ریاضی راه ابریشم
-
دوستان سلام
یه سوال دارم میگم اگه به جای دیدن فیلمای درسنامه کنکور ۱۴۰۱ طبق برنامه قبلی یعنی صفر تا صدا پیش بریم مشکلی ایجاد میشه
من نمیدونستم و تازه امروز فهمیدم که ۴۲ فسلم درسنامه تو پروفایلم قرار گرفته:(
ممنون میشم کمکم کنید چون واقعا حجم فیلما بالاست و من وقت نمیکنم که تو یه هفته تمام ۴۲ فیلم و ببینم
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی -
دوستان سلام
یه سوال دارم میگم اگه به جای دیدن فیلمای درسنامه کنکور ۱۴۰۱ طبق برنامه قبلی یعنی صفر تا صدا پیش بریم مشکلی ایجاد میشه
من نمیدونستم و تازه امروز فهمیدم که ۴۲ فسلم درسنامه تو پروفایلم قرار گرفته:(
ممنون میشم کمکم کنید چون واقعا حجم فیلما بالاست و من وقت نمیکنم که تو یه هفته تمام ۴۲ فیلم و ببینم
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیMaedeh Jafari 2 سلام با توجه به شرایط خودتون سعی کنین تصمیم بگیرین اگه درس رو بلد هستین تورق و تستا
اگه نه یکم می لنگین از درسنامه صفر تا صد فقط جزوه نداره فیلماشو همینجوری دیدن فایده نداره باید بنویسین تا بعدا جزوه خودتون رو مرور کنید یا همونی که تو پروفایلتون هست ببینید فقط قسمت بررسی کتاب رو ولش کنین بیشتر سمت تستا برین
اگه یه پایه خوب ریاضی دارین بیشتر تست و تمرین دست بردن به کاغذ مهمه واسه همین برین سمت تستا فقط مبحث تازه یا بلد نیستین درسنامه -
Maedeh Jafari 2 سلام با توجه به شرایط خودتون سعی کنین تصمیم بگیرین اگه درس رو بلد هستین تورق و تستا
اگه نه یکم می لنگین از درسنامه صفر تا صد فقط جزوه نداره فیلماشو همینجوری دیدن فایده نداره باید بنویسین تا بعدا جزوه خودتون رو مرور کنید یا همونی که تو پروفایلتون هست ببینید فقط قسمت بررسی کتاب رو ولش کنین بیشتر سمت تستا برین
اگه یه پایه خوب ریاضی دارین بیشتر تست و تمرین دست بردن به کاغذ مهمه واسه همین برین سمت تستا فقط مبحث تازه یا بلد نیستین درسنامهAlireza abdi خیلی ممنون از کمکتون واقعا بهم کمک کرد.
🙏💕 -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد