عربی چجوری میخونین
-
Ayratin poorghaz سلام من هم با استاد ناصح زاده پیش رفتم(دوره موجود در آلا) و کمترین درصدم تو آزمونا 75درصد بوده...نمیدونم چرا شما اصرار میکنید ایشون بد تدریس میکنن؟!
derang در عربی چجوری میخونین گفته است:
Ayratin poorghaz سلام من هم با استاد ناصح زاده پیش رفتم و کمترین درصدم تو آزمونا 75درصد بوده...نمیدونم چرا شما اصرار میکنید ایشون بد تدریس میکنن؟!
چون بیشتر تدریسارو باهم مقایسه کردم میگم.
آلارو زیاد ندیدم ولی کافه عربیش داغونه تدریساش -
saleh darepeimaa نتونستم ارتباط بگیرم کلا با یه سری از عمومیا
mahsaaa rezaeee زیاد سعی نکن برای هر چیزی دی وی دی ببینی مخصوصا عمومیا که راحت میشه از رو کتاب خوند و بعد تست زد
-
saba zarei 0 در عربی چجوری میخونین گفته است:
Parsa Amini من امسال سال دومم بود
پارسال تا چهار ماه قبل از کنکور منفی میزدم ولی بعد از اینکه سفارش دادم سر جمع دوماه دیدم کنکور 99 و 60 زدم حدودا امسال اما تایم بیشتری داشتم خودمم تست زیاد زدم رسیدم به 84 درصدباهاتون مخالفم . تدریس بدرد نمیخوره . شما با خودخوانی به این مرحله رسیدین
و اینکه تدریسشون من استفاده کردم و با واعظی مقایسه کردم واقعا سطح ناصح زاده خیلی پایین تر از واعظی بودAyratin poorghaz خدایی واعظی خیلی داغونه فقط ترجمش خوبه بقیش به درد نمیخوره فقط بلده یه آهنگ بخونه و بره تعریف ناصح زاده کافه عربی رو از دوستم شنیدم نمیدونم والا دلیل شما چیه به نظرتون برای صفر استفاده از این ویدیو خوبه؟
-
saba zarei 0 در عربی چجوری میخونین گفته است:
Parsa Amini من امسال سال دومم بود
پارسال تا چهار ماه قبل از کنکور منفی میزدم ولی بعد از اینکه سفارش دادم سر جمع دوماه دیدم کنکور 99 و 60 زدم حدودا امسال اما تایم بیشتری داشتم خودمم تست زیاد زدم رسیدم به 84 درصدباهاتون مخالفم . تدریس بدرد نمیخوره . شما با خودخوانی به این مرحله رسیدین
و اینکه تدریسشون من استفاده کردم و با واعظی مقایسه کردم واقعا سطح ناصح زاده خیلی پایین تر از واعظی بودAyratin poorghaz به هر حال هرکس نظر خودشو داره
من واقعا از تدریس استاد واعظی هیچی نمیفهمم
واینکه من دو سال از تدریس ایشون نتیجه گرفتم و قبل از ایشونم خودخوانی میکردم پس چرا نتیجه نمیداد؟؟؟
قضیه اینه که هر کسی با یه استاد راحته
و ما نمیتونیم با چند تا جمله تفکرات همدیگه رو تغییر بدیم :))
برای من که تموم شده
انشاالله موفق باشید -
saba zarei 0 پکیج کافه عربی رو سفارش دادین ؟
بعد یکسوال دیگ ام که دارم اینکه
من اصلا تو خوندن عربیم گیر میکنم یعنی یه جمله رو که میخام بخونم چندبار باید بخونم تا درست در بیادآیا میتونم امید داشته باشم؟
Parsa Amini بله ولی قبل از پکیج چند جلسه تدریسشون و تو آلا رو دیده بودم
-
mahsaaa rezaeee زیاد سعی نکن برای هر چیزی دی وی دی ببینی مخصوصا عمومیا که راحت میشه از رو کتاب خوند و بعد تست زد
saleh darepeimaa راستش پشیمون شدم از خریدنشون.
