Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. کم آوردن شدیییید زمان تو آزمونای آزمایشی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

کم آوردن شدیییید زمان تو آزمونای آزمایشی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
37 دیدگاه‌ها 13 کاربران 593 بازدیدها 10 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • پ پنیرک

@first
    یه بار حل یعنی وقت قانونی‌اش (۱ دقیقه) رو مصرف کردی. کوپنش دیگه سوخته، حتماً برو سوال بعد. اما میتونی علامت بزنی کنارش مثل سوالات وقت‌گیر و اگر بعد از پایان دفترچه وقت اضافه آوردی، این سوال رو هم مثل سوالای وقت‌گیر دوباره بررسی کن (البته حتی در پایان آزمون هم باید قدرت انتخاب و جسارت داشته باشی که کدوم سوال وقت گیر رو می خوای انتخاب کنی و ۳ دقیقه وقت بزاری براش و کدوم رو بازم نمی خوای حل کنی).

پ آفلاین
    پ آفلاین
    پنیرک
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط پنیرک انجام شده

@First
    یه چیزی اضافه کنم، اول از همه اینکه ظاهراً تکنیک ضربدر منها و زمان های نقصانی رو کامل بلد نیستین یا کامل اجرا نمی‌کنید، بزار یه چیز رو قول بدم بهت. فردا صبح اول وقت حتی شده ۳-۴ ساعت هم وقت بزار. هر منبع مشاوره ای رو که میشناسی بگرد به دنبال تکنیک و نکات مدیریت آزمون. مخصوصاً آموزشی کامل و جامع در مورد دو تکنیک ضربدر منها و زمان های نقصانی. یه بار همین اول سال یادش بگیر و شروع به تمرینش کن، کل طول سال بدردت میخوره.
    اما یه نکته دیگه هم هست، تسلط (همون که ماهان توضیح داد) هم خیلی مهمه. همچنین حل انواع تیپ سوالات سخت در خانه. مثلاً باید به میزانی از تسلط بر درس شیمی رسیده باشی که وقتی یه سوال رو سر جلسه دیدی و صورتش رو خوندی، همون لحظه بفهمی نیازه ۳ خط بنویسی (چند بار حل کنی) و کلی ازت وقت بگیره. قبل از حل باید سخت رو فهمید و مشخص کرد، نه بعد از چندین بار حل! اما همچین تشخیصی از کجا میاد؟ از اونجا که قبلش توی خونه بار ها سوالات سخت رو حل کرده باشی، که بتونی سر جلسه فقط با خوندن صورت سوال، سخت و آسون رو در نگاه اول تشخیص بدی و متمایزشون کنی. ساده هارو حل کنی و دشوار هارو بزاری واسه آخر جلسه ...
    این نکته چون ترکیبی بود (از اهمیت تسلط، حل سوالات سخت و زمان دار و همچنین نکات سر جلسه) گفتم بهتره که خودم از تجربه الان توضیحش بدم ارزششو داره ...

اگر آن ترک شیرازی بدست آرد دل مارا ... به باباش می‌گم! والا!

-Dr_Ugger-- 1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • -Dr_Ugger-- -Dr_Ugger-

سلام خسته نباشید
      آقا من این تابستون آزمون قلمچی شرکت کردم امروز هم آخرین آزمون مربوط به جمعبندی تابستون که شامل همه درسای دهم و یازدهم بود. رو دادم.

توی این چند آزمون تابستون همیشه به شدت از زمان اصلی آزمون عقب می افتادم بطوریکه مثلا حداقل دو درس آخر رو که شیمی و فیزیک دهم بود رو اصلا نمیرسیدم که حتی نگاش کنم (ترتیب درسا از عمومی های یازدهم شروع میشه بعدش تخصصی یازدهم و بعدش هم عمومی و تخصصی دهم همه آزمون ها هم هر دو پایه رو داشت )

و متاسفانه این آزمون آخررو پنج درس (( فارسی دهم و عربی دهم و دینی دهم و فیزیک دهم و شیمی دهم )) رو حتی نرسیدم که نگاشون کنم :disappointed_face: :disappointed_face:

و این رو هم بگم که وقتی میام سوالارو تحلیل میکنم اغلبشون رو میتونم حل کنم و همینطور وقتی خودم تو خونه تست میزنم از پس سوالا میتونم بربیام ولی نمیدونم چرا تو آزمونا انقد داغونم.

