جزوات چاپی
-
سلام به همه
به دور از حاشیه و استرس، اما این هفته، هفته ی اخر فرسنگ اوله
جزوات فیزیک اقای طلوعی و دینی منتشر نشدن.
اینجا یه سوال پیش میاد:
وقتی هنوز منتشر نشدن یعنی هنوز نهایی نشدن دیگه، وقتی هنوز نهایی نشدن یعنی برای چاپ به چاپخونه هم ارسال نشدن.
خب با این اوصاف، چطوری آلا میخواد برای فرسنگ دوم بدستمون برسونه؟
خدای ناکرده قصد مچگیری و اینا ندارم اما کل فرسنگ یکو بزور ازpdf خوندم به امید جزوات.
اگه آلا یه اطلاعیه ای بده ممنون میشم -
سلام
کسی از دوستان اطلاع داره که کی جزوه های راه ابریشم چاپ میشه !؟
و هزینه شون حدودا چقدره !؟ -
سلام به همه
اینجا یه سوال پیش میاد:
وقتی هنوز منتشر نشدن یعنی هنوز نهایی نشدن دیگه، وقتی هنوز نهایی نشدن یعنی برای چاپ به چاپخونه هم ارسال نشدن.
خدای ناکرده قصد مچگیری و اینا ندارم اما کل فرسنگ یکو بزور ازpdf خوندم به امید جزوات.
اگه آلا یه اطلاعیه ای بده ممنون میشمreza 4
ولی جدا از اینا
کاش الا یه قیمت میداد حداقل که اونایی که به نظرشون گرونه برن سیاه و سفید پرینت بگیرن و الکی این همه منتظرم نمونن -
سلام به همه
اینجا یه سوال پیش میاد:
اگه آلا یه اطلاعیه ای بده ممنون میشمreza 4 سوال بنده هم هست امیدوارم پیگیری شه
-
سلام به همه
اینجا یه سوال پیش میاد:
اگه آلا یه اطلاعیه ای بده ممنون میشمreza 4 توصیهی من اینه برید پرینت بگیرید بدون جزوه درس خوندن ینی هیچ البته این نظر منه چون اگه جزوه جلوم نباشه هیچی یاد نمیگیرم
-
برید پرینت بگیرید
خیلی به آلا وابسته نباشید پارسال بعضیا ضربه سنگینی خورن ازین اعتماد
الان همه تدریس دروس و همه جزوات سال پیش کامل هست شما برین پرینت بگیرین کار خودتونو ادامه بدین
-
سلام به همه
اینجا یه سوال پیش میاد:
اگه آلا یه اطلاعیه ای بده ممنون میشم@M-an
@مدیر-محصول-ابریشمسلام. از جزوات چاپی چخبر؟
لطفا اطلاع رسانی کنید که بدونیم بالاخره به دستمون میرسه یا نه.... -
سلام به همه
اینجا یه سوال پیش میاد:
اگه آلا یه اطلاعیه ای بده ممنون میشمreza 4 نمیشه که من فرسنگ اولو پرینت کردم سیاه و سفید بدون جزوه فیزیک و ریاضی اونم باهام دانش اموزی حساب کرد ورقهای ۸۰۰ کلا شد ۲۰۰هزار تومن فرسنگ دومم خدا میدونه چقدر میشه خدایی هزینش خیلی زیاد میشه ۱۰تا فرسنگه
دستشون درد نکنه تا الان خیلی به فکر دانش اموزا بودن ولی اگه بیان رک و راست حرفشونو بزنن دانش اموز میفهمه چیکار کنه چه برنامهای داشته باشه ولی اینجوری همه شاکی میشن -
reza 4 نمیشه که من فرسنگ اولو پرینت کردم سیاه و سفید بدون جزوه فیزیک و ریاضی اونم باهام دانش اموزی حساب کرد ورقهای ۸۰۰ کلا شد ۲۰۰هزار تومن فرسنگ دومم خدا میدونه چقدر میشه خدایی هزینش خیلی زیاد میشه ۱۰تا فرسنگه
دستشون درد نکنه تا الان خیلی به فکر دانش اموزا بودن ولی اگه بیان رک و راست حرفشونو بزنن دانش اموز میفهمه چیکار کنه چه برنامهای داشته باشه ولی اینجوری همه شاکی میشنریحانه باقری 0
چه گروننن حساب کرد
جایی که من گرفتم تعداد برگ کم رو برگی 350 میگیره -
ریحانه باقری 0
چه گروننن حساب کرد
جایی که من گرفتم تعداد برگ کم رو برگی 350 میگیرهsallar savadkoohi خوش به حالتون 🥲
کجا ۳۵۰ میگیره اصلا باورم نمیشه
من کل تخصصی ها رو با پیله و فرسنگ ۱ عمومیا رو ۱۰۰۰ و خرده ای پرینت کردم .
