چند تا سوال
-
سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه
چند تا سوال از زیست ازتون دارم،
۱-فرق ساقه و شاخه چیست؟
۲-میگن به دلیل اینکه در افراد سیگاری عطسه کم رخ میدهد این است که در این افراد سلول های مخاط مژک دار مرده اند، سوال من این است که چرا سیگار موجب مردن این سلول ها میشود و اینکه چرا با مردن این سلول ها عطسه کم رخ میدهد
۳-اینکه بگوییم فشار مایع جنب یکم غلط نیست؟؟ فشار فضای جنب بگیم به نظر درست تره، چون مایع که فشار نداره!!!
۴-بافت پیوندی که پرده جنب را تشکیل میدهد سست است با متراکم؟
۵-نرم آکنه هوادار در گیاهان آبزی است یا نیمه آبزی؟؟
۶-آیا تخم ضمیمه در گیاهان تک لپه نیز 3n است؟؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه
چند تا سوال از زیست ازتون دارم،
۱-فرق ساقه و شاخه چیست؟
۲-میگن به دلیل اینکه در افراد سیگاری عطسه کم رخ میدهد این است که در این افراد سلول های مخاط مژک دار مرده اند، سوال من این است که چرا سیگار موجب مردن این سلول ها میشود و اینکه چرا با مردن این سلول ها عطسه کم رخ میدهد
۳-اینکه بگوییم فشار مایع جنب یکم غلط نیست؟؟ فشار فضای جنب بگیم به نظر درست تره، چون مایع که فشار نداره!!!
۴-بافت پیوندی که پرده جنب را تشکیل میدهد سست است با متراکم؟
۵-نرم آکنه هوادار در گیاهان آبزی است یا نیمه آبزی؟؟
۶-آیا تخم ضمیمه در گیاهان تک لپه نیز 3n است؟؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاAmin Rostami 0 در مورد سوال دوم اینو بگم که مواد داخل دود سیگار باعث از بین رفتن مخاط میشه و مژک ها هم از بین میرن
بعدشم وقتی مژکی نباشه و از بین رفته باشه دیگه خیلی کمتر مواد ریز به گیر میفتن تا ار طریق عطسه برن بیرون
در حالت عادی که مژک وجود داره این مژک ها مواد ریز بیگانه رو یا از طریق عطسه به بیرون و یا به پایین و در شیره ی معده میندازن -
سلام
درمورد سوال اول اطلاعی ندارم
سوال دوم» بخش اولش خارج از کتابه ، اما بخش دومش ، به دلیل اینکه زنش مژک ها کمتر میشه ، عطسه کم میشه
سوال ۳» به فشار مایعات در فیزیک دهم مراجعه کنید
سوال ۴»متراکم
سوال ۵»گیاه یا آبزیه یا خشکی زی / گیاه نیمه آبزی وجود نداره
سوال ۶»تخم ضمیمه در نهان دانگان دیپلوئید ۲n هست نه ۳n ( اون آندوسپرمه که ۳n هست توی برخی گیاهان/ عدد کروموزومی آندوسپرم برخی گیاهان غیر دیپلوئید 3n نیست)