IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
نظریه اعداد
-
سلام دوستان وقت بخیر، لطفا این سوال رو راهنمایی کنید ، خیلی ممنون
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Mr Mazrai 0
ببخشید اینجاهم میشه کمکمکنید
آرش عباسی -
Mr Mazrai 0
آرش عباسی
سلام ببخشید ی سوال
به نظر شما برای این که توی ترکیبیات سطحمون بره بالا باید چیکار کرد؟
آیا شما منبعی رو میشناسید؟ چه کتاب چه فیلم
ببخشید بعد این سوالایی که فرستادم بلد نبودین؟ -
Mr Mazrai 0
سلاممن الان دوازدهم هستم و برای کنکور می خونم.
متاسفانه توفیق نداشتم المپیاد بخونم.به گسسته و ترکیبیات یکم علاقه دارم ولی خب مجبورم در چهار چوب کنکور فعلا دنبالش کنم
برای ترکیبیات و گسسته، یه دبیر خوب پیدا کردم
یکم ممکنه سطح بیشتر از کتاب درس بده ولی خوب مفهومی تدریس می کنن.
می تونی از ترکیبیات دهم شروع کنی
و اگر رشته ریاضی هستی بعدش آمار و احتمال گسسته رو ببینی.لینکشو برات می ذارم
توی خود آلا هم دبیرای بسیار عالی هستن که می تونی استفاده کنیاون دوتا سوالت هم از یکی پرسیدم جواباشونو خودم بلد نبودم.
-
-
Mr Mazrai 0
همه دبیرا و همه دوره های آلا عالی هستن.
هر کدوم خودتون دیدید دارید یاد میگیرید کار کنید. -
سلام
اگر سوالای ساده تر رو حل کرده باشی، مثلا اینکه چند تا عدد سه رقمی (تکرار مجاز) داریم که رقم یکان زوج،
رقم دهگان ۴ یا پنج و رقم صدگان دلخواه،
اینطوری عمل می کنیم:یعنی در واقع شروط رو در یکان و دهگان اجرا می کنیم و پس از اون میگیم که صدگان هم نه حالت و بعد طبق اصل ضرب، تعداد حالت ها رو به دست می آوریم.
اینجا
اگر بخواهیم دو رقم سمت راست مجذور با عدد اصلی برابر باشه، باید یکاناشون هم برابر باشه دیگه
و تنها این یکان ها برای عدد اصلی قابل قبول هستن
۰ و ۱و۵و۶
یعنی اگر عدد اصلی ما یکانش یکی از اینها باشه، عدد حاصل هم یکانش همون میشه
ولی اگر عدد اصلی ما یکانش چیز دیگه ای باشه، مثلا هفت باشه، یکان مجذور میشه۹ که مطلوب ما نیست.خب حالا مسئله رو به پنج حالت تقسیم و می کنیم و توی هر حالت می بینیم چه بلایی سر دهگان میاد
۱. یکان صفر باشه
خب اگر یه عدد دو رقمی یکانش صفر باشه، دهگان مجذورش هم صفره.
بقیه حالت ها در تصویر:
پس تا اینجا پنج تا حالت شد که توی هر کدوم دهگان های ممکن برای اون پنج تا یکانی که اول گفتیم رو مشخص کردیم.
حالا برای صدگان محدودیتی نداریم و می تونیم اعداد یک تا نه رو توی صدگان بذاریم.فقط یه چیزی اونجا توی به دست آوردن دهگان های ممکن برای اعداد با یکان ۶ یه قسمتیش هم نهشتی داشت که چون بهش نرسیدم خودم دقیق بلدش نیستم
ولی می دونم که با توجه به هم نهشتی اثبات میشه که اگر بخواهیم شرط مسئله برقرار بشه و یکان شیش باشه، دهگان حتما هفته.