راه ابریشم عربی بخرم یا نه؟
-
حسن نیسی خواهش میکنم
-
سلام به همه دوستانمن عربیم تعریفی نداره و میخواستم راه ابریشم عربی رو بگیرم ولی دو دل هستم که بگیرم یا از محتوای های رایگان استفاده کنم مثل جمع بندی استاد ناصح زاده و...
لطفا نظراتتون رو درمورد راه ابریشم عربی بگین
و اینکه تا امروز چقدر باهاش تونستین پیشرفت کنید
ممنون از تمام کسانی که کمک میکنن
reyhane nakhei سلام من دارم، از صفر نمیگن انصافا
یعنی اینطوری خوبه استفاده کنید :
اول درسنامه کامل یه کتاب کمک درسی (پیشنهادم عربی جامع الگو هست ) رو بخونید و تستاش رو بزنید
تا ۵۰ رو جواب میده
برای درصد ۵۰ تا ۱۰۰ راه ابریشم عربی خوبه
ولی باید فیلم تحلیل اکثر تست ها رو ببینید
چون عربی مثل زیست هر تستش یه نکتست -
reyhane nakhei سلام من دارم، از صفر نمیگن انصافا
یعنی اینطوری خوبه استفاده کنید :
اول درسنامه کامل یه کتاب کمک درسی (پیشنهادم عربی جامع الگو هست ) رو بخونید و تستاش رو بزنید
تا ۵۰ رو جواب میده
برای درصد ۵۰ تا ۱۰۰ راه ابریشم عربی خوبه
ولی باید فیلم تحلیل اکثر تست ها رو ببینید
چون عربی مثل زیست هر تستش یه نکتستسید حسین قربانی 1 ممنونم
-
سلام
من عربی رو تهیه کردم و خب نباید انتظار فوق العاده ای ازش داشته باشید مثل شیمی که واقعا استاد پویان نظر کم نذاشتن
برا دهم و یازدهم فقط قواعد رو درس میدن ترجمه اینا نداره تیکت هم زدم گفتن ترجمه رو لازم ندارین و دوازدهم رو فقط برای اين که امسال امتحان نهایی دارین گذاشتیمو دوازدهم هم نسبتا کامله
تستاش زیاد نیس مثل کتاب تستا
ولی پره از نکاتی که میتونه باعث بشه تو حل تستا سریع تر و با روش درست تر عمل کنید
*در اصل این پک برا کسی خوبه که عربیش سطح متوسطی داره و میخواد خودشو بکشه بالا
ولی کسی مثل من که از بیس تو عربی ضعیفه(منظورم راهنماییه)باید اول خودم پایه رو بخونم و بعد از راه ابریشم استفاده کنم
امیدوارم انتخاب درست رو کنین همیشه -
سلام
من عربی رو تهیه کردم و خب نباید انتظار فوق العاده ای ازش داشته باشید مثل شیمی که واقعا استاد پویان نظر کم نذاشتن
برا دهم و یازدهم فقط قواعد رو درس میدن ترجمه اینا نداره تیکت هم زدم گفتن ترجمه رو لازم ندارین و دوازدهم رو فقط برای اين که امسال امتحان نهایی دارین گذاشتیمو دوازدهم هم نسبتا کامله
ولی پره از نکاتی که میتونه باعث بشه تو حل تستا سریع تر و با روش درست تر عمل کنید
ولی کسی مثل من که از بیس تو عربی ضعیفه(منظورم راهنماییه)باید اول خودم پایه رو بخونم و بعد از راه ابریشم استفاده کنم
امیدوارم انتخاب درست رو کنین همیشه@zahra-hamrang
خیلی ممنون از توضیح کاملتون
موفق باشید -
سلام
امیدوارم انتخاب درست رو کنین همیشه@zahra-hamrang برای ترجمه از دوره های صفر تا صد خود استاد استفاده کنید
-
سلام به همه دوستانمن عربیم تعریفی نداره و میخواستم راه ابریشم عربی رو بگیرم ولی دو دل هستم که بگیرم یا از محتوای های رایگان استفاده کنم مثل جمع بندی استاد ناصح زاده و...
لطفا نظراتتون رو درمورد راه ابریشم عربی بگین
و اینکه تا امروز چقدر باهاش تونستین پیشرفت کنید
ممنون از تمام کسانی که کمک میکنن
reyhane nakhei عربییییییییییییییییی نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
mahsaaa rezaeee چرا؟
-
mahsaaa rezaeee
چه قاطع -
reyhane nakhei تا اینحا راضی نبودم.
دوره های صفرتاصدو بیشتر میپسندم.استاد ناصح زاده.
کلا عربی و اذبیاتو پشیمون شدم گرفتم.
ادبیات خیلی کامله ولی من نیازی نداشتم نباید میگرفتم.
عربیم که اصلا راضی نبودم از شیوه تدریس و تست و .... -
اگه عربیت خوب نیست
جمعبندی ناصح زاده خیلی به نفعت نیست
اگه عید بود و اینو میگفتی اره میتونستی تمرکزت رو بزاری رو جمعبندی ناصح زاده
ولی الان که تقریبا اول سال هستیم بهتره سراغش نری(اگه عربیت خوب نیست)
در حد اینکه چطور تست ترجمه بزنیم اره...خوبه اون قسمتاش رو ببینی ولی قواعد رو کامل و جامع بخوای یادبگیری نه...چون سرعت کلاسش بالاست ممکنه خوب یاد نگیری -
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد