سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
یازدهم
-
باسلام دوستان اگه میتونید ازسوالات زیر برام حل کنید ممنون
@یازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا -
amir mahdi salimi تجربیreplied to amir mahdi salimi on آخرین ویرایش توسط amir mahdi salimi انجام شدهاین پست پاک شده!
-
-
amir mahdi salimi سلام برای سوال اول باید ابتدا yرا تنها کنید بعد از اون با با دادن عدد دلخواه به xجوابyرا به دست میارید و بعد نقطه هارا در جدول معلوم کنید و به هم وصل کنید
-
amir mahdi salimi من چونکه یادم رفته چه جوری عکس بزارم برای همین مجبورم توضیح بدم و بعد اینکه بهتر خودتون دست به قلم بشین که بهتر متوجه بشید منظور سوال رو من تا اونجا که بتونم براتون توضیح میدم
برای سوال دوم هم شما باید فاصله خط از نقطه را به دست بیارید که میشه اندازه یک ضلع مربع و بعد مساحت مربع را با توجه به آن به دست بیاریداگر میخواهید اینجوری میتونم براتون توضیح بدم
؟ -
-
amir mahdi salimi کسی نیست ایناروحل کنه وتوضیح بده؟ممنونم.
-
amir mahdi salimi ????
-
amir mahdi salimi بی انصاف ها یعنی هیچ کس بلد نیست؟
-
amir mahdi salimi در یازدهم گفته است:
@یازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیاسوالا خیلی اسونن. اگر نمیتونین حل کنین حتما یه بار دیگه درسنامه رو بخونید.
صرفا فقط مسیرحل رو میگم
-
تو همه اینا y رو تنها میکنم. بعدش x=0 میدم اون نقطه رو میکشم. بعدش x=یه عدد دلخواد میدم. اون دوتا نقطه رو اخر سر به هم وصل میکنی
-
اگر یه شکل شماتیک بکشی و نقطه a رو بذاری تو خط داده شده ، میفهمی نقطه a تو خط داده شده نیست. پس فاصله a از خط رو طبق فرمول "فاصله نقطه از خط" پیدا میکتی. عدد به دست اومده ضلع مربع هست. بعدش دیگه هرکاری داری انجام میدی
-
وقتی دو خط بر هم منطبق هستن ، نسبت تمامی ضرایب با هم برابر هست.
-
چون فقط یه خط افقی گفته ، فاصلش از خط افقی میشه اختلاف y ها
-
صرفا فرمول "فاصله نقطه از خط" هست
-
چون خط عمودی هست ، فاصله میشه اختلاف x ها
-
y هارو کامل تنها میکنی ، ضریب x شیب خط ها هستش
7.صرفا فرمول نقطه از خط هست
- برای مورد اول که دو نقطه داده. اول از دو نقطه شیب رو پیدا میکنی. بعدش هم معادله خط رو مینویسی
برای مورد دوم ، شیب خط میشه tan x و x اینجا زاویه محل برخورد با محور x هست
-
-
amirmohammad shakeri در یازدهم گفته است:
@یازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیاسوالا خیلی اسونن. اگر نمیتونین حل کنین حتما یه بار دیگه درسنامه رو بخونید.
صرفا فقط مسیرحل رو میگم
-
تو همه اینا y رو تنها میکنم. بعدش x=0 میدم اون نقطه رو میکشم. بعدش x=یه عدد دلخواد میدم. اون دوتا نقطه رو اخر سر به هم وصل میکنی
-
اگر یه شکل شماتیک بکشی و نقطه a رو بذاری تو خط داده شده ، میفهمی نقطه a تو خط داده شده نیست. پس فاصله a از خط رو طبق فرمول "فاصله نقطه از خط" پیدا میکتی. عدد به دست اومده ضلع مربع هست. بعدش دیگه هرکاری داری انجام میدی
-
وقتی دو خط بر هم منطبق هستن ، نسبت تمامی ضرایب با هم برابر هست.
-
چون فقط یه خط افقی گفته ، فاصلش از خط افقی میشه اختلاف y ها
-
صرفا فرمول "فاصله نقطه از خط" هست
-
چون خط عمودی هست ، فاصله میشه اختلاف x ها
-
y هارو کامل تنها میکنی ، ضریب x شیب خط ها هستش
7.صرفا فرمول نقطه از خط هست
- برای مورد اول که دو نقطه داده. اول از دو نقطه شیب رو پیدا میکنی. بعدش هم معادله خط رو مینویسی
برای مورد دوم ، شیب خط میشه tan x و x اینجا زاویه محل برخورد با محور x هست
14 رو اشتباه گفتم. گفته نقطه درون خط هست پس تو معادله صدق میکنه. نقطه رو میذاری تو معادله خط و حل میکنی معادله رو.
-
-
amirmohammad shakeri ممنونم نظورت ازتنها کردن همون استاندارد کردنه؟
-
amirmohammad shakeri ممنونم نظورت ازتنها کردن همون استاندارد کردنه؟
اره
-