تو شهرمون هم آزمونِ حضوری ، اختیاریه و به جز دوبار که غیر حضوری آزمون دادم بقیه دفعات حضوری آزمون دادم.

لطفا اگه میدونید چاره چیه راهنمایی کنید چون بشدت نیاز دارم واقعا دیگه دارم خسته میشم چون واقعا نتیجه ای رو که انتظار دارم و براش تلاش میکنم نمیگیرم

پ.ن: امروز بعد آزمون یکی از دوستام که معمولا رتبه دو و سه شهر میشه گفت وقتیکه آزمون رو تموم کردم 40 دقیقه وقت اضافه آوردم! اون لحظه کلا برگام ریخت و خیلی ناامید شدم:downcast_face_with_sweat:

فارغ-التحصیلان-آلاء شما این مسیر رو طی کردید لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم:folded_hands:
      همیار
      دانش-آموزان-آلاء
      تجربیا

F آفلاین
      F آفلاین
      F GH 2
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@first زمان های نقصانیو طبیعتا رعایت نکردین که یه درس کلا مونده

1
      • F آفلاین
        F آفلاین
        F GH 2

اون چهل دقیقه وقت اضافیم اول سال هندیه دیگه

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • -Dr_Ugger-- -Dr_Ugger-

z Gheibi ببخشید یه سوال اگ سر جلسه یه سوال رو حل کنم و به جوابش تو گزینه ها نرسم چیکارش کنم سوال رو ضربدر بزنم برم سوال بعد یا یه بار دیگه حل کنم ؟

Amirreza Vafaei MoghadamA آفلاین
          Amirreza Vafaei Moghadam
          المپیادیا
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده

@First
          سلام، وقتتون بخیر،
          من تو این مواقع سریع راه حلمو هر چند هم ک راه حلم کوتاه و مختصر باشه سریع نگاه میکنم... سرعت من البته خیلی بالاست آخر تخصصیا 40 دیقه اضافه میارم ولی عمومیا وقت کم میارم... مثلا این یه گوشه از تایم های فیزیک پایه (رشته ریاضی) قلمچی امروز بود: (حالا زمان هاش بیشتر مد نظرم هستش... ولی اون تستی ک نزدم و با رنگ زرد مشخص کردم بخاطر این بود ک دیدم جوابم تو گزینه ها نیست... به خودم اطمینان داشتم گفتم لابد سوال کلا غلطه سریع ازش رد شدم... بهترین تست این آزمون هم تست شماره 173 بود ک مخصوص رشته ریاضیه و واقعا خلاقانه‌ و مفهومی ترین تست این آزمون بود ک بچه ها باید ولش میکردن آخر میزدن... تست هایی ک برام بالای 60 ثانیه طول کشید بزنم رو شاید لازم بود میذاشتن آخر میزدن...)
          IMG_20211002_000345_053.jpg
          .
          .
          سوالاتش بعضیا ک عینا سوالات راه ابریشم بود ک خب از آرشیو آزمون های قبل بود حتی طراح نیومد اعدادشو تغییر بده برای مثال یک سوال بسیار سختی بود ک حسش نیس برم ببینم شماره چند آزمون هستش درباره چگالی طلا و مس حرف زد توی راه ابریشم میشه تست های شماره 89 و 90بخش اول فرسنگ اول فیزیک ک طراح شماره 89 رو آوردن تو آزمون قلمچی امروز... اونا اومده بود برا همه البته سخت بود اما خب ما ک همه رو دیده بودیم کلهم اجمعین یه تیپ تست داره پیدا کردم ک اونم 173 بود ک جالب بود... بقیه هیچ..
          باز جالبه موسسات دیگه تو چنل هاشون زدن آزمون قلمچی فیزیکش امروز حدودا نزدیک به سخت بود و فلان...
          .
          .
          .
          معتادا نَمیگیرن... اونا همه دارن ما نداریم 🤧😂
          .
          .
          والا ما ک چیزی ندیدیم جز 173 ک اونم سخت نبود متوسط بود... حالا یه تست آونگ هم بود ولی انصافا دیه اینقد این تیپ رو تو تحلیل آزمونا حل کردیم و کاظم جون زحمت کشید تو آزمونای تابستون آورد دیگععههعههه.... هیچی دیگه بیخی هیچی نگم بهتره ( %(#ff0000)[سکوتم از رضایت نیست]، %(#ff0000)[ز کاظم جای شکایت نیست] / %(#ff0000)[اندر این ره هیچ کوفتی]، %(#ff0000)[جز هلاکت نیست]! 😂😐😂😂 ) 😂😂
          شعر جدید اختراع کردم آقا حسین خانی حلال السون شاعر تحویل مملکت دادی 😂🤣🤣
          .
          ..
          خب من برم تا ادبیات فارسی رو هم به نابودی نکشوندم😂😂🤧😂😂😂
          .
          نخود ۳۰۰ گرم
          پیاز ۲ عدد متوسط
          تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
          پودر زیره سبز یا سیاه ۱ قاشق چایخوری
          سیر ۳ حبه
          جعفری ۵۰ گرم
          سیب زمینی ۱ عدد کوچک
          لیمو ترش ۱ عدد متوسط
          زردچوبه و روغن به اندازه کافی
          نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
          ادویه فلافل ۱ قاشق چایخوری
          .
          اینم مواد لازم برای درست کردن فلافل برین بزنید تو رگ حال کنید 😂😐😂😂😂

-Dr_Ugger-- Nazanin NobakhtN 2 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • maryam111M آفلاین
            maryam111M آفلاین
            maryam111
            فارغ التحصیلان آلاء

https://forum.alaatv.com/post/1569314
            سلام این پستم شاید بتونه بهتون کمک کنه

ما را دگر حوصله شرح حال نیست...🤞

2
            • پ پنیرک

@First
              یه چیزی اضافه کنم، اول از همه اینکه ظاهراً تکنیک ضربدر منها و زمان های نقصانی رو کامل بلد نیستین یا کامل اجرا نمی‌کنید، بزار یه چیز رو قول بدم بهت. فردا صبح اول وقت حتی شده ۳-۴ ساعت هم وقت بزار. هر منبع مشاوره ای رو که میشناسی بگرد به دنبال تکنیک و نکات مدیریت آزمون. مخصوصاً آموزشی کامل و جامع در مورد دو تکنیک ضربدر منها و زمان های نقصانی. یه بار همین اول سال یادش بگیر و شروع به تمرینش کن، کل طول سال بدردت میخوره.
              اما یه نکته دیگه هم هست، تسلط (همون که ماهان توضیح داد) هم خیلی مهمه. همچنین حل انواع تیپ سوالات سخت در خانه. مثلاً باید به میزانی از تسلط بر درس شیمی رسیده باشی که وقتی یه سوال رو سر جلسه دیدی و صورتش رو خوندی، همون لحظه بفهمی نیازه ۳ خط بنویسی (چند بار حل کنی) و کلی ازت وقت بگیره. قبل از حل باید سخت رو فهمید و مشخص کرد، نه بعد از چندین بار حل! اما همچین تشخیصی از کجا میاد؟ از اونجا که قبلش توی خونه بار ها سوالات سخت رو حل کرده باشی، که بتونی سر جلسه فقط با خوندن صورت سوال، سخت و آسون رو در نگاه اول تشخیص بدی و متمایزشون کنی. ساده هارو حل کنی و دشوار هارو بزاری واسه آخر جلسه ...
              این نکته چون ترکیبی بود (از اهمیت تسلط، حل سوالات سخت و زمان دار و همچنین نکات سر جلسه) گفتم بهتره که خودم از تجربه الان توضیحش بدم ارزششو داره ...

