تست
-
سلام وقتتون بخیر من کتاب زیست رو خریدم و گفتار اول رو برای دهم چون معلممون خیلی کند هست در آلا مطالعه کردم و کمی از تست رو زدم ولی احساس میکنم برای درسی مثل زیست حتی اگه خونده باشی و تست زده باشی انگار هیچ دو روز بعد یادت میره چون حفظی هست کسی میدونه باید چیکار کرد ؟تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-همخوانی -
سلام وقتتون بخیر من کتاب زیست رو خریدم و گفتار اول رو برای دهم چون معلممون خیلی کند هست در آلا مطالعه کردم و کمی از تست رو زدم ولی احساس میکنم برای درسی مثل زیست حتی اگه خونده باشی و تست زده باشی انگار هیچ دو روز بعد یادت میره چون حفظی هست کسی میدونه باید چیکار کرد ؟تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-همخوانیArian Khademi
سلام
زیست حفظی نیست مگر بعضی نکات ولی کل درس و مفهوم درس رو باید مفهومی و عمیق یاد گرفت تا فراموش نشه و فقط و فقط حفظ کار 100 درصد غلطیه چون هم فراموش میشه و هر تستی نمیشه زد
ولی وقتی که مفهومی و عمیق هم مطالعه کردید بازم نیاز به مرور درسنامه و تست هست -
بچه-های-همخوانیArian Khademi
درود
تستاتونو دوباره بزنید و مرور کنید ؛ اگر باز هم تموم شد و وقت داشتید منبع دوم کار کنید
.