کدوم آزمون شرکت کردی!
            در کل اگه مشاور خوبی داری که برات برنامه بنویسه و جو قلم چی و تقلب اذیتت میکنه گاج برو اگه نه حتما قلم چی
            میتونی هم طبق قلم چی پیش بری و از خودت توخونه آزمون بگیری تا فقط درصداتو بفهمی ولی باید خییییلییییی به برنامه متعهد باشی که خیلی سخته 😣

0

H آفلاین
              H آفلاین
              hamed bagheri 0

Dr Fatimoon سلام ,

اگه سطح سوالات / جامعه آماری / و رقابت / واست مهمه ، قلمچی رو پیشنهاد میکنم

اگه واست بودجه بندی منطقی مهمه / گزینه ۲

0
              • H hamed bagheri 0

Dr Fatimoon سلام ,

اگه سطح سوالات / جامعه آماری / و رقابت / واست مهمه ، قلمچی رو پیشنهاد میکنم

اگه واست بودجه بندی منطقی مهمه / گزینه ۲

Dr FatimoonD آفلاین
                Dr FatimoonD آفلاین
                Dr Fatimoon
                دانش آموزان آلاء

hamed bagheri 0
                سلام مجدد مرسیی از راهنماییتون:) فقط یه چیزی من چون گزینه دو سه هفته ای بودن ازموناش حس میکردم برنامه راهبردی خوبی نداره و برای یه کنکوری مشکل ایجاد میکنه،پس برنامه راهبردیش به نظرتون اوکیه؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • M MashhadiM M Mashhadi

Dr Fatimoon سایت دکتر افشار که یکی از بهترین مشاوران هستن کمک کننده هستش
                  قلم چیو بیشتر به خاطر این میگن خوبه که مرور زیاد داره ولی تو اگه مثلا بری گاج وبرنامه ریزی خوبی داشته باشی دلیل نمیشه که چون رفتی گاج قبول نشی پس فرقی ندارن هر دو خوبن
                  به تقلب و اینا هم فک نکن ممکنه امسال حضوری بشه اگه مدرسه ها حضوری بشن و حتی اگه نشه هم به این فک کن که رتبه ۱ کنکور هم قلم چی میرفته و این تقلبا روش اثر نذاشته و مسیر موفقیت خودش رو طی کرده پس فقط یه بهانس
                  تو اگه یه درسیو خوب نخونده باشی بدون تراز هم میفمی که حتی سوالای ساده رو نتونستی حل کنی پس مهمترین چیز تو کنکور اینه که درسا رو خووووب بخونی نه اینکه کدوم آزمون شرکت کردی!
                  در کل اگه مشاور خوبی داری که برات برنامه بنویسه و جو قلم چی و تقلب اذیتت میکنه گاج برو اگه نه حتما قلم چی
                  میتونی هم طبق قلم چی پیش بری و از خودت توخونه آزمون بگیری تا فقط درصداتو بفهمی ولی باید خییییلییییی به برنامه متعهد باشی که خیلی سخته 😣

Dr FatimoonD آفلاین
                  Dr FatimoonD آفلاین
                  Dr Fatimoon
                  دانش آموزان آلاء

M Mashhadi
                  اول از همه خیلی مرسیی از راهنماییت^^
                  اره دقیقا تو خونه ازمون گرفتن خ سخته اونم پی دی اف و تا پاسخنامشو بزارن و تازه تنبلی نکنی و ازمون بدی-_-
                  دقیقا مهم اینه که خوب بخونی و من یکی از دلایلی که نمیخوام قلم چی برمم همینه که خ جو استرس زا و پرحاشیه ای داره و بیشتر ازینکه بخوای خودتو پیشرفت بدی دنبال اینی که فلانی چندم شد خودم چندم شدم و...
                  در مورد برنامه راهبردی گاج چه فرقی با قلم چی داره؟من فک میکردم نسبتا شبیه همن برای همین میخواستم گاج برم:/

M MashhadiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • فاطمه دلنوازف فاطمه دلنواز

گزینه دو

Dr FatimoonD آفلاین
                    Dr FatimoonD آفلاین
                    Dr Fatimoon
                    دانش آموزان آلاء

فاطمه دلنواز
                    مرسیی از راهنماییت^^
                    برنامه گزینه دو چجوریه اخه چون سه هفته ای یه بارن ازمونا حس میکنم اوکی نیست
                    و امسال مثل پارسال گزینه دو کلا انلاینه و دفترچه نمیده یا میتونیم بریم دفترچهرو از نمایندگی بگیریم؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • محمد رضا شفیعیم محمد رضا شفیعی

Dr Fatimoon در Help me:> گفته است:

سلام
                      برنامه ریزی قلم چی بهتره
                      سوالای گزینه ۲ بهتره
                      قلم چی سوالاش غیر استاندارده
                      گاج آسون تر و بهتره سطح سوالاش ولی راهبردیش بده

Dr FatimoonD آفلاین
                      Dr FatimoonD آفلاین
                      Dr Fatimoon
                      دانش آموزان آلاء

محمد رضا شفیعی
                      سلام مجدد مرسیی از راهنماییت:)
                      عام من فک میکردم که برنامه راهبردی گاج و قلم چی یجورایی شبیه هم باشن،مشکلات برنامه راهبردی گاج چیه و میشه با تغییر توی برنامه ریزی شخصیم درستش کنم یا نه؟

حسین آقاپورح 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • mahi dghM آفلاین
                        mahi dghM آفلاین
                        mahi dgh
                        دانش آموزان آلاء

