عربی چجوری میخونین
-
saleh darepeimaa دقیقا درسته
اگر مشکل دارید فقط عربی و دستور زبان و گتهی وقتا آرایه میشه از کلاس یا دی وی دی استفاده کرد
البته برای کسایی که زبان ضعیفن اونم فقط گرامرsaba zarei 0 دقیقا من سال پیش حتی برای دینی هم فیلم میدیدم ولی فهمیدم که تا تست نزنی این فیلمها کمکی نمیکنه
-
saleh darepeimaa راستش پشیمون شدم از خریدنشون.
ب جز زبان
mahsaaa rezaeee من فقط ریاضی که خیلی ضعیف بودم تهیه کردم و هنوز نگاه نکردم ببینم واقعا خوبه یا نه ولی دیگه خریدی کاریش نمیشه کرد از همینا استفاده کن بیا جلو
-
moohamad bahrami
ببین تو لغات رو جدا تقسیم کن
مثلا من خودم روزی ۴صفحه لغات زبان آیکیو میخونم
۲ص لغات ۱۲۰۱ میخونم
بعد عربی ۳ صفحه واژگان طلایی میخونم
کار با فیلم نداشته باش
البته برا زدن درک باید لتغت بلد باشی
میتونی سرعتت رو ببری بالا تو خوندن لغات
بعد حالا فیلم رو ببین و با توجه به تکلیفی که میده عمل کنamir ahmadi ینی مثلا از جلسه یک که شروع میکنه تست ترجمه هم میزنه اشکال ندارهه که ما مثلا خیلی از لغات روو بلد نیستیم.ینی لغات کم میخوونیم بعد دیدن فیلم جلسه یکش میتوونم برم کتاب تست تستای ترجمه و شو بزنم با اینکه فقط لغات کم هم خوند م وو با اینکه خودش هم قواعد ترجمه رو گفته تو جلسه یک.تو فیلمم چندم ششروع به حل درک مطلب میکنه.ببخش دایی اینقد سوال میپرسم
-
moohamad bahrami
ببین تو لغات رو جدا تقسیم کن
مثلا من خودم روزی ۴صفحه لغات زبان آیکیو میخونم
۲ص لغات ۱۲۰۱ میخونم
بعد عربی ۳ صفحه واژگان طلایی میخونم
کار با فیلم نداشته باش
البته برا زدن درک باید لتغت بلد باشی
میتونی سرعتت رو ببری بالا تو خوندن لغات
بعد حالا فیلم رو ببین و با توجه به تکلیفی که میده عمل کنamir ahmadi مثلا تو فیلم چهارمشم میگه تا هفته بعد هممه لغات پایه دهم رو تموم کنین اگه مثلا نرسیم تا اون زمانی که ایشون گفتن لغات دهم رو تمووم کنیم چی؟؟
-
amir ahmadi ینی مثلا از جلسه یک که شروع میکنه تست ترجمه هم میزنه اشکال ندارهه که ما مثلا خیلی از لغات روو بلد نیستیم.ینی لغات کم میخوونیم بعد دیدن فیلم جلسه یکش میتوونم برم کتاب تست تستای ترجمه و شو بزنم با اینکه فقط لغات کم هم خوند م وو با اینکه خودش هم قواعد ترجمه رو گفته تو جلسه یک.تو فیلمم چندم ششروع به حل درک مطلب میکنه.ببخش دایی اینقد سوال میپرسم
moohamad bahrami نه عزیزم خواهش میکنم..بله تست ترجمه بیشتر تکنیک و دونستن ترجمه افعال کمکت میکنه...چون لغات رو که خودش ترجمه کرده خیلی کم پیش میاد به لغت ایراد وارد بشه که خب تو اگر هم اشتباه کنی مشکلی نیست...یچیزی یاد میگیری
از جلسه ۱۲ -
moohamad bahrami نه عزیزم خواهش میکنم..بله تست ترجمه بیشتر تکنیک و دونستن ترجمه افعال کمکت میکنه...چون لغات رو که خودش ترجمه کرده خیلی کم پیش میاد به لغت ایراد وارد بشه که خب تو اگر هم اشتباه کنی مشکلی نیست...یچیزی یاد میگیری
از جلسه ۱۲amir ahmadi پس لغت درس اول بخوونم بعدش فیلم جلسه یک خوب یاد بگیرم با اینکه لت هم زیاد بلد نیستم و یاد گرفتن ترجمه افعال تو جلسه یک تست ترجمه میتونم بزنم با اینکه لغت مهم نیس
-
amir ahmadi پس لغت درس اول بخوونم بعدش فیلم جلسه یک خوب یاد بگیرم با اینکه لت هم زیاد بلد نیستم و یاد گرفتن ترجمه افعال تو جلسه یک تست ترجمه میتونم بزنم با اینکه لغت مهم نیس
moohamad bahrami لغت مهم هست اما نه به اندازه "فمضت"
اره درسته...فقط لغت زیاد کار کن برا درک متن -
moohamad bahrami لغت مهم هست اما نه به اندازه "فمضت"
اره درسته...فقط لغت زیاد کار کن برا درک متنamir ahmadi منظورت جُمَضَف اینه.پس برای ترجممه تستاش زیاد لغت ممهم نیس قواعد کمک میکنه لغت برای درک متن
-
amir ahmadi منظورت جُمَضَف اینه.پس برای ترجممه تستاش زیاد لغت ممهم نیس قواعد کمک میکنه لغت برای درک متن
moohamad bahrami اره ترجمه فعل خیلی مهمه
-
- %(#bd0000)[کتاب های عربی برخی از رتبه های امسال (قیمت ها شاید تغییر کرد):]
- %(#24c704)[65% : خیلی سبز جامع (قیمت 196)]
- 19% : میکروطلایی جامع (قیمت 270)
- 18% : مهر و ماه (قیمت 185)
- 13% : نردبام جامع (قیمت 169)
- 6%: سه سطحی (قیمت --- )
- 5% : جامع IQ (قیمت --- )
- 2% : گاج سفید میکرو (قیمت ---)
- مینی میکروطلایی درک مطلب (قیمت 66)
.
