کبد
-
سلام دوستان
گزینه یک این تست رو ببینید

یه سوالی برام پیش اومده
یعنی اون گروه یاخته هایی از کبد که اریتروپویتین ترشح میکنند توی ساخت صفرا نقشی ندارند که بتونیم بگیم فعالیت دستگاه گوارش رو تنظیم میکنند؟
تجربیا -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان

یه سوالی برام پیش اومده
یعنی اون گروه یاخته هایی از کبد که اریتروپویتین ترشح میکنند توی ساخت صفرا نقشی ندارند که بتونیم بگیم فعالیت دستگاه گوارش رو تنظیم میکنند؟
تجربیا@sara-haghighatrad سلام چرا گزینه الف غلط گرفتید؟! ما در معده هم هورمون داریم که فعالیت گوارشی تنظیم میکنه درسته؟
Yegane Dehqan -
@sara-haghighatrad سلام چرا گزینه الف غلط گرفتید؟! ما در معده هم هورمون داریم که فعالیت گوارشی تنظیم میکنه درسته؟
Yegane Dehqan@roghayeh-eftekhari گزینه یک غلطه
گفته در بخش یک ، یعنی کبد -
@roghayeh-eftekhari
نه اشکالی نداره ک 🌸 -
سلام دوستان

یه سوالی برام پیش اومده
تجربیا -
@roghayeh-eftekhari 🌸🌸
-
@roghayeh-eftekhari
اگه از طریق هورمون اریتروپویتین میگین
که این هورمون نقشی تو گوارش نداره و فقط باعث تکثیر گلبول قرمز میشه -
@roghayeh-eftekhari
اگه از طریق هورمون اریتروپویتین میگین
که این هورمون نقشی تو گوارش نداره و فقط باعث تکثیر گلبول قرمز میشه -
@roghayeh-eftekhari
پس از چ جهتی😁 -
@sara-haghighatrad سلام چرا گزینه الف غلط گرفتید؟! ما در معده هم هورمون داریم که فعالیت گوارشی تنظیم میکنه درسته؟
Yegane Dehqan@roghayeh-eftekhari سلام سلام
۱ کبده -
-
@roghayeh-eftekhari سلام سلام
۱ کبدهYegane Dehqan سلام
اهوم متاسفانه 😕😂 -
@sara-haghighatrad از لحاظ صفرا گفتم که الان که فکرمیکنم هورمون نیست🤔
خب پس منتفیه هرچی مقاومت کردم بازم گزینه الف غلطه😐😂
حالا بچه ها بیشتر بدونن فکرکنم😁
پ.ن:میدونم الان میگی پس چرا اومدی تو بحث خب تست جالبی بود و مروری شد بردانسته ها😁@roghayeh-eftekhari
نه عزیزم چرا باید همچین حرفی بزنم
همین ک واست مهم بود و روی سوالم فکر کردی کلی ازت ممنونم🌸🌹پس کلا یه چیزی به نظرتون اون سلولی که هورمون ترشح میکنه صفرا نمیسازه درسته؟
یعنی کلا هورمون خودشو ترشح و میکنه و کاری به ساخت صفرا نداره؟ -
@roghayeh-eftekhari
نه عزیزم چرا باید همچین حرفی بزنم
همین ک واست مهم بود و روی سوالم فکر کردی کلی ازت ممنونم🌸🌹پس کلا یه چیزی به نظرتون اون سلولی که هورمون ترشح میکنه صفرا نمیسازه درسته؟
یعنی کلا هورمون خودشو ترشح و میکنه و کاری به ساخت صفرا نداره؟@sara-haghighatrad ممنونم🧡
توکتاب نوشته یاخته های کبد صفرا میسازن و ذخیره میکنن حالا این هورمون من دقیق نمیدونم ولی خب متمایز نکرده بگه این سلول ها اینو میسازن بقیه سلول ها اون هورمون رو گفته یاخته های کبد پس میشه گفت هم هورمون میسازن هم صفرا (چیزی که من یادمه) -
@sara-haghighatrad ممنونم🧡
توکتاب نوشته یاخته های کبد صفرا میسازن و ذخیره میکنن حالا این هورمون من دقیق نمیدونم ولی خب متمایز نکرده بگه این سلول ها اینو میسازن بقیه سلول ها اون هورمون رو گفته یاخته های کبد پس میشه گفت هم هورمون میسازن هم صفرا (چیزی که من یادمه)@roghayeh-eftekhari
ممنونم 🌸
حالا ببینم نظرات بقیه دوستان هم چیه 🌱 -
@roghayeh-eftekhari
عزیزی خواهش میکنم🌸 -
سلام دوستان

یه سوالی برام پیش اومده
تجربیا@sara-haghighatrad گفته هر یاخته ترشح کننده هورمون که اونجا باید شک کنی .
وقتی میگه هر /همه/تنها/فقط باید شک کنی .