عربی
-
Sharllot
سوتی خوبی دادماها یعنی کلا واسه عربی همینو استفاده کنم کافیه؟
کتاب تست به نظرت چی استفاده کنم؟
@سجاد-ذوالفقاری
عار بنظر من کافیه. کلا بیخیال فیلم و معلم دیدی نگرفتی فقط تست بزن؛ هی غلط غلط از اونورم یادگیری یادگیری ..
برا تست فک کنم گفتی رابطه خوبی با عربی نداری .. اگ کتاب درس ب درس میخونی، خیلی سبز هست با میکرو نقره ای مناسب تو .. ک خب اغلب میگن خیلی سبز! و واقعا هم خوبه
ولی اون 3 یا 4 قسمت اول ناصح زاده رو ببین حتما ک فنون ترجمه رو گفته -
-
درود
روزتون بخیرخودم واسه درسنامه از ویدئو های آقای علیمرادی استفاده میکنم ولی نکته و تست نداره
واسه عربی چه منبعی رو پیشنهاد میکنید؟از بین منابع موجود
سایتی هست که تست رایگان گذاشته باشه درس به درس؟ البته تست های مفید نه هر تستی
@سجاد-ذوالفقاری در عربی گفته است:
یه منبعی سراغ دارم از بین منابع ناموجود :))
جمع بندی مستر ناصح زاده رو ببین .. اون 14 + 6 .. حدودا هر فیلم نیمساعته و برخلاف عنوانش که ترسناکه و معمولا برا اواخر سال استفاده میشه، از همین اول بچسب بهش
حالا درکنارشم یه کتاب تست. همین. -
@سجاد-ذوالفقاری در عربی گفته است:
یه منبعی سراغ دارم از بین منابع ناموجود :))
جمع بندی مستر ناصح زاده رو ببین .. اون 14 + 6 .. حدودا هر فیلم نیمساعته و برخلاف عنوانش که ترسناکه و معمولا برا اواخر سال استفاده میشه، از همین اول بچسب بهش
حالا درکنارشم یه کتاب تست. همین. -
Sharllot
سوتی خوبی دادماها یعنی کلا واسه عربی همینو استفاده کنم کافیه؟
کتاب تست به نظرت چی استفاده کنم؟
@سجاد-ذوالفقاری
عار بنظر من کافیه. کلا بیخیال فیلم و معلم دیدی نگرفتی فقط تست بزن؛ هی غلط غلط از اونورم یادگیری یادگیری ..
برا تست فک کنم گفتی رابطه خوبی با عربی نداری .. اگ کتاب درس ب درس میخونی، خیلی سبز هست با میکرو نقره ای مناسب تو .. ک خب اغلب میگن خیلی سبز! و واقعا هم خوبه
@سجاد-ذوالفقاری
ا اهورا has marked this topic as unsolved on
-
Sharllot
اها پس برم کل دوره شو دانلود کنم در کنار درس به درس خوندن اونم ببینماره درس به درس میخونم چون دفترچه ازمونو هم باید تو خونه بزنم
تعریف خیلی سبزو زیاد شنیدم همونو فک کنم بگیرم
مرسی
-
@سجاد-ذوالفقاری
یه قسمت ازش ببین اگ اوکی بودی برو دانلود کن بیخودی نت حروم نکن بعدا منو فوش بدی
بترکونی -
درود
روزتون بخیرخودم واسه درسنامه از ویدئو های آقای علیمرادی استفاده میکنم ولی نکته و تست نداره
سایتی هست که تست رایگان گذاشته باشه درس به درس؟ البته تست های مفید نه هر تستی
@سجاد-ذوالفقاری فقط استاد ناصح زاده و دیگر هیچ ....