-Dr_Ugger-- آفلاین
              -Dr_Ugger-- آفلاین
              -Dr_Ugger-

@amin-forouzan خیلی ممنون :folded_hands: :folded_hands:
              راست میگید کامل بلد نیستم
              همیشه وقتی خواستم یاد بگیرم با خودم میگفتم بزار اول یک درس بخونم اگه آخر شب وقت شد میبینم ولی هیچوقت به دنبالش نرفتم امروز اولین کار همینو میکنم
              بازم ممنون لطف کردید:folded_hands:

1 پاسخ آخرین پاسخ
              4
              • F F GH 2

@first زمان های نقصانیو طبیعتا رعایت نکردین که یه درس کلا مونده

-Dr_Ugger-- آفلاین
                -Dr_Ugger-- آفلاین
                -Dr_Ugger-

F GH 2 داداش فکر کنم متنو خوب نخوندی یا من خوب ننوشتم : پنج درسو جواب ندادم:grinning_face_with_sweat:
                ولی امروز حتما میرم اون روشارو یه بار برای همیشه یاد میگیرم خیلی ممنون :folded_hands:

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • Amirreza Vafaei MoghadamA Amirreza Vafaei Moghadam

@First
                  سلام، وقتتون بخیر،
                  من تو این مواقع سریع راه حلمو هر چند هم ک راه حلم کوتاه و مختصر باشه سریع نگاه میکنم... سرعت من البته خیلی بالاست آخر تخصصیا 40 دیقه اضافه میارم ولی عمومیا وقت کم میارم... مثلا این یه گوشه از تایم های فیزیک پایه (رشته ریاضی) قلمچی امروز بود: (حالا زمان هاش بیشتر مد نظرم هستش... ولی اون تستی ک نزدم و با رنگ زرد مشخص کردم بخاطر این بود ک دیدم جوابم تو گزینه ها نیست... به خودم اطمینان داشتم گفتم لابد سوال کلا غلطه سریع ازش رد شدم... بهترین تست این آزمون هم تست شماره 173 بود ک مخصوص رشته ریاضیه و واقعا خلاقانه‌ و مفهومی ترین تست این آزمون بود ک بچه ها باید ولش میکردن آخر میزدن... تست هایی ک برام بالای 60 ثانیه طول کشید بزنم رو شاید لازم بود میذاشتن آخر میزدن...)
                  .
                  .
                  سوالاتش بعضیا ک عینا سوالات راه ابریشم بود ک خب از آرشیو آزمون های قبل بود حتی طراح نیومد اعدادشو تغییر بده برای مثال یک سوال بسیار سختی بود ک حسش نیس برم ببینم شماره چند آزمون هستش درباره چگالی طلا و مس حرف زد توی راه ابریشم میشه تست های شماره 89 و 90بخش اول فرسنگ اول فیزیک ک طراح شماره 89 رو آوردن تو آزمون قلمچی امروز... اونا اومده بود برا همه البته سخت بود اما خب ما ک همه رو دیده بودیم کلهم اجمعین یه تیپ تست داره پیدا کردم ک اونم 173 بود ک جالب بود... بقیه هیچ..
                  باز جالبه موسسات دیگه تو چنل هاشون زدن آزمون قلمچی فیزیکش امروز حدودا نزدیک به سخت بود و فلان...
                  .
                  .
                  .
                  .
                  .
                  والا ما ک چیزی ندیدیم جز 173 ک اونم سخت نبود متوسط بود... حالا یه تست آونگ هم بود ولی انصافا دیه اینقد این تیپ رو تو تحلیل آزمونا حل کردیم و کاظم جون زحمت کشید تو آزمونای تابستون آورد دیگععههعههه.... هیچی دیگه بیخی هیچی نگم بهتره ( %(#ff0000)[سکوتم از رضایت نیست]، %(#ff0000)[ز کاظم جای شکایت نیست] / %(#ff0000)[اندر این ره هیچ کوفتی]، %(#ff0000)[جز هلاکت نیست]! 😂😐😂😂 ) 😂😂
                  .
                  ..
                  .
                  نخود ۳۰۰ گرم
                  پیاز ۲ عدد متوسط
                  تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
                  سیر ۳ حبه
                  جعفری ۵۰ گرم
                  سیب زمینی ۱ عدد کوچک
                  لیمو ترش ۱ عدد متوسط
                  .

