کم آوردن شدیییید زمان تو آزمونای آزمایشی
-
سلام خسته نباشید
آقا من این تابستون آزمون قلمچی شرکت کردم امروز هم آخرین آزمون مربوط به جمعبندی تابستون که شامل همه درسای دهم و یازدهم بود. رو دادم.توی این چند آزمون تابستون همیشه به شدت از زمان اصلی آزمون عقب می افتادم بطوریکه مثلا حداقل دو درس آخر رو که شیمی و فیزیک دهم بود رو اصلا نمیرسیدم که حتی نگاش کنم (ترتیب درسا از عمومی های یازدهم شروع میشه بعدش تخصصی یازدهم و بعدش هم عمومی و تخصصی دهم همه آزمون ها هم هر دو پایه رو داشت )
و متاسفانه این آزمون آخررو پنج درس (( فارسی دهم و عربی دهم و دینی دهم و فیزیک دهم و شیمی دهم )) رو حتی نرسیدم که نگاشون کنم
و این رو هم بگم که وقتی میام سوالارو تحلیل میکنم اغلبشون رو میتونم حل کنم و همینطور وقتی خودم تو خونه تست میزنم از پس سوالا میتونم بربیام ولی نمیدونم چرا تو آزمونا انقد داغونم.
تو شهرمون هم آزمونِ حضوری ، اختیاریه و به جز دوبار که غیر حضوری آزمون دادم بقیه دفعات حضوری آزمون دادم.
لطفا اگه میدونید چاره چیه راهنمایی کنید چون بشدت نیاز دارم واقعا دیگه دارم خسته میشم چون واقعا نتیجه ای رو که انتظار دارم و براش تلاش میکنم نمیگیرم
پ.ن: امروز بعد آزمون یکی از دوستام که معمولا رتبه دو و سه شهر میشه گفت وقتیکه آزمون رو تموم کردم 40 دقیقه وقت اضافه آوردم! اون لحظه کلا برگام ریخت و خیلی ناامید شدم
فارغ-التحصیلان-آلاء شما این مسیر رو طی کردید لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم
همیار
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا -
سلام خسته نباشید
آقا من این تابستون آزمون قلمچی شرکت کردم امروز هم آخرین آزمون مربوط به جمعبندی تابستون که شامل همه درسای دهم و یازدهم بود. رو دادم.توی این چند آزمون تابستون همیشه به شدت از زمان اصلی آزمون عقب می افتادم بطوریکه مثلا حداقل دو درس آخر رو که شیمی و فیزیک دهم بود رو اصلا نمیرسیدم که حتی نگاش کنم (ترتیب درسا از عمومی های یازدهم شروع میشه بعدش تخصصی یازدهم و بعدش هم عمومی و تخصصی دهم همه آزمون ها هم هر دو پایه رو داشت )
و متاسفانه این آزمون آخررو پنج درس (( فارسی دهم و عربی دهم و دینی دهم و فیزیک دهم و شیمی دهم )) رو حتی نرسیدم که نگاشون کنم
و این رو هم بگم که وقتی میام سوالارو تحلیل میکنم اغلبشون رو میتونم حل کنم و همینطور وقتی خودم تو خونه تست میزنم از پس سوالا میتونم بربیام ولی نمیدونم چرا تو آزمونا انقد داغونم.
تو شهرمون هم آزمونِ حضوری ، اختیاریه و به جز دوبار که غیر حضوری آزمون دادم بقیه دفعات حضوری آزمون دادم.
