پیشنهاد برای مشاوره راه ابریشم
-
سلام خدمت مشاورین عزیز و دوستان خوب آلایی
یه پیشنهاد داشتم برای برنامه مطالعاتی فرسنگ دو
حالا فرسنگ یک که دیگه منتشر شد و گفتن خودمون شخصی سازی کنیم همه جزعیاتشو
ولی لطفا از فرسنگ دو دیگه اینجوری نباشه که مثلا ریاضی انقدرر تو برنامه کم باشه که هرروز مجبور باشیم یه پارت به ریاضی اضافه کنیم یا همین روند برای فیزیکم هست چون برنامه یه جوریه که حتی اگه کل برنامه رو بی نقص هم اجرا کنیم باز به بودجه بندیه درس ریاضی و فیزیک نمیرسیم لطفا حداقل داخل برنامه یه دو پارت اضافه کنید یا یه اتفاقی بیوفته که ما به ریاضی و فیزیکی که داخل برنامه هست اعتماد کنیم که اخرش به ازمون ها میرسیم حالا اون برنامه رو مثلا ساعت هاشو برای خودمون شخصی سازی کنیم چون اینکه مثلا من بیام هرروز دوتا پارت به برنامه اضافه کنم و محاسبه کنم که اگه این قسمتارو بخونم به بودجه بندی ازمون میرسم که اسمش شخصی سازی نیست عملا خودم دارم برنامه مینویسم برا خودم
لطفا دوستانی که موافقن دو پارت به برنامه اضافه شه ولی حداقل به بودجه بندی ازمون برسیم نظر خودشون رو بگن
لطفا مسعولین محترم هم پیگیری کنن
Arshia Yazdian
@M-an
مدیر-محصول-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء -
سلام ببخشید شما میدونید چجوری باید از راه ابریشم استفاده کرد؟؟؟من واقعا سردرگمم و وقتم داره همینجوری هدر میره واقعا
من پک اختصاصی و عمومی و هردورو خریدم ولی نمیدونم چجوری باید استفاده کنم واقعا سردرگمم در مورد تست زدن شما چجوری تست میزنید؟من هنوز پیله هاروهم ندیدم ۲۳ مهرهم ازمون دارم😱😢😢😢
نمیدونم تست های راه ابریشم و چطوری بزنم واقعا مثلاً مشاورها میگن که بعد از هر مطالعه تست بزنید ولی تست های راه ابریشم هر فرسنگش پخش و پلاست یعنی باید اول کل فیلمها رو ببینم بعد برم سراغ تست؟نمیشه مثلاً امروز دوتا فیلم زیست میبینم همین امروزم تست های همین دوتارو بزنم چون پخش و پلاست راستش اینجوری اصلا خوب نیست که حل تست و بذارم واسه ی چندروزز دیگه باید بلافاصله تست بزنم -
سلام ببخشید شما میدونید چجوری باید از راه ابریشم استفاده کرد؟؟؟من واقعا سردرگمم و وقتم داره همینجوری هدر میره واقعا
من پک اختصاصی و عمومی و هردورو خریدم ولی نمیدونم چجوری باید استفاده کنم واقعا سردرگمم در مورد تست زدن شما چجوری تست میزنید؟من هنوز پیله هاروهم ندیدم ۲۳ مهرهم ازمون دارم😱😢😢😢
نمیدونم تست های راه ابریشم و چطوری بزنم واقعا مثلاً مشاورها میگن که بعد از هر مطالعه تست بزنید ولی تست های راه ابریشم هر فرسنگش پخش و پلاست یعنی باید اول کل فیلمها رو ببینم بعد برم سراغ تست؟نمیشه مثلاً امروز دوتا فیلم زیست میبینم همین امروزم تست های همین دوتارو بزنم چون پخش و پلاست راستش اینجوری اصلا خوب نیست که حل تست و بذارم واسه ی چندروزز دیگه باید بلافاصله تست بزنم -
Bahar Gh سلام دوست عزیزم سه خط کنار رو بزن وقتی وارد الاخونه میشی بعد بزن تازه ها و ایجاد تایپک تازه رو بزن و اونجا عنوان رو وارد کن برچسب هم انتخاب کن و در اخر که سوالات رو پرسیدی بچه هارو با زدن @ تگ کن
Fatemeh Kazemi 1 در پیشنهاد برای مشاوره راه ابریشم گفته است:
Bahar Gh سلام دوست عزیزم سه خط کنار رو بزن وقتی وارد الاخونه میشی بعد بزن تازه ها و ایجاد تایپک تازه رو بزن و اونجا عنوان رو وارد کن برچسب هم انتخاب کن و در اخر که سوالات رو پرسیدی بچه هارو با زدن @ تگ کن
Bahar Gh
علاوه بر اون چیزی که خانم کاظمی گفتن
این تاپیک رو هم مطالعه کنید👇🏻
https://forum.alaatv.com/post/1470024 -
نمیدونم تست های راه ابریشم و چطوری بزنم واقعا مثلاً مشاورها میگن که بعد از هر مطالعه تست بزنید ولی تست های راه ابریشم هر فرسنگش پخش و پلاست یعنی باید اول کل فیلمها رو ببینم بعد برم سراغ تست؟نمیشه مثلاً امروز دوتا فیلم زیست میبینم همین امروزم تست های همین دوتارو بزنم چون پخش و پلاست راستش اینجوری اصلا خوب نیست که حل تست و بذارم واسه ی چندروزز دیگه باید بلافاصله تست بزنمBahar Gh دقیقا منم همین مشکل رو دارم اگر هم بخوام تست های مرتبط با مباحث مختلف رو جدا کنم کلی از زمانم میره
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد