این داستان(قسمت12): روز های رفته
-
سلام
- تاحالا روز هایی رو ک از دست دادی باعث شده ک روزهایی ک هنوز از دست ندادی رو هم از دست بدی؟
برا هممون کم و بیش این اتفاق افتاده.
%(#1ba8e0)[ببین دوست من الان اول مهره]
مهم نیس تو توی تابستون چیکار کردی
مهم نیست ک کم خوندی یا زیاد خوندی یا اصلا نخوندی
الان توی ماه مهر مهر هستیم و موقع شروع کردن هست.
باید ب عنوان ی فرصت بهش نگاه کنی و قدرشو بدونی.
چون اگ تلاش نکنی باید اینهشداررو بهت بدم ک %(#e01b1b)[بعدا پشیمون میشی]و چند ماه دیگ حسرت میخوری دلت میخاد هرجور شده برگردی ب اینروزا و توی ماه مهر
همینجور ک الان دلت میخاد برگردی اول تابستون و بیشتر تلاش کنی.الان توی زمانی هستی ک نباید از دستش بدی.
از دستش نده تا بعدن مجبور نباشی این جمله "اگه از الان شروع کنم میرسم " و کلی استرس مضاعف رو به دوش بکشی.
اگ دوست داشتی میتونی کلیپ زیر رو هم تماشا کنی.https://uupload.ir/view/video_2021-09-30_17-36-38_uw8z.mp4/
%(#c71ab9)[بلند شو و شروع کن.]
امیدوارم این تاپیک براتون مفید واقع بشه.
%(#1bc27a)[شاد و سرزنده باشید.]
دانش-آموزان-آلاء دوازدهم یازدهم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-راه-ابریشم تجربیا ریاضیا انسانیا
-
مممممممممممممممممممممممممنوووووووووووووووووون
-
مممممممممممممممممممممممممنوووووووووووووووووون
mahdi abdollahpour خواهش میکنم
موفق باشید -
سلام
- تاحالا روز هایی رو ک از دست دادی باعث شده ک روزهایی ک هنوز از دست ندادی رو هم از دست بدی؟
برا هممون کم و بیش این اتفاق افتاده.
%(#1ba8e0)[ببین دوست من الان اول مهره]
مهم نیس تو توی تابستون چیکار کردی
مهم نیست ک کم خوندی یا زیاد خوندی یا اصلا نخوندی
الان توی ماه مهر مهر هستیم و موقع شروع کردن هست.
باید ب عنوان ی فرصت بهش نگاه کنی و قدرشو بدونی.
چون اگ تلاش نکنی باید اینهشداررو بهت بدم ک %(#e01b1b)[بعدا پشیمون میشی]و چند ماه دیگ حسرت میخوری دلت میخاد هرجور شده برگردی ب اینروزا و توی ماه مهر
همینجور ک الان دلت میخاد برگردی اول تابستون و بیشتر تلاش کنی.الان توی زمانی هستی ک نباید از دستش بدی.
از دستش نده تا بعدن مجبور نباشی این جمله "اگه از الان شروع کنم میرسم " و کلی استرس مضاعف رو به دوش بکشی.
اگ دوست داشتی میتونی کلیپ زیر رو هم تماشا کنی.https://uupload.ir/view/video_2021-09-30_17-36-38_uw8z.mp4/
%(#c71ab9)[بلند شو و شروع کن.]
امیدوارم این تاپیک براتون مفید واقع بشه.
%(#1bc27a)[شاد و سرزنده باشید.]
دانش-آموزان-آلاء دوازدهم یازدهم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-راه-ابریشم تجربیا ریاضیا انسانیا