b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
قانون هس
-
سلام بچه ها از دید من این سوال فکر نکنم با روش عادی حل بشه و انگار زیادی پیچیده س . اگه کسی نکته ش رو بلده بگه
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا @راه-ابریشمی-ها-شیمی -
علی شلالوند در قانون هس گفته است:
سلام بچه ها از دید من این سوال فکر نکنم با روش عادی حل بشه و انگار زیادی پیچیده س . اگه کسی نکته ش رو بلده بگه
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا @راه-ابریشمی-ها-شیمیسلام وقتت بخیر
من گزینه 4 بدست آوردم روش خاصی نداره فقط باید دقت کنی که Hcl گازی رو باید حذف کنی با واکنش دوم
تو تصویر توضیح دادم
سوالی داشتی بپرس
-
@kosar-mortazavi ببین روش حل مسائل هس برای من اینجوریه که خب یه واکنش داریم که میخوایم به دلتا اچ اون برسیم از طریق واکنش های دیگه که اون عناصر واکنش اصلی توی واکنش های دیگه پخش شدن و از هر واکنش باید یه دلتا اچ بگیریم که با شرایط معادله اصلی اوکی باشه هم ضریبش و هم کدوم سمت واکنش هست و .... که مشکلی ندارم توش .
ولی بعضی از سوال ها هست مثل همین تست که یه چیزای بیشتری یعنی یه ریزه کاری های دیگه ای داره که اگه بشه همرو خلاصه توضیح بدی -
علی شلالوند
خوب بین شما نیاز نیست غیر از تنظیم این گونه هایی که توی واکنش اصلی هست چیز دیگه ای رو تغییر بدیداینجوریه
-
که شما از سمت چپ واکنش به گونه ها را نگاه میکنید میبینید که در کدوم واکنش اینگونه را داریم
و تغییرش میدیم -
بعد از اینکه اون رو تنظیم کردید دیگه با واکنش کاری نداری میری واکنش های بعدی تا اینکه گونه هایی که واکنش اصلی هستند کاملاً تموم میشن
-
نیاز نیست بقیه گونه ها رو توی واکنش ها چک کنیم چون که باید اگه سوال استاندارد باشه باید خود به خود با هم حذف بشن
حالا این واکنش اضافه رو میبینیم که به ما داده که هیچ کدوم از گونه های واکنش اصلی توش نبوده
- اینجا شما متوجه میشی که باید یه کار اضافه تر انجام بدید و باهاش یه گونه ای که حذف نمیشه(اینجا hcl) رو باهاش حذف کنی
اینی که دارم میگم خود آقای پویان نظر گفتن گفتند که در حالت عادی اگر همه واکنش های شما توسط گونههای واکنش اصلی بودن تنظیم شدن دیگه لازم نیست بقیه چه کنیم مگر اینکه یک واکنش اضافه بهتون داده است که ما میفهمیم که به کمک این واکنش اضافی باید حذف انجام بدیم
-