دو راهی برنامه
-
سلام خوب هستین؟
دوستان من امسال باتوجه به برنامه قلمچی دارم میخونم (اما یه ماه دیر تر ثبت نام میکنم و البته برای ریاضی کلاس ثبت نام کنم)
ولی الان نمیشه حتی برای یازدهمم (فقط تخصصی ها)
کتاب تست ندارم(جز شیمی) و عمومی ها کتاب تست جامع دارم
موندم الان درکنار این بودجه بندی آزمون یازدهم رو بخونم و عمومی آزمون بعدی یا دهم که کتاب تست دارم تخصصی تست بزنم؟
خودم بیشتر با اینکه عمومی آزمون بعدی رو بخونم موافقم اما بنظر شما :
کدومش بهتره؟
ممنون
همیار
تجربیا -
M Maryam Nateqi marked this topic as a question on
-
سلام خوب هستین؟
دوستان من امسال باتوجه به برنامه قلمچی دارم میخونم (اما یه ماه دیر تر ثبت نام میکنم و البته برای ریاضی کلاس ثبت نام کنم)
ولی الان نمیشه حتی برای یازدهمم (فقط تخصصی ها)
کتاب تست ندارم(جز شیمی) و عمومی ها کتاب تست جامع دارم
موندم الان درکنار این بودجه بندی آزمون یازدهم رو بخونم و عمومی آزمون بعدی یا دهم که کتاب تست دارم تخصصی تست بزنم؟
خودم بیشتر با اینکه عمومی آزمون بعدی رو بخونم موافقم اما بنظر شما :
کدومش بهتره؟
ممنون
همیار
تجربیاMaryam Nateqi
سلام عزیزم
اگر یازدهم هستی فقط 11 بخون تمرکزت رو بزار روی 11 جوری که هییییچ اشکالی برات نمونه کتابارم تهیه کن عقب نمونی
دهم رو توی تابستون میتونی خوب بخونی و جمع ببندی به شرطی که الان یازدهمت رو خوب کامل کنی
درمورد عمومی هم من منظورتو درست نفهمیدم چی گفتی -
Maryam Nateqi
سلام عزیزم
اگر یازدهم هستی فقط 11 بخون تمرکزت رو بزار روی 11 جوری که هییییچ اشکالی برات نمونه کتابارم تهیه کن عقب نمونی
دهم رو توی تابستون میتونی خوب بخونی و جمع ببندی به شرطی که الان یازدهمت رو خوب کامل کنی
درمورد عمومی هم من منظورتو درست نفهمیدم چی گفتی@f-seif-0
سلام مرسی عزیز جان️
هیچی خواستم بگم این ماه کتاب تست ندارم ولی برای عمومی هام دارم بنظرتون عمومی های آزمون بعدی رو بخونم و تست بزنم تا توی آزمون بعدی که کتاب تست تخصصی ها رو داشتم تست بزنم براشون؟ -
@f-seif-0
سلام مرسی عزیز جان️
هیچی خواستم بگم این ماه کتاب تست ندارم ولی برای عمومی هام دارم بنظرتون عمومی های آزمون بعدی رو بخونم و تست بزنم تا توی آزمون بعدی که کتاب تست تخصصی ها رو داشتم تست بزنم براشون؟Maryam Nateqi
کلا دروس عمومی زیاد ب بودجه اکتفا نکن مخصوصن برا ادبیات بخون بره فقط حالا یچیزی که خیلی موثره اینکه شبی 30دقیقه تست فارسی بزن موضوعی ی شب قرابت ی شب ارایه اینا
حالا عربی دینی یکم باید با بودجه بری ولی زبانم تقریبن مثل همون ادبیاته
اره بخون حتما از وقتت استفاده کن -
Maryam Nateqi
کلا دروس عمومی زیاد ب بودجه اکتفا نکن مخصوصن برا ادبیات بخون بره فقط حالا یچیزی که خیلی موثره اینکه شبی 30دقیقه تست فارسی بزن موضوعی ی شب قرابت ی شب ارایه اینا
اره بخون حتما از وقتت استفاده کن@f-seif-0
یعنی ادبیات بغیر از تایمی که توی طول روز میخونی حتما اخر شبم نیم ساعت تست کار کن خیلی قوی میشی -
Maryam Nateqi
اره بخون حتما از وقتت استفاده کن@f-seif-0 در دو راهی برنامه گفته است:
Maryam Nateqi
اره بخون حتما از وقتت استفاده کنباشه چشم
@f-seif-0 در دو راهی برنامه گفته است:
@f-seif-0
یعنی ادبیات بغیر از تایمی که توی طول روز میخونی حتما اخر شبم نیم ساعت تست کار کن خیلی قوی میشیچشم
خیلی ممنونم عزیز جان️
️
-
M Maryam Nateqi has marked this topic as unsolved on
-
Maryam Nateqi
اره بخون حتما از وقتت استفاده کنباشه چشم
@f-seif-0
یعنی ادبیات بغیر از تایمی که توی طول روز میخونی حتما اخر شبم نیم ساعت تست کار کن خیلی قوی میشیچشم
خیلی ممنونم عزیز جان️
️
Maryam Nateqi
قربونت موفق باشی