لطفا اگه میدونید چاره چیه راهنمایی کنید چون بشدت نیاز دارم واقعا دیگه دارم خسته میشم چون واقعا نتیجه ای رو که انتظار دارم و براش تلاش میکنم نمیگیرم
پ.ن: امروز بعد آزمون یکی از دوستام که معمولا رتبه دو و سه شهر میشه گفت وقتیکه آزمون رو تموم کردم 40 دقیقه وقت اضافه آوردم! اون لحظه کلا برگام ریخت و خیلی ناامید شدم
فارغ-التحصیلان-آلاء شما این مسیر رو طی کردید لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم
همیار
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا@first
این نظر رو من از خیلیا شنیدم و میشنوم که میگن :
هرچی تسلطت بره بالاتر زمانت برای حل تست میاد پایین تر
اینجا سوال اینه که شما تسلطتون چقدر بود روی مباحث؟
همشو بلد بودید و به همه تستا نرسیدید؟ همرو بلد بودید ولی با تایم بالا تستا رو میتونستین حل کنید؟ یا مسلط نبودید ولی میخواستین هرجور شده حل کنید؟
این سوالا رو از خودتون بپرسید و نتیجه گیری کنید
در مرحله بعدشه که ما میتونیم کمکتون کنیم -
@first
این نظر رو من از خیلیا شنیدم و میشنوم که میگن :
هرچی تسلطت بره بالاتر زمانت برای حل تست میاد پایین تر
اینجا سوال اینه که شما تسلطتون چقدر بود روی مباحث؟
همشو بلد بودید و به همه تستا نرسیدید؟ همرو بلد بودید ولی با تایم بالا تستا رو میتونستین حل کنید؟ یا مسلط نبودید ولی میخواستین هرجور شده حل کنید؟
این سوالا رو از خودتون بپرسید و نتیجه گیری کنید
در مرحله بعدشه که ما میتونیم کمکتون کنیمmahan alizadeh وقتی تو خونه سوالارو تحلیل میکنم اغلبشو میدونم ولی باید زمان زیادی به خودم میدادم.همون مورد دومی که گفتی
-
mahan alizadeh وقتی تو خونه سوالارو تحلیل میکنم اغلبشو میدونم ولی باید زمان زیادی به خودم میدادم.همون مورد دومی که گفتی
@first
با این اوصاف یعنی بلدی که همرو حل کنی ولی مشکلت تایمه
بنظرم این لازمه که خودت رو "موظف" کنی مثلا 30 تا سوال فیزیک رو توی 37 دقیقه(که استاندارد کنکور تجربیاس) حل کنی
تایمر بذاری و وقتی زمانت راس 37 دقیقه تموم شد حل کردن رو تموم کنی
ببین چنتا حل کردی؟
خب مثلا میشه گفت 25 تا از 30 تا عادیه
ولی اگه کمتر از 15 تا باشه یعنی از لحاظ محاسبه تایمی اوضات خطرناکه
باید سعی کنی این تعداد سوال رو توی این تایم حل کنی هر دفعه نسبت به دفعه قبل بهبودش بدی
توی دروس عمومی هم همینه
25 تا سوال دینی رو باید توی 17 دقیقه حل کنی
خلاصه که بهترین روش برای کسی مثل تو که خیلی مباحث رو بلده اینه که تست زمان دار بزنه و روی زمان و تعداد سوالش حساس و وسواس باشه -
@first
بنظرم این لازمه که خودت رو "موظف" کنی مثلا 30 تا سوال فیزیک رو توی 37 دقیقه(که استاندارد کنکور تجربیاس) حل کنی
ببین چنتا حل کردی؟
باید سعی کنی این تعداد سوال رو توی این تایم حل کنی هر دفعه نسبت به دفعه قبل بهبودش بدی
توی دروس عمومی هم همینه
خلاصه که بهترین روش برای کسی مثل تو که خیلی مباحث رو بلده اینه که تست زمان دار بزنه و روی زمان و تعداد سوالش حساس و وسواس باشهاین پست پاک شده! -
سلام خسته نباشید
همیار
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا@first سلام تمرکز داری سر ازمون؟؟؟
-
@first
ببین چنتا حل کردی؟
توی دروس عمومی هم همینه
خلاصه که بهترین روش برای کسی مثل تو که خیلی مباحث رو بلده اینه که تست زمان دار بزنه و روی زمان و تعداد سوالش حساس و وسواس باشهmahan alizadeh اها خیلی ممنون
میگم برای سوالات بنظرت کنکورچه ها خوبه؟
البته خودم کتاب تست برای دهم یازدهم دارم ولی خوب خودتم شاید بدونی که کتابای پایه معمولا مبحث مبحث تست میاره و برای درسای محاسباتی (مثل شیمی و فیزیک ) ممکنه که کلش سوالای محاسباتی باشه یه کلش از متن کتاب باشه
بجز کنکورچه ها خودت پیشنهاد دیگه ای نداری؟ -
@first سلام تمرکز داری سر ازمون؟؟؟
mahsaaa rezaeee تمرکز دارم ولی مثلا برای درسای استنباطی که تو بعضی سوالاش بین دو گزینش میمونم، وقتم گرفته میشه تا مطمئن بشم که کدوم رو بزنم
احساس میکنم این مشکلم یکی از دلایل کم آوردن وقته -
mahan alizadeh اها خیلی ممنون
میگم برای سوالات بنظرت کنکورچه ها خوبه؟
البته خودم کتاب تست برای دهم یازدهم دارم ولی خوب خودتم شاید بدونی که کتابای پایه معمولا مبحث مبحث تست میاره و برای درسای محاسباتی (مثل شیمی و فیزیک ) ممکنه که کلش سوالای محاسباتی باشه یه کلش از متن کتاب باشه
بجز کنکورچه ها خودت پیشنهاد دیگه ای نداری؟@first
کنکورچه ها مثل کنکور واقعی خب یکی دوتا سوالاش اسونه و میشه حل کرد اما عمدتا سوالاش خوب و قابل قبوله
اگه رشتت تجربیه من کتاب پینوکیو زیست ماز رو دارم که بعد اینکه بهت مبحثی تست میده , پایان فصل دو تا ازمون تقریبا 15 تسته برات میذاره تا مثل کنکورچه ها خودت رو زمان دار بسنجی و بدردت بخوره
فعلا همچین چیزیو نتونستم تو کتابای دیگه پیدا کنم
در ضمن من شنیدم ماز قصد داره پینوکیو شیمی رو هم تالیف کنه که به امسال نمیخوره و میره برای سالای بعد
اما اگه فک میکنی همچین مدلی نمیتونی کتاب پیدا کنی لازم نیست خودتو اذیت کنی
اغلب کتاب تستا تستای مهمشون رو علامت دار میکنن
برو 30 تا سوال از همون مباحثی که خودت میخوای رو گلچین کن و زمان دار بزنشون -
@first
کنکورچه ها مثل کنکور واقعی خب یکی دوتا سوالاش اسونه و میشه حل کرد اما عمدتا سوالاش خوب و قابل قبوله
اگه رشتت تجربیه من کتاب پینوکیو زیست ماز رو دارم که بعد اینکه بهت مبحثی تست میده , پایان فصل دو تا ازمون تقریبا 15 تسته برات میذاره تا مثل کنکورچه ها خودت رو زمان دار بسنجی و بدردت بخوره
فعلا همچین چیزیو نتونستم تو کتابای دیگه پیدا کنم
در ضمن من شنیدم ماز قصد داره پینوکیو شیمی رو هم تالیف کنه که به امسال نمیخوره و میره برای سالای بعد
اما اگه فک میکنی همچین مدلی نمیتونی کتاب پیدا کنی لازم نیست خودتو اذیت کنی
اغلب کتاب تستا تستای مهمشون رو علامت دار میکنن
برو 30 تا سوال از همون مباحثی که خودت میخوای رو گلچین کن و زمان دار بزنشونmahan alizadeh اها بازم ممنون ازت خیلی لطف کردی
-
سلام
به نظرم یه سر برین چنل تلگرام مدیکال
یه مینی پادکست تازگیا براش گذاشتن. به نظرم گوش دادنش مفیده
-
سلام خسته نباشید
همیار
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا@first سلام به نظرم نکته خیلی مهمی که باید رعایت کنید اینه که ** هیچ درسی رو فدای اون درس دیگه نکنید** تا جایی که من دیدم ازمون های قلم چی زمان برای هر درس گذاشتن واسه زدن تست هاش مثلا اگه فارسی یه ربع کل زمانش هست شما همون یه ربع تست هاشو بزنی(هرچقدر که تونستید)
و اینکه روز های نزدیک ازمون که تست های جامع میزنید سعی کنید زمان دار باشه
بعد چند وقت که تمرین کنید سرعت تون توی تست زدن میره بالا
موفق باشید -
سلام خسته نباشید
همیار
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا -
سلام
به نظرم یه سر برین چنل تلگرام مدیکال
یه مینی پادکست تازگیا براش گذاشتن. به نظرم گوش دادنش مفیده
amirmohammad shakeri خیلی ممنون از راهنماییتون حتما
-
@first سلام به نظرم نکته خیلی مهمی که باید رعایت کنید اینه که ** هیچ درسی رو فدای اون درس دیگه نکنید** تا جایی که من دیدم ازمون های قلم چی زمان برای هر درس گذاشتن واسه زدن تست هاش مثلا اگه فارسی یه ربع کل زمانش هست شما همون یه ربع تست هاشو بزنی(هرچقدر که تونستید)
و اینکه روز های نزدیک ازمون که تست های جامع میزنید سعی کنید زمان دار باشه
بعد چند وقت که تمرین کنید سرعت تون توی تست زدن میره بالا
موفق باشید@ftm-montazeri خیلی ممنون از راهنماییتون
متاسفانه خیلی وقتا این اتفاق برام میوفته احساس میکنم اگه اینکارو بکنم تو همه درس ها درصدام پایین میاد ولی جالبیش اینه که هیچوقت نشده که اینکارو بکنم
بابام همیشه سر این دعوام میکنه ولی نمیدونم چرا بحرفش گوش نمیدم یه ترس تو وجودم هس که میگه اگه اینکارو بکنی آزمونت خیلی بد میشه(مثلا وقتایی که اینکارو نمیکنم خییییییلیییی آزمونمو خوب میدم
)
سپاس -
z Gheibi سلام
هم آره هم نه یعنی سوالی رو وقتی بعد از چند بار حل کردن اگه نتونستم به جواب برسم بعد منها میزنم (که نمیدونم درسته یا غلط)
سوالی رو هم که بفهمم خیلی طول میکشه یا رو دو تا گزینه شک دارم رو هم + یا همون ضربدر میزنم
ولی مسئله ای که هست اینه که هیچوقت انقد وقت اضافه نیاوردم که بتونم سراغ سوالات + دار برگردم. یعنی عملا کارم بی فایدس -
z Gheibi سلام
هم آره هم نه یعنی سوالی رو وقتی بعد از چند بار حل کردن اگه نتونستم به جواب برسم بعد منها میزنم (که نمیدونم درسته یا غلط)
سوالی رو هم که بفهمم خیلی طول میکشه یا رو دو تا گزینه شک دارم رو هم + یا همون ضربدر میزنم
ولی مسئله ای که هست اینه که هیچوقت انقد وقت اضافه نیاوردم که بتونم سراغ سوالات + دار برگردم. یعنی عملا کارم بی فایدس@first در کم آوردن شدیییید زمان تو آزمونای آزمایشی گفته است:
z Gheibi سلام
هم آره هم نه یعنی سوالی رو وقتی بعد از چند بار حل کردن اگه نتونستم به جواب برسم بعد منها میزنم (که نمیدونم درسته یا غلط)ایراد همین جاست شما باید این روش و روش زمان نقصانی را کامل اجرا کنید
بعد چند بار حل!! خب معلومه آخرش وقت نمیکنید برگردیدسوالی رو هم که بفهمم خیلی طول میکشه یا رو دو تا گزینه شک دارم رو هم + یا همون ضربدر میزنم
خوبه
ولی مسئله ای که هست اینه که هیچوقت انقد وقت اضافه نیاوردم که بتونم سراغ سوالات + دار برگردم
-
z Gheibi ببخشید یه سوال اگ سر جلسه یه سوال رو حل کنم و به جوابش تو گزینه ها نرسم چیکارش کنم سوال رو ضربدر بزنم برم سوال بعد یا یه بار دیگه حل کنم ؟
-
z Gheibi ببخشید یه سوال اگ سر جلسه یه سوال رو حل کنم و به جوابش تو گزینه ها نرسم چیکارش کنم سوال رو ضربدر بزنم برم سوال بعد یا یه بار دیگه حل کنم ؟
@first
یه بار حل یعنی وقت قانونیاش (۱ دقیقه) رو مصرف کردی. کوپنش دیگه سوخته، حتماً برو سوال بعد. اما میتونی علامت بزنی کنارش مثل سوالات وقتگیر و اگر بعد از پایان دفترچه وقت اضافه آوردی، این سوال رو هم مثل سوالای وقتگیر دوباره بررسی کن (البته حتی در پایان آزمون هم باید قدرت انتخاب و جسارت داشته باشی که کدوم سوال وقت گیر رو می خوای انتخاب کنی و ۳ دقیقه وقت بزاری براش و کدوم رو بازم نمی خوای حل کنی). -
@first
یه بار حل یعنی وقت قانونیاش (۱ دقیقه) رو مصرف کردی. کوپنش دیگه سوخته، حتماً برو سوال بعد. اما میتونی علامت بزنی کنارش مثل سوالات وقتگیر و اگر بعد از پایان دفترچه وقت اضافه آوردی، این سوال رو هم مثل سوالای وقتگیر دوباره بررسی کن (البته حتی در پایان آزمون هم باید قدرت انتخاب و جسارت داشته باشی که کدوم سوال وقت گیر رو می خوای انتخاب کنی و ۳ دقیقه وقت بزاری براش و کدوم رو بازم نمی خوای حل کنی).@amin-forouzan اهم درسته پس مثل اینکه باید خیلی تغییر بدم تو خودم. خیلی ممنون از شما هم