کبد
-
@roghayeh-eftekhari
نه عزیزم چرا باید همچین حرفی بزنم
همین ک واست مهم بود و روی سوالم فکر کردی کلی ازت ممنونم🌸🌹پس کلا یه چیزی به نظرتون اون سلولی که هورمون ترشح میکنه صفرا نمیسازه درسته؟
یعنی کلا هورمون خودشو ترشح و میکنه و کاری به ساخت صفرا نداره؟@sara-haghighatrad ممنونم🧡
توکتاب نوشته یاخته های کبد صفرا میسازن و ذخیره میکنن حالا این هورمون من دقیق نمیدونم ولی خب متمایز نکرده بگه این سلول ها اینو میسازن بقیه سلول ها اون هورمون رو گفته یاخته های کبد پس میشه گفت هم هورمون میسازن هم صفرا (چیزی که من یادمه) -
@sara-haghighatrad ممنونم🧡
توکتاب نوشته یاخته های کبد صفرا میسازن و ذخیره میکنن حالا این هورمون من دقیق نمیدونم ولی خب متمایز نکرده بگه این سلول ها اینو میسازن بقیه سلول ها اون هورمون رو گفته یاخته های کبد پس میشه گفت هم هورمون میسازن هم صفرا (چیزی که من یادمه)@roghayeh-eftekhari
ممنونم 🌸
حالا ببینم نظرات بقیه دوستان هم چیه 🌱 -
@roghayeh-eftekhari
عزیزی خواهش میکنم🌸 -
سلام دوستان
گزینه یک این تست رو ببینید

یه سوالی برام پیش اومده
یعنی اون گروه یاخته هایی از کبد که اریتروپویتین ترشح میکنند توی ساخت صفرا نقشی ندارند که بتونیم بگیم فعالیت دستگاه گوارش رو تنظیم میکنند؟
تجربیا@sara-haghighatrad گفته هر یاخته ترشح کننده هورمون که اونجا باید شک کنی .
وقتی میگه هر /همه/تنها/فقط باید شک کنی . -
@sara-haghighatrad گفته هر یاخته ترشح کننده هورمون که اونجا باید شک کنی .
وقتی میگه هر /همه/تنها/فقط باید شک کنی .Yegane Dehqan حالا از این بگذریم اصلا به واسطه هورمون نقش داره؟🤔
-
Yegane Dehqan حالا از این بگذریم اصلا به واسطه هورمون نقش داره؟🤔
@roghayeh-eftekhari کبد صفرا میسازه و صفرا هم توی گوارش نقش داره .(صفرا به دوازدهه میریزه . )
@Sara-Haghighatrad کاش اونیکی گزینه هارو هم واضح میفرستادی عکسشو دینجوری بهتر میتونیم تحلیل کنیم . 🙂
-
@roghayeh-eftekhari کبد صفرا میسازه و صفرا هم توی گوارش نقش داره .(صفرا به دوازدهه میریزه . )
@Sara-Haghighatrad کاش اونیکی گزینه هارو هم واضح میفرستادی عکسشو دینجوری بهتر میتونیم تحلیل کنیم . 🙂
Yegane Dehqan
ممنونم🌸
اخه اون گزینه ها ربطی به گزینه یک نداشتن -
Yegane Dehqan
بفرمایید اینم کلش

-
سلام دوستان

یه سوالی برام پیش اومده
یعنی اون گروه یاخته هایی از کبد که اریتروپویتین ترشح میکنند توی ساخت صفرا نقشی ندارند که بتونیم بگیم فعالیت دستگاه گوارش رو تنظیم میکنند؟
تجربیا -
Yegane Dehqan آره ولی صفرا که هورمون نیست
-
سلام دوستان

یه سوالی برام پیش اومده
تجربیا@sara-haghighatrad
سلام گزینه اول غلط هستش
چون که اریتروپویتین هم از کلیه و هم از کبد ترشح میشه به خون و روی مغز استخوان تاثیر میزاره
و سرعت تولید گلبول قرمزو افزایش میده -
Yegane Dehqan
بفرمایید اینم کلش

@sara-haghighatrad هر 4 گزینه غلطن
-
@sara-haghighatrad هر 4 گزینه غلطن
این پست پاک شده! -
Yegane Dehqan صفرا
مخلوطی از
آب
یون بیکربنات البته الکترولیت های دیگه ای هم هست
اسیدهای صفراوی و نمکهای صفراوی
فسفولیپید
کلسترول
رنگدانههای صفراوی همچون بیلیروبین و بیلی وردین که یکی در رنگ ادرار و دیگررنگ مدفوع
پروتئینها شامل تمامی ایمونوگلوبولینهاو آلبومینکه هورمون نیست
-
@sara-haghighatrad
سلام گزینه اول غلط هستش
چون که اریتروپویتین هم از کلیه و هم از کبد ترشح میشه به خون و روی مغز استخوان تاثیر میزاره
و سرعت تولید گلبول قرمزو افزایش میدهfatemeh8181
ممنونم🌸ولی من سوالم اینکه اون یاخته ای از کبد که اریتروپویتین میسازه صفراهم میسازه یانه؟ -
fatemeh8181
ممنونم🌸ولی من سوالم اینکه اون یاخته ای از کبد که اریتروپویتین میسازه صفراهم میسازه یانه؟@sara-haghighatrad
عقل سلیم میگه که نباید اینطور باشه. میشه از بخش های دیگه گوارش فهمید. سلول های درون ریز پانکراس و برون ریزش دو گروه متفاوتن. سلول هایی از معده که در غده معده قرار دارند و گاسترین ترشح میکنند متفاوت اند. حتی شکل و ساختار سلولشون هم فرق میکنه. سلول های از روده که سکرتین ترشح میکنند هم همینطور ... حالا اگه قرار بود جای دیگه بدن مثل کبد این قائده رعایت نشه، حتماً به عنوان یه نکته استثنا از قبل درسش میدادن. -
@sara-haghighatrad
عقل سلیم میگه که نباید اینطور باشه. میشه از بخش های دیگه گوارش فهمید. سلول های درون ریز پانکراس و برون ریزش دو گروه متفاوتن. سلول هایی از معده که در غده معده قرار دارند و گاسترین ترشح میکنند متفاوت اند. حتی شکل و ساختار سلولشون هم فرق میکنه. سلول های از روده که سکرتین ترشح میکنند هم همینطور ... حالا اگه قرار بود جای دیگه بدن مثل کبد این قائده رعایت نشه، حتماً به عنوان یه نکته استثنا از قبل درسش میدادن.@amin-forouzan
دقیقا منم به همین موضوع فک میکردم
اما گفتم مطمئن شم
ممنونم🌸لطف کردید🌸 -
S Sara_R has marked this topic as unsolved on
-
fatemeh8181
ممنونم🌸ولی من سوالم اینکه اون یاخته ای از کبد که اریتروپویتین میسازه صفراهم میسازه یانه؟@sara-haghighatrad
تا جایی که من خوندم
یاخته هایی با نام هپاتوسیت ها صفرا میسازن
و اینکه محل دقیق ترشح هورمون اریتروپویتین هنوز مشخص نیست
فقط در همین حد هست که از کبد وکلیه هست
فک نمیکنم ییکی باشن -
@sara-haghighatrad
تا جایی که من خوندم
یاخته هایی با نام هپاتوسیت ها صفرا میسازن
و اینکه محل دقیق ترشح هورمون اریتروپویتین هنوز مشخص نیست
فقط در همین حد هست که از کبد وکلیه هست
فک نمیکنم ییکی باشنfatemeh8181
ممنونم🌸