max یا min تابع درجه ۳
-
سلام دوستاان ، من داخل یه فیلم آموزشی دیدم که میگفت نمودار تابع درجه ۳ میتونه max یا min داشته باشه
، سوالم اینه که اگر داشته باشه از چه فرمولی میشه بدستش آورد ، مثلا فرمولی برای بدست آوردن راس دو سهمی که به وجود میاد هست ؟ -
-
S sh m 1 marked this topic as a question on
-
سلام.فکر کنم این میشه که از ضابطه تابع باید مشتق بگیری و بعد اون رو مساوی صفر قرار بدی ریشه های معادله جدید میشن maxنسبی وminنسبی
-
سلام دوستاان ، من داخل یه فیلم آموزشی دیدم که میگفت نمودار تابع درجه ۳ میتونه max یا min داشته باشه
، سوالم اینه که اگر داشته باشه از چه فرمولی میشه بدستش آورد ، مثلا فرمولی برای بدست آوردن راس دو سهمی که به وجود میاد هست ؟هموطن هرکی گفته اشتباه گفته
چون توی تابع درجه سه مثلا اگه تابع ما سمت راستش بالای محور x ها باشه => نمیتونه به پایین محور x ها بیاد ... این شکل برای تاببع درجه 3 اشتباه کلا
-
سلام.فکر کنم این میشه که از ضابطه تابع باید مشتق بگیری و بعد اون رو مساوی صفر قرار بدی ریشه های معادله جدید میشن maxنسبی وminنسبی
kianoosh alavi ممنون ازتووون
-
، سوالم اینه که اگر داشته باشه از چه فرمولی میشه بدستش آورد ، مثلا فرمولی برای بدست آوردن راس دو سهمی که به وجود میاد هست ؟sh m 1 در max یا min تابع درجه ۳ گفته است:
، سوالم اینه که اگر داشته باشه از چه فرمولی میشه بدستش آورد ، مثلا فرمولی برای بدست آوردن راس دو سهمی که به وجود میاد هست ؟سلام
نکته اول اینکه اینا تابع های درجه 3 فصل کاربرد مشتق هستن
نکته دو اینکه من نمیفهمم شما چجوری مین و ماکسی تو این تابع دیدی
این تابع از - بی نهایت شروع میشه میره تا + بی نهایت
-
sh m 1 در max یا min تابع درجه ۳ گفته است:
، سوالم اینه که اگر داشته باشه از چه فرمولی میشه بدستش آورد ، مثلا فرمولی برای بدست آوردن راس دو سهمی که به وجود میاد هست ؟سلام
amirmohammad shakeri ممنون از جوابتون
من دوازدهم تجربی ام و هنوز کاربرد مشتق رو نخوندم ،
داخل یک ویدئو درباره تابع درجه ۳ این رو دیدم که گفت ممکنه max و min داشته باشه و توضیح دیگه ای دربارش نداد و برای من هم سوال شد . -
S sh m 1 has marked this topic as unsolved on
-
sh m 1 در max یا min تابع درجه ۳ گفته است:
amirmohammad shakeri این تابع مینیم نسبی و ماکسیمم نسبی داره
-
، سوالم اینه که اگر داشته باشه از چه فرمولی میشه بدستش آورد ، مثلا فرمولی برای بدست آوردن راس دو سهمی که به وجود میاد هست ؟ -
Ahdie Shahab ممنووونممم
-
kianoosh alavi ممنون ازتووون
-
هموطن هرکی گفته اشتباه گفته
چون توی تابع درجه سه مثلا اگه تابع ما سمت راستش بالای محور x ها باشه => نمیتونه به پایین محور x ها بیاد ... این شکل برای تاببع درجه 3 اشتباه کلا
Nima Akbari 1
ممنون از جوابتون