-Dr_Ugger-- آفلاین
                  -Dr_Ugger-- آفلاین
                  -Dr_Ugger-

Amirreza Vafaei Moghadam در کم آوردن شدیییید زمان تو آزمونای آزمایشی گفته است:
                  سلام خیلی ممنون از راهنماییات:folded_hands:

@First
                  سلام، وقتتون بخیر،
                  حالا زمان هاش بیشتر مد نظرم هستش

.

این زمان ها رو چجوری متوجه شدین ؟ که مثلا برای این تست انقد زمان مصرف کردم
                  منظورم اینه که سر جلسه یادداشت کردید یا چی؟

( %(#ff0000)[سکوتم از رضایت نیست]، %(#ff0000)[ز کاظم جای شکایت نیست] / %(#ff0000)[اندر این ره هیچ کوفتی]، %(#ff0000)[جز هلاکت نیست]! 😂😐😂😂 ) 😂😂

طبع شاعری خوبی داری:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :ok_hand:

.
                  نخود ۳۰۰ گرم
                  پیاز ۲ عدد متوسط
                  تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
                  سیر ۳ حبه
                  جعفری ۵۰ گرم
                  سیب زمینی ۱ عدد کوچک
                  لیمو ترش ۱ عدد متوسط
                  .

خیلی ممنون بخاطر دستور پختش (نگفته بودی سرآشپزی کلک :beaming_face_with_smiling_eyes: )

Amirreza Vafaei MoghadamA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  5
                  • maryam111M maryam111

https://forum.alaatv.com/post/1569314
                    سلام این پستم شاید بتونه بهتون کمک کنه

-Dr_Ugger-- آفلاین
                    -Dr_Ugger-- آفلاین
                    -Dr_Ugger-

maryam111 خیلی ممنون حتما نگاش میکنم:folded_hands:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    5
                    • -Dr_Ugger-- -Dr_Ugger-

Amirreza Vafaei Moghadam در کم آوردن شدیییید زمان تو آزمونای آزمایشی گفته است:
                      سلام خیلی ممنون از راهنماییات:folded_hands:

@First
                      سلام، وقتتون بخیر،
                      حالا زمان هاش بیشتر مد نظرم هستش

.

این زمان ها رو چجوری متوجه شدین ؟ که مثلا برای این تست انقد زمان مصرف کردم
                      منظورم اینه که سر جلسه یادداشت کردید یا چی؟

( %(#ff0000)[سکوتم از رضایت نیست]، %(#ff0000)[ز کاظم جای شکایت نیست] / %(#ff0000)[اندر این ره هیچ کوفتی]، %(#ff0000)[جز هلاکت نیست]! 😂😐😂😂 ) 😂😂

طبع شاعری خوبی داری:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :ok_hand:

.
                      نخود ۳۰۰ گرم
                      پیاز ۲ عدد متوسط
                      تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
                      سیر ۳ حبه
                      جعفری ۵۰ گرم
                      سیب زمینی ۱ عدد کوچک
                      لیمو ترش ۱ عدد متوسط
                      .

خیلی ممنون بخاطر دستور پختش (نگفته بودی سرآشپزی کلک :beaming_face_with_smiling_eyes: )

Amirreza Vafaei Moghadam
                      المپیادیا
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده

@first
                      خواهش میکنم 😅🌷 کورنومتر...
                      مثلا اینو ک همین الان امتحانی زدم ببین
                      IMG_20211002_082851.jpg
                      از این میتونی استفاده کنی..
                      وارد آزمون ک میشن استارت میکنن هر تست رو هم ک وارد کردن یه پرچم میزنن تا اینکه برسه به پایان... البته آزمون سه‌آ خودش کورنومتر داره توی پاسخنامه کلیدی ک توی نتایج هستش روی شماره سوال نگه داری تایمت رو نشون میده نیاز به اینا نیست... 😅😅🌷

2
                      • -Dr_Ugger-- -Dr_Ugger-

z Gheibi ببخشید یه سوال اگ سر جلسه یه سوال رو حل کنم و به جوابش تو گزینه ها نرسم چیکارش کنم سوال رو ضربدر بزنم برم سوال بعد یا یه بار دیگه حل کنم ؟

z GheibiZ آفلاین
                        z GheibiZ آفلاین
                        z Gheibi

@first با یک چک ریز (؛در حد زیر پنج ثانیه) راه حل تونو بررسی کنید اگر ایرادی حل نشد بدون هیچ اتلاف وقت ،بدون اینکه مدام در بقیه سوالات بهش فکر کنید بدون افسوس برای از دست دادن اون تست ، رهاش کنید بره
                        به هیچ وجه وقت اضافه روش نذارید

یه مشکل دیگری هم هست، شما باید تست هایی که میدونید ممکنه به جواب نرسید یا زمانگیر هست را همون موقع علامت دار کنید و رد بشین ، نه اینکه زمان تونو مصرف کنید سرش بعد رد بشید
                        حتما حتما تو آزمون دادن تون این نکات را بارها تمرین کنید ، روش الان تون اصولی نیست

🇵🇸🇮🇷

2
                        • -Dr_Ugger-- -Dr_Ugger-

سلام خسته نباشید
                          آقا من این تابستون آزمون قلمچی شرکت کردم امروز هم آخرین آزمون مربوط به جمعبندی تابستون که شامل همه درسای دهم و یازدهم بود. رو دادم.

توی این چند آزمون تابستون همیشه به شدت از زمان اصلی آزمون عقب می افتادم بطوریکه مثلا حداقل دو درس آخر رو که شیمی و فیزیک دهم بود رو اصلا نمیرسیدم که حتی نگاش کنم (ترتیب درسا از عمومی های یازدهم شروع میشه بعدش تخصصی یازدهم و بعدش هم عمومی و تخصصی دهم همه آزمون ها هم هر دو پایه رو داشت )

و متاسفانه این آزمون آخررو پنج درس (( فارسی دهم و عربی دهم و دینی دهم و فیزیک دهم و شیمی دهم )) رو حتی نرسیدم که نگاشون کنم :disappointed_face: :disappointed_face:

و این رو هم بگم که وقتی میام سوالارو تحلیل میکنم اغلبشون رو میتونم حل کنم و همینطور وقتی خودم تو خونه تست میزنم از پس سوالا میتونم بربیام ولی نمیدونم چرا تو آزمونا انقد داغونم.

تو شهرمون هم آزمونِ حضوری ، اختیاریه و به جز دوبار که غیر حضوری آزمون دادم بقیه دفعات حضوری آزمون دادم.

لطفا اگه میدونید چاره چیه راهنمایی کنید چون بشدت نیاز دارم واقعا دیگه دارم خسته میشم چون واقعا نتیجه ای رو که انتظار دارم و براش تلاش میکنم نمیگیرم

پ.ن: امروز بعد آزمون یکی از دوستام که معمولا رتبه دو و سه شهر میشه گفت وقتیکه آزمون رو تموم کردم 40 دقیقه وقت اضافه آوردم! اون لحظه کلا برگام ریخت و خیلی ناامید شدم:downcast_face_with_sweat:

فارغ-التحصیلان-آلاء شما این مسیر رو طی کردید لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم:folded_hands:
                          همیار
                          دانش-آموزان-آلاء
                          تجربیا

محمد پیرزادهم آفلاین
                          محمد پیرزادهم آفلاین
                          محمد پیرزاده
                          دانش آموزان آلاء

@first تقریبا همه بچه ها این مشکل رو دارن.من خودم اگه زمان بیشتر باشه مطمئنم تستای آزمون رو راحت میزنم ولی خب زمان خیلی مهمه.
                          شما باید از تایمر برای تستایی که میزنی استفاده کنی.
                          از زمان بیشتر شروع کن تا برسی به استاندارد کنکور.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1

