اسفنج ها
-
سلام
دوستان ببینید برای گوارش اسفنج ها من گوارش درون یاخته ای با واکوئل گوارشی را نوشتم تو فصل دو دهم ولی تو فصل چهار یه نوعی از اسفنج را شکل و ساختارش را کشیده که بیشتر به ساختارش میاد که گوارشش از نوع حفره گوارشی باشه خب
حالا سوال من اینه که اون واکوئل گوارشی برای همه اسفنج هاس که اقای موقاری گفتن یا نه بعضیاشون؟
چون اصلا اون شکل و ساختار به این نوع گوارش نمیخوره
یا نه کلا من اشتباه کردم گوارش اسفنج ها به این شکل نیستش؟
تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم راه-ابریشمی-ها-زیست
همیار راهنما-زیست -
سلام
دوستان ببینید برای گوارش اسفنج ها من گوارش درون یاخته ای با واکوئل گوارشی را نوشتم تو فصل دو دهم ولی تو فصل چهار یه نوعی از اسفنج را شکل و ساختارش را کشیده که بیشتر به ساختارش میاد که گوارشش از نوع حفره گوارشی باشه خب
حالا سوال من اینه که اون واکوئل گوارشی برای همه اسفنج هاس که اقای موقاری گفتن یا نه بعضیاشون؟
همیار راهنما-زیست -
سلام
همیار راهنما-زیست@mitra-ism-rahmani
سوالی که پرسیدید یکی از تستای آزمون امروز قلمچی بود (قلمچی دادین؟). چیزی که من یادمه این بود که یه گزینه داده بود گفته بود حفره گوارشی داره، یه لحظه شک کردم، ولی بعد دیدم مسخره است حرفش. یه گزینه دیگه بود که خیلی صحیح تر بود، اونو زدم درست هم در اومد. درنتیجه گزینه ای که گفته بود نوعی اسفنج، حفره گوارشی داره غلط میشد. الان حسش نی برم چک کنم، ولی میتونید پاسخنامه تشریحی آزمون و این سوال رو بررسی کنید شاید اطلاعات بیشتری هم داده باشه ...
-
سلام حفره گوارشی فقط یک سوراخ برای ورود و خروج مواد داره ولی در اون شکل چند ورودی و یک خروجی یا اگه خیلی ریزشیم ممکنه دو تا خروجی داشته باشه پس قطعا حفره گوارشی نیست
-
سلام
همیار راهنما-زیست@mitra-ism-rahmani
سلام اگر تو فصل گردش مواد تیتر ها رو نگاه کنید
می بینید که اسفنج رو در گروهی که گردش آب دارند دسته بنده کرده و حفره گوارشی تیتر پایینی هستاگر این ساختار اسفنج که توش گردش مواد هم انجام میده حفره گوارشی بود می بایست توی دسته ی دوم باشه
-
danesh doost AmirReza Soleimani z Gheibi ممنونم متوجه شدم
@Amin-Forouzan نه قلم چی نمیدممیشه محبت کنید از همین تستی که گفتید و پاسخش عکس بفرستید لطفا ؟!
-
_ _Mitra_ has marked this topic as unsolved on
-
danesh doost AmirReza Soleimani z Gheibi ممنونم متوجه شدم
@Amin-Forouzan نه قلم چی نمیدممیشه محبت کنید از همین تستی که گفتید و پاسخش عکس بفرستید لطفا ؟!
@mitra-ism-rahmani
بله حتماً، بفرمایید:
پاسخ: (که فقط گزینه صحیح رو توضیح داده)
قضیه جالبتر هم شد. تست کنکور بوده که.
خلاصه اینکه، اسفنج حفره گوارشی نداره، ولی این تاپیک مصداق یه موضوع (از قبل ثابت شده) هم هست. که چقدر طرح تست زیست (البته در صورتی که قوی باشید) میتونه کمک کننده باشه. خدارو چه دیدی، شاید یکی از سوالات یا گزینه های کنکور سال بعد رو طرح کردی! ... -
@mitra-ism-rahmani
بله حتماً، بفرمایید:
پاسخ: (که فقط گزینه صحیح رو توضیح داده)
قضیه جالبتر هم شد. تست کنکور بوده که.
خلاصه اینکه، اسفنج حفره گوارشی نداره، ولی این تاپیک مصداق یه موضوع (از قبل ثابت شده) هم هست. که چقدر طرح تست زیست (البته در صورتی که قوی باشید) میتونه کمک کننده باشه. خدارو چه دیدی، شاید یکی از سوالات یا گزینه های کنکور سال بعد رو طرح کردی! ...