ب جز زبان
-
ب جز زبان
mahsaaa rezaeee از نظر تدریس قوینااا
فقط وقت گیره. بدرد کسی ک صفره انگار میخوره
-
Ayratin poorghaz خدایی واعظی خیلی داغونه فقط ترجمش خوبه بقیش به درد نمیخوره فقط بلده یه آهنگ بخونه و بره تعریف ناصح زاده کافه عربی رو از دوستم شنیدم نمیدونم والا دلیل شما چیه به نظرتون برای صفر استفاده از این ویدیو خوبه؟
saleh darepeimaa قضیه اینه که شما برای بار اول که کافه عربی رو میبینی احساسا میکنی هیچی نمیفهمی :))
مثلا من برای ثلاثی مزید شاید ده دوازده بار کافه عربی رو دیدم
برای بقیه ام همینطور چند بار دیدم و چندین بار تستا رو با خوده استاد حل کردم
ولی برای بار هزارم شما باید ببینی با کدوم استاد راحتی :)) -
saleh darepeimaa دقیقا درسته
اگر مشکل دارید فقط عربی و دستور زبان و گتهی وقتا آرایه میشه از کلاس یا دی وی دی استفاده کرد
البته برای کسایی که زبان ضعیفن اونم فقط گرامر -
عربی میثم فلاح
کتاب عربی موضوعی و درک مطلب سیرتا پیاز واعظی و واژگان طلایی مهر و ماه
به اینصورت که با کلاس فلاح جلو میرم هرجا بگه تست بزنین از رو کتاب تست میزنم
و از اونجا که طبق برنامه ازمون نمیره جلو
تستای ترجمه عربی موضوعی رو میزنم و درک مطلب سیر تا پیاز کار میکنم که داخل ازمون عربی هم بزنم
واژگان هم که پیش میرم از رو کتاب مهر و ماه به صورت درس به درس
فلاح که میبینم تا رو جزوش تسلط پیدا نکنم جلسه بعد رو نمیبینم حالا هرچقدر طول بکشه...ولی معمولا هفته ای یک تا دو جلسه میبینم -
عربی میثم فلاح
تستای ترجمه عربی موضوعی رو میزنم و درک مطلب سیر تا پیاز کار میکنم که داخل ازمون عربی هم بزنم
فلاح که میبینم تا رو جزوش تسلط پیدا نکنم جلسه بعد رو نمیبینم حالا هرچقدر طول بکشه...ولی معمولا هفته ای یک تا دو جلسه میبینمamir ahmadi مثلا ممن جلسه 1 فیلم ببینم قبلش لغت درس یک دهمم بخونم بعد برم فیلمو ببینم و بعد فیلم تستای درس یک دهم ترجمه وو و لغت بزنم و واژگان.برای فیلم بعدیی هم همینطور لغت درس 2
-
عربی میثم فلاح
فلاح که میبینم تا رو جزوش تسلط پیدا نکنم جلسه بعد رو نمیبینم حالا هرچقدر طول بکشه...ولی معمولا هفته ای یک تا دو جلسه میبینمamir ahmadi تستای ترجمه عربی مووضووعی هم که درس به درس نیست
-
amir ahmadi تستای ترجمه عربی مووضووعی هم که درس به درس نیست
moohamad bahrami نه اون تستاش درس به درس نیست
ببین یه بیسس از لغات داشته باشی برای تستای عربی ۴تا فارسی کافیه بقیش روش زدن تسته
تو نمیخواد بری سراغ تست فارسی به عربی و عین صحیح خطا
فعلا تست معمولی ها رو بزن تا دامنه لغاتت بره بالا -
moohamad bahrami نه اون تستاش درس به درس نیست
ببین یه بیسس از لغات داشته باشی برای تستای عربی ۴تا فارسی کافیه بقیش روش زدن تسته
تو نمیخواد بری سراغ تست فارسی به عربی و عین صحیح خطا
فعلا تست معمولی ها رو بزن تا دامنه لغاتت بره بالاamir ahmadi صحیح
-
amir ahmadi مثلا ممن جلسه 1 فیلم ببینم قبلش لغت درس یک دهمم بخونم بعد برم فیلمو ببینم و بعد فیلم تستای درس یک دهم ترجمه وو و لغت بزنم و واژگان.برای فیلم بعدیی هم همینطور لغت درس 2
moohamad bahrami اینو هم میشه جوواب بدیی
-
عربی میثم فلاح
فلاح که میبینم تا رو جزوش تسلط پیدا نکنم جلسه بعد رو نمیبینم حالا هرچقدر طول بکشه...ولی معمولا هفته ای یک تا دو جلسه میبینمamir ahmadi اره تعریف فلاح رو میکنن داخل تاملند ایشون کتابی داره یا منظور جزوشونه بعد هزینه کلاسشون چنده
-
amir ahmadi مثلا ممن جلسه 1 فیلم ببینم قبلش لغت درس یک دهمم بخونم بعد برم فیلمو ببینم و بعد فیلم تستای درس یک دهم ترجمه وو و لغت بزنم و واژگان.برای فیلم بعدیی هم همینطور لغت درس 2
moohamad bahrami
ببین تو لغات رو جدا تقسیم کن
مثلا من خودم روزی ۴صفحه لغات زبان آیکیو میخونم
۲ص لغات ۱۲۰۱ میخونم
بعد عربی ۳ صفحه واژگان طلایی میخونم
کار با فیلم نداشته باش
البته برا زدن درک باید لتغت بلد باشی
میتونی سرعتت رو ببری بالا تو خوندن لغات
بعد حالا فیلم رو ببین و با توجه به تکلیفی که میده عمل کن -
saleh darepeimaa دقیقا درسته
اگر مشکل دارید فقط عربی و دستور زبان و گتهی وقتا آرایه میشه از کلاس یا دی وی دی استفاده کرد
البته برای کسایی که زبان ضعیفن اونم فقط گرامرsaba zarei 0 دقیقا من سال پیش حتی برای دینی هم فیلم میدیدم ولی فهمیدم که تا تست نزنی این فیلمها کمکی نمیکنه
-
ب جز زبان
mahsaaa rezaeee من فقط ریاضی که خیلی ضعیف بودم تهیه کردم و هنوز نگاه نکردم ببینم واقعا خوبه یا نه ولی دیگه خریدی کاریش نمیشه کرد از همینا استفاده کن بیا جلو
-
moohamad bahrami
ببین تو لغات رو جدا تقسیم کن
مثلا من خودم روزی ۴صفحه لغات زبان آیکیو میخونم
۲ص لغات ۱۲۰۱ میخونم
بعد عربی ۳ صفحه واژگان طلایی میخونم
کار با فیلم نداشته باش
البته برا زدن درک باید لتغت بلد باشی
میتونی سرعتت رو ببری بالا تو خوندن لغات
بعد حالا فیلم رو ببین و با توجه به تکلیفی که میده عمل کنamir ahmadi ینی مثلا از جلسه یک که شروع میکنه تست ترجمه هم میزنه اشکال ندارهه که ما مثلا خیلی از لغات روو بلد نیستیم.ینی لغات کم میخوونیم بعد دیدن فیلم جلسه یکش میتوونم برم کتاب تست تستای ترجمه و شو بزنم با اینکه فقط لغات کم هم خوند م وو با اینکه خودش هم قواعد ترجمه رو گفته تو جلسه یک.تو فیلمم چندم ششروع به حل درک مطلب میکنه.ببخش دایی اینقد سوال میپرسم