پرینت جزوات از پول پک هم بیشتر شد -
sallar savadkoohi خوش به حالتون 🥲
کجا ۳۵۰ میگیره اصلا باورم نمیشه
من کل تخصصی ها رو با پیله و فرسنگ ۱ عمومیا رو ۱۰۰۰ و خرده ای پرینت کردم .
پرینت جزوات از پول پک هم بیشتر شدYegane Dehqan
من از کانال کاف پرینت توی تلگرام گرفتم
قبلنم معرفی کرده بودم چون قیمتاشون خیلی پایینه و کیفیت چاپشونم خیلیی خوب بود
به نظرم اگر میخواین بگیرین گزینه خوبیه اینجا -
reza 4
ولی جدا از اینا
کاش الا یه قیمت میداد حداقل که اونایی که به نظرشون گرونه برن سیاه و سفید پرینت بگیرن و الکی این همه منتظرم نموننsallar savadkoohi بله مهم درس خوندنه حالا رنگی یا سیاه و سفید باشه جزوه زیاد مهم نیست
-
sallar savadkoohi بله مهم درس خوندنه حالا رنگی یا سیاه و سفید باشه جزوه زیاد مهم نیست
اسما نادری
دقیقا
جزوه ها هم خیلی عکس ندارن
مثلا ریاضی واقعا فرقی نداره
یا حتی زیست
ولی خوب شیمی رو اگر کسی بتونه رنگی بگیره بهتره
بقیه درسا اکثرا مطلب و نوشته ان -
سلام به همه
اینجا یه سوال پیش میاد:
اگه آلا یه اطلاعیه ای بده ممنون میشمreza 4
سلام
منم میخواستم تیکت بزنم برا این موضوع ولی گفتم تا امشب صبر کنیم ان شاءالله امشب توی لایو آقای یزدیان توضیح میدن برا این موضوع. -
Yegane Dehqan
من از کانال کاف پرینت توی تلگرام گرفتم
قبلنم معرفی کرده بودم چون قیمتاشون خیلی پایینه و کیفیت چاپشونم خیلیی خوب بود
به نظرم اگر میخواین بگیرین گزینه خوبیه اینجاsallar savadkoohi
من خیلی سر اینکه توی پرینت گرفتن چیزیو جا بزارم میترسم و بیشتر برا همین منتظر بودم..ولی با این وضعی ک تو لایو بود معلومه همون اول فرسنگ دو ک گفتنم عمرا ب دستمون برسه..دیگ میخوام برم خودم بگیرم..احتمالا از یکی از همین سایتایی ک بچه ها معرفی کردن..حالا ب هر حال..میدونم سختتونه ولی لطفا لطفا میشه بگید برای چهارتا درس اختصاصی چند ص جزوه و درسنامه و تست بود..من هی قسمت جزوات رو بالا پایین میکنم بعد میگم اوکی دیگ همینا بود بعد بازم pdfبا مطالب جدید پیدا میکنم..لطفا اگر میشه کمک کنید..خیلی ممنون
-
sallar savadkoohi
من خیلی سر اینکه توی پرینت گرفتن چیزیو جا بزارم میترسم و بیشتر برا همین منتظر بودم..ولی با این وضعی ک تو لایو بود معلومه همون اول فرسنگ دو ک گفتنم عمرا ب دستمون برسه..دیگ میخوام برم خودم بگیرم..احتمالا از یکی از همین سایتایی ک بچه ها معرفی کردن..حالا ب هر حال..میدونم سختتونه ولی لطفا لطفا میشه بگید برای چهارتا درس اختصاصی چند ص جزوه و درسنامه و تست بود..من هی قسمت جزوات رو بالا پایین میکنم بعد میگم اوکی دیگ همینا بود بعد بازم pdfبا مطالب جدید پیدا میکنم..لطفا اگر میشه کمک کنید..خیلی ممنون
نسیم بابایی
برای شیمی 622 صفحه یعنی 311 برگ درسنامه بود بقیش تست
بقیرم خورد خورد در بیارم میگم -
نسیم بابایی
برای شیمی 622 صفحه یعنی 311 برگ درسنامه بود بقیش تست
بقیرم خورد خورد در بیارم میگمsallar savadkoohi
وایی خیلییی ممنونن -
@M-an
لطفا اطلاع رسانی کنید که بدونیم بالاخره به دستمون میرسه یا نه....ali hosseinzadeh دیروز تو لایو گفتن که کلا رو هواست و در هاله ای از ابهام🥲
️
من که چشمم آب نمیخوره باز دوباره بریم دنبال پرینت گرفتن -
@M-an
لطفا اطلاع رسانی کنید که بدونیم بالاخره به دستمون میرسه یا نه.... -
sallar savadkoohi
این پست پاک شده!