@first
                            خواهش میکنم 😅🌷 کورنومتر...
                            مثلا اینو ک همین الان امتحانی زدم ببین
                            IMG_20211002_082851.jpg
                            از این میتونی استفاده کنی..
                            وارد آزمون ک میشن استارت میکنن هر تست رو هم ک وارد کردن یه پرچم میزنن تا اینکه برسه به پایان... البته آزمون سه‌آ خودش کورنومتر داره توی پاسخنامه کلیدی ک توی نتایج هستش روی شماره سوال نگه داری تایمت رو نشون میده نیاز به اینا نیست... 😅😅🌷

-Dr_Ugger-- آفلاین
                            -Dr_Ugger-- آفلاین
                            -Dr_Ugger-

Amirreza Vafaei Moghadam نایس فکر خوبیه ممنون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            5
                            • z GheibiZ z Gheibi

@first با یک چک ریز (؛در حد زیر پنج ثانیه) راه حل تونو بررسی کنید اگر ایرادی حل نشد بدون هیچ اتلاف وقت ،بدون اینکه مدام در بقیه سوالات بهش فکر کنید بدون افسوس برای از دست دادن اون تست ، رهاش کنید بره
                              به هیچ وجه وقت اضافه روش نذارید

یه مشکل دیگری هم هست، شما باید تست هایی که میدونید ممکنه به جواب نرسید یا زمانگیر هست را همون موقع علامت دار کنید و رد بشین ، نه اینکه زمان تونو مصرف کنید سرش بعد رد بشید
                              حتما حتما تو آزمون دادن تون این نکات را بارها تمرین کنید ، روش الان تون اصولی نیست

-Dr_Ugger-- آفلاین
                              -Dr_Ugger-- آفلاین
                              -Dr_Ugger-

z Gheibi درسته حتما تمرین میکنم خیلی ممنون:folded_hands: :folded_hands:

z GheibiZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              5
                              • -Dr_Ugger-- -Dr_Ugger-

z Gheibi درسته حتما تمرین میکنم خیلی ممنون:folded_hands: :folded_hands:

z GheibiZ آفلاین
                                z GheibiZ آفلاین
                                z Gheibi

@first خواهش می کنم موفق باشید

🇵🇸🇮🇷

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1

@First
                                  سلام، وقتتون بخیر،
                                  .
                                  .
                                  .
                                  .
                                  .
                                  .
                                  .
                                  .
                                  ..
                                  .
                                  نخود ۳۰۰ گرم
                                  پیاز ۲ عدد متوسط
                                  تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
                                  سیر ۳ حبه
                                  جعفری ۵۰ گرم
                                  سیب زمینی ۱ عدد کوچک
                                  لیمو ترش ۱ عدد متوسط
                                  .

Nazanin NobakhtN آفلاین
                                  Nazanin NobakhtN آفلاین
                                  Nazanin Nobakht

Amirreza Vafaei Moghadam افرررین
                                  چقد تیز🤠💣

دیگه‌خاطرم‌نیست‌طعمِ‌بادُ

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • -Dr_Ugger-- -Dr_Ugger-

F GH 2 داداش فکر کنم متنو خوب نخوندی یا من خوب ننوشتم : پنج درسو جواب ندادم:grinning_face_with_sweat:
                                    ولی امروز حتما میرم اون روشارو یه بار برای همیشه یاد میگیرم خیلی ممنون :folded_hands:

F آفلاین
                                    F آفلاین
                                    F GH 2

@first فرقی نمیکنه یه درسو نرسین یعنی اجرا نکردین بیستا درسو نرسینم یعنی همون با شدت وخیم تر . کلا باید سر تایم رد شد (نقصانی ) تو اون تایم همرو دید ( ضربدر منها )
                                    سرچ کنین جابیفته

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    پاسخ
                                    • پاسخ به عنوان موضوع
                                    وارد شوید تا پست بفرستید
                                    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                    • بیشترین رای ها

• 1
                                    • 2
                                    • درون آمدن