رتبه 1 کشور (نیما ابوالحسنی):
خیلی سبز جامع - نردبام جامع - درک مطلب مینی میکرو طلاییرتبه 2 کشور (پارسا فتحی):
خیلی سبز جامع - نردبام جامع - درک مطلب مینی میکرو طلایی - سه سطحیرتبه 5 کشور و 12 منطقه (برادران قیم):
خیلی سبز جامع - مهر و ماه جامعرتبه 8 کشور (محمدحسن فلاحت):
خیلی سبز جامع - میکرو گاج - گاج سفیدرتبه 5 منطقه (پارسا مرندی):
جامع مهر و ماه - آیکیو پلاس گاجرتبه 6 منطقه (یوسف هوتکانی):
خیلی سبز جامعرتبه 8 منطقه (سعیده مصبی):
خیلی سبز جامع - نردبام جامع - درک مطلب مینی میکرو طلایی - مهر و ماهرتبه 9 منطقه (شب بو موید):
خیلی سبز جامع - میکروطلایی گاج - درک مطلب مینی میکرو طلاییموفق باشید
-
mahsaaa rezaeee من فقط ریاضی که خیلی ضعیف بودم تهیه کردم و هنوز نگاه نکردم ببینم واقعا خوبه یا نه ولی دیگه خریدی کاریش نمیشه کرد از همینا استفاده کن بیا جلو
saleh darepeimaa عالیه
-
سلام
برای ترجمه بهتره یه تایمی بذارین و نکات و تکنیکاشو یاد بگیرین. میتونین از فیلمای آقای ناصح زاده(همایش) استفاده کنین
برای قواعد هم مشکل بیشتر بچه ها اینه که نمیتونن اجزای جمله رو به درستی تشخیص بدن. برای این کار آقای ناصح زاده دو فیلم(اجزای جمله تو همایش) گذاشتن که به نظرم خیلی مفیده
برای تمرین هم میتونین از یه منبعی که برای لغات عربی استفاده میکنین کمک بگیرین. اینطور که جملات کتاب درسیو خودتون تحلیل کنین و نقش کلمات رو توی اون کتاب ببینین.(لقمه واژگان عربی مهروماه اینطوریه)
برای درک مطلب هم باید تمرینای زیادی انجام بدین. اگه نکته دوم رو توش خوب باشین، درک عربیتون هم بالا میره و راحت تر میتونین متنو درک کنین. میتونین از درک مطلبای آزمونای آزمایشی استفاده کنین.
برای خود قواعد هم بهتره با بودجه بندی یه آزمونی پیش برین و آروم آروم مطالبشو یاد بگیرین.
در کل مهمترین بخش همون ترجمه و نکته دومه که گفتم؛ اینا مشخص کننده توانایی شما تو عربیه.
برای کتاب هم بیشتر خیلی سبز رو پیشنهاد میکنن که کتاب خوب و قابلیه. برای کسایی که عربیشون هم خوبه یا خوب میشه مهروماه یا نردبام عربی خوب میشه.
-
- %(#bd0000)[کتاب های عربی برخی از رتبه های امسال (قیمت ها شاید تغییر کرد):]
- %(#24c704)[65% : خیلی سبز جامع (قیمت 196)]
- 19% : میکروطلایی جامع (قیمت 270)
- 18% : مهر و ماه (قیمت 185)
- 13% : نردبام جامع (قیمت 169)
- 6%: سه سطحی (قیمت --- )
- 5% : جامع IQ (قیمت --- )
- 2% : گاج سفید میکرو (قیمت ---)
- مینی میکروطلایی درک مطلب (قیمت 66)
.
رتبه 1 کشور (نیما ابوالحسنی):
خیلی سبز جامع - نردبام جامع - درک مطلب مینی میکرو طلاییرتبه 2 کشور (پارسا فتحی):
خیلی سبز جامع - نردبام جامع - درک مطلب مینی میکرو طلایی - سه سطحیرتبه 5 کشور و 12 منطقه (برادران قیم):
خیلی سبز جامع - مهر و ماه جامعرتبه 8 کشور (محمدحسن فلاحت):
خیلی سبز جامع - میکرو گاج - گاج سفیدرتبه 5 منطقه (پارسا مرندی):
جامع مهر و ماه - آیکیو پلاس گاجرتبه 6 منطقه (یوسف هوتکانی):
خیلی سبز جامعرتبه 8 منطقه (سعیده مصبی):
خیلی سبز جامع - نردبام جامع - درک مطلب مینی میکرو طلایی - مهر و ماهرتبه 9 منطقه (شب بو موید):
خیلی سبز جامع - میکروطلایی گاج - درک مطلب مینی میکرو طلاییموفق باشید
Amirreza Vafaei Moghadam
خود نیما ابولحسنی خیلی از مهروماه تعریف میکرد -
درباره خواندن عربی بگین ممنون میشم مثلا از چه کتاب یا دبیری استفاده میکنین بیشتر کتاب مدنظر هست
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@تجربیاsaleh darepeimaa والا من با چیزایی که گفتین میرم ناصح ببینم چجوریع بهتون میگم خوب بود یا نه کتابش هم تهیه کردم قیمتش هم خوب بود حدود سی چهل