قلمچی عالیه عزیزم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0

M Mashhadi
                          اول از همه خیلی مرسیی از راهنماییت^^
                          اره دقیقا تو خونه ازمون گرفتن خ سخته اونم پی دی اف و تا پاسخنامشو بزارن و تازه تنبلی نکنی و ازمون بدی-_-
                          دقیقا مهم اینه که خوب بخونی و من یکی از دلایلی که نمیخوام قلم چی برمم همینه که خ جو استرس زا و پرحاشیه ای داره و بیشتر ازینکه بخوای خودتو پیشرفت بدی دنبال اینی که فلانی چندم شد خودم چندم شدم و...
                          در مورد برنامه راهبردی گاج چه فرقی با قلم چی داره؟من فک میکردم نسبتا شبیه همن برای همین میخواستم گاج برم:/

M MashhadiM آفلاین
                          M MashhadiM آفلاین
                          M Mashhadi

Dr Fatimoon اطلاعی ندارم
                          خواهش

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0

محمد رضا شفیعی
                            سلام مجدد مرسیی از راهنماییت:)
                            عام من فک میکردم که برنامه راهبردی گاج و قلم چی یجورایی شبیه هم باشن،مشکلات برنامه راهبردی گاج چیه و میشه با تغییر توی برنامه ریزی شخصیم درستش کنم یا نه؟

حسین آقاپورح آفلاین
                            حسین آقاپورح آفلاین
                            حسین آقاپور

Dr Fatimoon میتونی جفت برنامه های راهبردی رو دانلود کنی و مقایسه کنی من گاجم اگر سوالی راجبش داشتی بپرس این آزمون رو نگاه کردم برنامه های جفتشون یکیه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • Zahra.HDZ آفلاین
                              Zahra.HDZ آفلاین
                              Zahra.HD
                              فارغ التحصیلان آلاء ⭐

سلام👋
                              من سال پیش گاج میرفتم و درباره ی سوالاش باید بگم به استاندارد ترین سطح ممکن سوال میده تستای خیلی چالشی و عجیب و غریب گاهی(مثل قلمچی) نداره یه سنجش خوب براتون هست
                              قلمچی سخته حتی شاید از کنکور سخت تر ولی گاج استاندارده همونطور که خودتون گفتین حاشیه و حرف و حدیث زیاد نداره خیلی شیک و مجلسی(به قول استاد موقاری😅) برگزار میشه ازمونش
                              بودجه بندی تقریبا با قلمچی یکیه(حداقل یازدهم برا من اینطوری بود)
                              اما یه اشکال بزرگ که داره جامعه اماریش کمه برا همین با درصدای متوسط هم تراز بالا و رتبه خیلی خوبی میارین و همین باعث میشه یکم خودتونو دست بالا بگیرید مخصوصا وقتی با اونایی که قلمچی میرن خودتونو مقایسه کنید و خب این بده. حس میکنید زرنگید ولی اینطوری نیس😕
                              یه ویژگی خوبی که قلمچی داره اینه با دوستا و همکلاسی ها رقابت میکنین چون اکثرا همه میرن قلمچی
                              با توجه به چیزایی که گقتم امیدوارم آزمون مناسب خودتونو انتخاب کنید😉👌

So
                              What is the point
                              of every thing?...

ANA KamaliA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • Zahra.HDZ Zahra.HD

سلام👋
                                من سال پیش گاج میرفتم و درباره ی سوالاش باید بگم به استاندارد ترین سطح ممکن سوال میده تستای خیلی چالشی و عجیب و غریب گاهی(مثل قلمچی) نداره یه سنجش خوب براتون هست
                                قلمچی سخته حتی شاید از کنکور سخت تر ولی گاج استاندارده همونطور که خودتون گفتین حاشیه و حرف و حدیث زیاد نداره خیلی شیک و مجلسی(به قول استاد موقاری😅) برگزار میشه ازمونش
                                بودجه بندی تقریبا با قلمچی یکیه(حداقل یازدهم برا من اینطوری بود)
                                اما یه اشکال بزرگ که داره جامعه اماریش کمه برا همین با درصدای متوسط هم تراز بالا و رتبه خیلی خوبی میارین و همین باعث میشه یکم خودتونو دست بالا بگیرید مخصوصا وقتی با اونایی که قلمچی میرن خودتونو مقایسه کنید و خب این بده. حس میکنید زرنگید ولی اینطوری نیس😕
                                یه ویژگی خوبی که قلمچی داره اینه با دوستا و همکلاسی ها رقابت میکنین چون اکثرا همه میرن قلمچی
                                با توجه به چیزایی که گقتم امیدوارم آزمون مناسب خودتونو انتخاب کنید😉👌

ANA KamaliA آفلاین
                                ANA KamaliA آفلاین
                                ANA Kamali

@zahra-hamrang فک نکنم قلمچی از کنکور سخت تر باشه شاید این برای کنکور های سال های قبلتر درست باشه ولی ۹۹و ۱۴۰۰ فکر نکنم

Zahra.HDZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • ANA KamaliA ANA Kamali

@zahra-hamrang فک نکنم قلمچی از کنکور سخت تر باشه شاید این برای کنکور های سال های قبلتر درست باشه ولی ۹۹و ۱۴۰۰ فکر نکنم

Zahra.HDZ آفلاین
                                  Zahra.HDZ آفلاین
                                  Zahra.HD
                                  فارغ التحصیلان آلاء ⭐

ANA Kamali شااااید🤔

So
                                  What is the point
                                  of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  پاسخ