IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
برد+تحدید دامنه
-
برای پیدا کردن برد اقای ثابتی توی تست های تسلط گفتن بهترین راه رسمه
-
اصلا نفهمیدم چی گفتین
بیشتر و با مثال توضیح بدین
-
amirmohammad shakeri الان فقط با توضیح وقتتونو میگیرم چون تسلیم رسم شکل شدم دیگه . لازم شد تاپیک میزنم دوباره . تشکر
-
F GH 2 بعله حرفتون درسته ، چون هر تابع ای الزاما یکنوا نیست
/ اما تو کتاب نظام جدید چون فقط برای برد ، رسم مطرحه شده / سوالاتی که رسم جوابگو نیست ، غالبا با جای گذاری سر و ته بازه حل میشه
خارج کتاب ، محاسبه دامنه تابع وارون میتونه کمکتون کنه
-
hamed bagheri 0 ممنونم از کمکتون
-
F GH 2 در برد+تحدید دامنه گفته است:
سلام
آقا ما وقتی تحدید دامنه داریم نقاط ابتدا و انتهای اون بازه ی جدید لزوما مختص دومشون برد نمیده بهمون درسته ؟ مثلا ممکنه بین اون دو نقطه راس سهمی باشه .
خب راهی به جز رسم شکل داره که سوتی ندیم ؟
@ریاضیا @راهنما-ریاضیسلام
فک کنم منظورتون اینه روش های پیدا کردن برد
چنتا روش هست تا الان دیدم بسته به نوع تست باید استفاده شه
-
روش اول همون رسم عادی هست فوقش یه انتقال توابع روش انجام میشه
-
روش دوم اینه شما از محدوده x شروع کنی تغییرات رو اعمال کنی و خود تابع رو بسازی
-
روش 3 اینکه با توجه به نامساوی هایی که از قبل بلد بودی (کلا ی دونس اونم تو کتاب دهم و گسسته فصل 1 درس 1 دوازدهم که استاد ثابتی میگن) و نامساوی هایی که خودت پیدا میکنی از صورت سوال ، یه نتیجه کلی بگیری ازش. این مدل تیپ تست به نظرم از همه سخت تره و به همون نسبت قشنگ تره
-
یه روشم هست که miss. Mir1381 گفتش.با استفاده از کاربرد مشتق ، نقاط اکسترمم نسبی و مطلق رو پیدا کنی و یه جوری ازش برد رو پیدا کنی که بلد نیستم من هنوز
-
-
amirmohammad shakeri در برد+تحدید دامنه گفته است:
F GH 2 در برد+تحدید دامنه گفته است:
سلام
آقا ما وقتی تحدید دامنه داریم نقاط ابتدا و انتهای اون بازه ی جدید لزوما مختص دومشون برد نمیده بهمون درسته ؟ مثلا ممکنه بین اون دو نقطه راس سهمی باشه .
خب راهی به جز رسم شکل داره که سوتی ندیم ؟
@ریاضیا @راهنما-ریاضیسلام
فک کنم منظورتون اینه روش های پیدا کردن برد
چنتا روش هست تا الان دیدم بسته به نوع تست باید استفاده شه
-
روش اول همون رسم عادی هست فوقش یه انتقال توابع روش انجام میشه
-
روش دوم اینه شما از محدوده x شروع کنی تغییرات رو اعمال کنی و خود تابع رو بسازی
-
روش 3 اینکه با توجه به نامساوی هایی که از قبل بلد بودی (کلا ی دونس اونم تو کتاب دهم و گسسته فصل 1 درس 1 دوازدهم که استاد ثابتی میگن) و نامساوی هایی که خودت پیدا میکنی از صورت سوال ، یه نتیجه کلی بگیری ازش. این مدل تیپ تست به نظرم از همه سخت تره و به همون نسبت قشنگ تره
-
یه روشم هست که miss. Mir1381 گفتش.با استفاده از کاربرد مشتق ، نقاط اکسترمم نسبی و مطلق رو پیدا کنی و یه جوری ازش برد رو پیدا کنی که بلد نیستم من هنوز
یکی دیگه هم هست برای موقعی که چنتا تابع با هم ترکیب میشن یا جمع و تفریق میشن. شما میای از صعودی نزولی بودن توابع استفاده میکنی یه تابع ایکدا یکنوا پیدا مکینی.
اول اخر دامنه رو بهش میدی برد رو تحویل میگیری که یه تست خیلی قشنگ به نظرم ازش تو تستای تسلط فرسنگ 1 هست
-
-
amirmohammad shakeri ندیده بودم توضیحتونو خیلی ممنونم