مشاورین توی کدوم ویدئو گفتن که فقط تست های نزده یا غلط رو نگاه کنیم؟
-
سلام دوستان
میخواستم بدونم مشاورین الا تو کدوم ویدیو یا ویدیو ها گفتن ک باید فقط فیلم تست های غلط یا نزده رو ببینیم ؟ میخوام برنامه ریزی کنم و نیازه ک بدونم لطفا اگر لینکشو دارین بزارین مرسی
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام دوستان
میخواستم بدونم مشاورین الا تو کدوم ویدیو یا ویدیو ها گفتن ک باید فقط فیلم تست های غلط یا نزده رو ببینیم ؟ میخوام برنامه ریزی کنم و نیازه ک بدونم لطفا اگر لینکشو دارین بزارین مرسی
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمMahdieh Anvary سلام
خب مشخصه اگه بخواید همه فیلمارو ببینید که وقتی برای تست زدن جداگانه خودتون نمیمونه و کنکور رقابت تست زدن خودتون هست نه رقابت فیلم دیدن!فقط باید اشکالاتونو برطرف کنید.اگه به این حرفم اهمیت ندید بعد کنکور خودتون به حرفم می رسید.
موفق باشید -
سلام دوستان
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمMahdieh Anvary
سلام
توی فیبمی که اجع به شخصی سازی برنامه گفتن -
Mahdieh Anvary سلام
خب مشخصه اگه بخواید همه فیلمارو ببینید که وقتی برای تست زدن جداگانه خودتون نمیمونه و کنکور رقابت تست زدن خودتون هست نه رقابت فیلم دیدن!فقط باید اشکالاتونو برطرف کنید.اگه به این حرفم اهمیت ندید بعد کنکور خودتون به حرفم می رسید.
موفق باشیدderang بله درسته ممنون
-
Mahdieh Anvary
سلام
توی فیبمی که اجع به شخصی سازی برنامه گفتنsallar savadkoohi ولی من اون فیلمو دیدم راجب این موضوع نشنیدم جیزی بگن میتونین لینکشو بزارین؟
-
Mahdieh Anvary سلام
موفق باشیدderang فقط ی چیز دیگه واسه زیست هم همیکارو بکنیم؟ اخه توی زیست اکثر نکات توی تستا میاد
-
sallar savadkoohi ولی من اون فیلمو دیدم راجب این موضوع نشنیدم جیزی بگن میتونین لینکشو بزارین؟
Mahdieh Anvary
https://alaatv.com/c/29658
تا جایی که یادمه توی همین فیلم بود
فیلم جلسه 9
کلا استاد گفتن که نیاز نیست همه فیلما دیده بشن و فقط غلطا رو ببینیم که وقت گرفته نشه
به نظرم وقتتون رو به خاطر گشتن دنبال این چند ثانیه حروم نکنید
همه میگن که نیاز نیست همه ویدیو ها دیده شن -
Mahdieh Anvary
https://alaatv.com/c/29658
تا جایی که یادمه توی همین فیلم بود
فیلم جلسه 9
کلا استاد گفتن که نیاز نیست همه فیلما دیده بشن و فقط غلطا رو ببینیم که وقت گرفته نشه
به نظرم وقتتون رو به خاطر گشتن دنبال این چند ثانیه حروم نکنید
همه میگن که نیاز نیست همه ویدیو ها دیده شنsallar savadkoohi بله ممنونم
-
derang فقط ی چیز دیگه واسه زیست هم همیکارو بکنیم؟ اخه توی زیست اکثر نکات توی تستا میاد
Mahdieh Anvary سلام
ببخشید برای زیست پاسخ کلیدی داره؟الان ما درست یا غلطا رو باید با فیلم ببینیم؟ -
Mahdieh Anvary سلام
ببخشید برای زیست پاسخ کلیدی داره؟الان ما درست یا غلطا رو باید با فیلم ببینیم؟kianoosh alavi سلام زیست هم داره هر فرسنگ توی قسمت جزواتش
-
kianoosh alavi سلام زیست هم داره هر فرسنگ توی قسمت جزواتش
Mahdieh Anvary اها
خیلی ممنون -
من به استاد طلوعی پیام دادم گفتن که اگر میتونید همه فیلم ها رو تا میتونید ببینید که تأثیر خیلی خوبی روی درصد هاتون میزاره.به نظرم این دستور العمل که توی همه درسا فقط تستای غلط و نزده رو ببینیم درست نیست.من عمومیت رو هم دارم ولی همه فیلم هاشو نگاه میکنم چونکه همونطور که میدونید فیلماش نسبت به اختصاصیا خیلی کناره و البته مفید.ولس در اختصاصیا من به طور مثال همه فیلم های ریاضیات و شیمی رو نمیتونم ببینم.به نظرم همه فیلم های فیزیک رو ببینید.
-
من به استاد طلوعی پیام دادم گفتن که اگر میتونید همه فیلم ها رو تا میتونید ببینید که تأثیر خیلی خوبی روی درصد هاتون میزاره.به نظرم این دستور العمل که توی همه درسا فقط تستای غلط و نزده رو ببینیم درست نیست.من عمومیت رو هم دارم ولی همه فیلم هاشو نگاه میکنم چونکه همونطور که میدونید فیلماش نسبت به اختصاصیا خیلی کناره و البته مفید.ولس در اختصاصیا من به طور مثال همه فیلم های ریاضیات و شیمی رو نمیتونم ببینم.به نظرم همه فیلم های فیزیک رو ببینید.
Mohammad Khayeri درسته خیلی ممنون
-
derang فقط ی چیز دیگه واسه زیست هم همیکارو بکنیم؟ اخه توی زیست اکثر نکات توی تستا میاد
Mahdieh Anvary اون نکاتی که توی تست هست رو اگه بدونید که جوابو صحیح میزنید ندونید هم یا نزده باقی میمونه یا غلط که میرید و نکته ای که نمیدونستید رو میفهمید. همه وقتتون رو برای فیلم دیدن صرف کنید ضربه بدی میبینید مثل اینکه یه نفر چن وقت فقط بشینه فوتبال نگاه کنه بعد یهو بزارنش به جای یه بازیکن!!
-
Mahdieh Anvary اون نکاتی که توی تست هست رو اگه بدونید که جوابو صحیح میزنید ندونید هم یا نزده باقی میمونه یا غلط که میرید و نکته ای که نمیدونستید رو میفهمید. همه وقتتون رو برای فیلم دیدن صرف کنید ضربه بدی میبینید مثل اینکه یه نفر چن وقت فقط بشینه فوتبال نگاه کنه بعد یهو بزارنش به جای یه بازیکن!!
derang درسته ممنون
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد