غیرحضوری
-
سلام دوستان.یه مشورت میخواستم در مورد اینکه اگه دوازدهم رو غیرحضوری بزنم خوب هستش یا نه ؟چون واقعا حس میکنم مدرسه مزاحمه و کیفیت خوبی هم که نداره و کلی وقتمو هدر میده .نظر شما چیه ؟
-
سلام
یه مشکلی که داره به لحاظ اجتماعی هستش.
فرایند اجتماعی شدن بعد خانواده بین دوستان و توی مدرسه و جامعه رخ میده. -
سلام
فرایند اجتماعی شدن بعد خانواده بین دوستان و توی مدرسه و جامعه رخ میده.matin shirinkam یعنی طی 11 سال نتونسته اجتماعی بشه و فقط تو سال کنکور این اتفاق میافته؟!
-
سلام
فرایند اجتماعی شدن بعد خانواده بین دوستان و توی مدرسه و جامعه رخ میده.matin shirinkam فک نکنم یه کنکوری حتی وقت داشته باشه نگران این چیزا باشه
-
سلام دوستان.یه مشورت میخواستم در مورد اینکه اگه دوازدهم رو غیرحضوری بزنم خوب هستش یا نه ؟چون واقعا حس میکنم مدرسه مزاحمه و کیفیت خوبی هم که نداره و کلی وقتمو هدر میده .نظر شما چیه ؟
علی سامی
مونده به خودت که چجور راحتی کسی نمتونه کمکت کنه -
علی سامی کار خوبی میکنی.
منم همین کارو کردم.
البته بستگی به روحیاتت هم داره که یهو جا نزنی ها.من مشاور مدرسمون هم حتی موافق بود با غیرحضوری کردن. و علاوه بر اون با چند مشاور و دبیر کنکور صحبت کردم موافق بودند.
البته به شرطی که خسته و کسل نشی و واقعا با برنامه بخونی. -
سلام میتونم بپرسم چطور میشه اینکارو کرد؟
یعنی مدارس موافقت می کنند؟ -
سلام میتونم بپرسم چطور میشه اینکارو کرد؟
یعنی مدارس موافقت می کنند؟