نورون ها (فصل 1 زیست 2)
-
-
Maryam Nateqi طبق درسنامه و کتاب به نظرم درباره همشون حرف زده و تستا هم همین رو مد نظر خواهند داشت.
-
Maryam Nateqi خواهش میکنم عزیزم
-
@roghayeh-eftekhari
کلا کتاب حتی بگه ماست، سیاهه باید بگیم چشم
ممنون گلم️
-
Maryam Nateqi سلام عزیزم
درباره نکته اول درسته در کتاب هم گفته نورون رابط در مغر و نخاع فقط هست ولی تناقضی با نکته نداره، هر جا شما رابط رو ببینی داره حسی و حرکتی رو به هم ارتباط میده (اصلا کارش همینه) پس دلیل نمیشه نتیجه بگیریم همه جا هست.
درباره نکته دوم مطمئن نیستم که نورون ها به حدی طویل هستند که مثلا آکسونشون تو نخاع باشه دندریت شون تو اندام حسی یا نه.
درمورد دومی همیار رو منشن میکنم مطمئن بشیم
همیار@kosar-mortazavi در نورون ها (فصل 1 زیست 2) گفته است:
درباره نکته دوم مطمئن نیستم که نورون ها به حدی طویل هستند که مثلا آکسونشون تو نخاع باشه دندریت شون تو اندام حسی یا نه.
همیارderang
سلام
نه منظورم اینه -
@kosar-mortazavi در نورون ها (فصل 1 زیست 2) گفته است:
همیارderang
سلام
نه منظورم اینهMaryam Nateqi
بعضی نورون ها طولشون تا یک متر و بیشتر هم میرسه! پس امکان داره. اما واسه بعضی امکان داره، مطمئن نیستم و منطقی نیست که بشه گفت حتماً همه نورون ها اینجوری اند ... -
Maryam Nateqi
بعضی نورون ها طولشون تا یک متر و بیشتر هم میرسه! پس امکان داره. اما واسه بعضی امکان داره، مطمئن نیستم و منطقی نیست که بشه گفت حتماً همه نورون ها اینجوری اند ...@amin-forouzan
سلام دقیقا همین جوابو میخواستم
خیلی لطف کردین ممنون -
M Maryam Nateqi marked this topic as a question on
-
M Maryam Nateqi has marked this topic as unsolved on
-
@kosar-mortazavi در نورون ها (فصل 1 زیست 2) گفته است:
همیارderang
سلام
نه منظورم اینهMaryam Nateqi بله درباره این نکته من از دبیرمون سال قبل پرسیده بودم که ایشون گفتن بعضی نورون ها خیلی طویل هستند که تو شکل کتاب هم بهتون نشون داده.
-
Maryam Nateqi بله درباره این نکته من از دبیرمون سال قبل پرسیده بودم که ایشون گفتن بعضی نورون ها خیلی طویل هستند که تو شکل کتاب هم بهتون نشون داده.
derang
بله خیلی متشکرم