آزمایشگاه علوم تجربی یازدهم
-
سلام دوستان دبیرما گفته برای آزمایشات گزارش کار بنویسید توضیح داد اما من متوجه نشدم کسی میتونه توضیح بده با آزمایش ص22 کتاب آزمایشگاه
ممنونم.
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @یازدهم -
سلام دوستان دبیرما گفته برای آزمایشات گزارش کار بنویسید توضیح داد اما من متوجه نشدم کسی میتونه توضیح بده با آزمایش ص22 کتاب آزمایشگاه
ممنونم.
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @یازدهمamir mahdi salimi سلام من یازدهم نیستم ولی معلم ما برای ما اینو فرستاد برای نوشتن گزارش کار شاید بدردتون بخوره
-
amir mahdi salimi سلام من یازدهم نیستم ولی معلم ما برای ما اینو فرستاد برای نوشتن گزارش کار شاید بدردتون بخوره
@roghayeh-eftekhari ممنون
-
@roghayeh-eftekhari ممنون
amir mahdi salimi خواهش میکنم
-
amir mahdi salimi سلام من یازدهم نیستم ولی معلم ما برای ما اینو فرستاد برای نوشتن گزارش کار شاید بدردتون بخوره
@roghayeh-eftekhari دوستان کس دیگه نظری نداره؟!
-
A amir mahdi salimi marked this topic as a question on
-
@roghayeh-eftekhari دوستان کس دیگه نظری نداره؟!
amir mahdi salimi
ما تیزهوشان بودیم، واسه هیچکس اهمیتی نداشت، کنکور و درسای دیگه مهمتر بودن. همه گزارش کار هارو از رو نت نوشتیم... البته اینکه معلم گیری هم نداشتیم که بخواد مچ مونو بگیره بی تاثیر نبود!
حالا بخش بد آموز (!) حرف های منو بیخیال، ولی به طرز خوبی هم میتونی از نت کمک بگیری. هرجا به مشکل خوردی اگه سرچ کنی آزمایش به آزمایش و ریز به ریز جزئیات راحت پیدا میشه ... حتی «نحوه گزارش کار آزمایش نویسی» هم سرچ کنی مطالب مفیدی موجوده. -
amir mahdi salimi
ما تیزهوشان بودیم، واسه هیچکس اهمیتی نداشت، کنکور و درسای دیگه مهمتر بودن. همه گزارش کار هارو از رو نت نوشتیم... البته اینکه معلم گیری هم نداشتیم که بخواد مچ مونو بگیره بی تاثیر نبود!
حالا بخش بد آموز (!) حرف های منو بیخیال، ولی به طرز خوبی هم میتونی از نت کمک بگیری. هرجا به مشکل خوردی اگه سرچ کنی آزمایش به آزمایش و ریز به ریز جزئیات راحت پیدا میشه ... حتی «نحوه گزارش کار آزمایش نویسی» هم سرچ کنی مطالب مفیدی موجوده.@amin-forouzan بله درسته ممنونم.
-
ممنونم.
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @یازدهمamir mahdi salimi سلام سوالتون حل نشده؟؟