امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
جزوات چاپی
-
سلام به همه
به دور از حاشیه و استرس، اما این هفته، هفته ی اخر فرسنگ اوله
جزوات فیزیک اقای طلوعی و دینی منتشر نشدن.
اینجا یه سوال پیش میاد:
وقتی هنوز منتشر نشدن یعنی هنوز نهایی نشدن دیگه، وقتی هنوز نهایی نشدن یعنی برای چاپ به چاپخونه هم ارسال نشدن.
خب با این اوصاف، چطوری آلا میخواد برای فرسنگ دوم بدستمون برسونه؟
خدای ناکرده قصد مچگیری و اینا ندارم اما کل فرسنگ یکو بزور ازpdf خوندم به امید جزوات.
اگه آلا یه اطلاعیه ای بده ممنون میشم -
سلام
کسی از دوستان اطلاع داره که کی جزوه های راه ابریشم چاپ میشه !؟
و هزینه شون حدودا چقدره !؟ -
reza 4 سوال بنده هم هست امیدوارم پیگیری شه
-
reza 4 توصیهی من اینه برید پرینت بگیرید بدون جزوه درس خوندن ینی هیچ البته این نظر منه چون اگه جزوه جلوم نباشه هیچی یاد نمیگیرم
-
برید پرینت بگیرید
خیلی به آلا وابسته نباشید پارسال بعضیا ضربه سنگینی خورن ازین اعتماد
الان همه تدریس دروس و همه جزوات سال پیش کامل هست شما برین پرینت بگیرین کار خودتونو ادامه بدین
-
سلام. از جزوات چاپی چخبر؟
لطفا اطلاع رسانی کنید که بدونیم بالاخره به دستمون میرسه یا نه.... -
reza 4 نمیشه که من فرسنگ اولو پرینت کردم سیاه و سفید بدون جزوه فیزیک و ریاضی اونم باهام دانش اموزی حساب کرد ورقهای ۸۰۰ کلا شد ۲۰۰هزار تومن فرسنگ دومم خدا میدونه چقدر میشه خدایی هزینش خیلی زیاد میشه ۱۰تا فرسنگه
دستشون درد نکنه تا الان خیلی به فکر دانش اموزا بودن ولی اگه بیان رک و راست حرفشونو بزنن دانش اموز میفهمه چیکار کنه چه برنامهای داشته باشه ولی اینجوری همه شاکی میشن -
ریحانه باقری 0
چه گروننن حساب کرد
جایی که من گرفتم تعداد برگ کم رو برگی 350 میگیره -
sallar savadkoohi خوش به حالتون 🥲
کجا ۳۵۰ میگیره اصلا باورم نمیشه
من کل تخصصی ها رو با پیله و فرسنگ ۱ عمومیا رو ۱۰۰۰ و خرده ای پرینت کردم .
پرینت جزوات از پول پک هم بیشتر شد -
sallar savadkoohireplied to Yegane Dehqan on آخرین ویرایش توسط sallar savadkoohi انجام شده
Yegane Dehqan
من از کانال کاف پرینت توی تلگرام گرفتم
قبلنم معرفی کرده بودم چون قیمتاشون خیلی پایینه و کیفیت چاپشونم خیلیی خوب بود
به نظرم اگر میخواین بگیرین گزینه خوبیه اینجا -
sallar savadkoohi بله مهم درس خوندنه حالا رنگی یا سیاه و سفید باشه جزوه زیاد مهم نیست
-
اسما نادری
دقیقا
جزوه ها هم خیلی عکس ندارن
مثلا ریاضی واقعا فرقی نداره
یا حتی زیست
ولی خوب شیمی رو اگر کسی بتونه رنگی بگیره بهتره
بقیه درسا اکثرا مطلب و نوشته ان -
reza 4
سلام
منم میخواستم تیکت بزنم برا این موضوع ولی گفتم تا امشب صبر کنیم ان شاءالله امشب توی لایو آقای یزدیان توضیح میدن برا این موضوع. -
sallar savadkoohi
من خیلی سر اینکه توی پرینت گرفتن چیزیو جا بزارم میترسم و بیشتر برا همین منتظر بودم..ولی با این وضعی ک تو لایو بود معلومه همون اول فرسنگ دو ک گفتنم عمرا ب دستمون برسه..دیگ میخوام برم خودم بگیرم..احتمالا از یکی از همین سایتایی ک بچه ها معرفی کردن..حالا ب هر حال..میدونم سختتونه ولی لطفا لطفا میشه بگید برای چهارتا درس اختصاصی چند ص جزوه و درسنامه و تست بود..من هی قسمت جزوات رو بالا پایین میکنم بعد میگم اوکی دیگ همینا بود بعد بازم pdfبا مطالب جدید پیدا میکنم..لطفا اگر میشه کمک کنید..خیلی ممنون -
نسیم بابایی
برای شیمی 622 صفحه یعنی 311 برگ درسنامه بود بقیش تست
بقیرم خورد خورد در بیارم میگم -
sallar savadkoohi
وایی خیلییی ممنونن -
ali hosseinzadeh دیروز تو لایو گفتن که کلا رو هواست و در هاله ای از ابهام🥲️
من که چشمم آب نمیخوره باز دوباره بریم دنبال پرینت گرفتن -
ali hosseinzadeh
سلام
تو 3، 4 روز آینده خبر میدیم -
این پست پاک شده!