مشکل بودن تست های زیست راه ابریشم
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
من درسنامه های فرسنگ اول رو با دقت نگاه کردم و چندین بار مرور متن کتاب رو انجام دادم
اما تست های راه ابریشم رو خیلی خوب نمیتونم جواب بدم میزان غلط زدنم زیاده و به نظر خودم سطح تست ها بالاست
شما چه راهکاری رو پیشنهاد میکنید تا در زدن تست های راه ابریشم راه بیوفتم و بهترین استفاده رو بتونم ببرم؟! -
سلام دوستان وقتتون بخیر
من درسنامه های فرسنگ اول رو با دقت نگاه کردم و چندین بار مرور متن کتاب رو انجام دادم
اما تست های راه ابریشم رو خیلی خوب نمیتونم جواب بدم میزان غلط زدنم زیاده و به نظر خودم سطح تست ها بالاست
شما چه راهکاری رو پیشنهاد میکنید تا در زدن تست های راه ابریشم راه بیوفتم و بهترین استفاده رو بتونم ببرم؟! -
سلام دوستان وقتتون بخیر
شما چه راهکاری رو پیشنهاد میکنید تا در زدن تست های راه ابریشم راه بیوفتم و بهترین استفاده رو بتونم ببرم؟!reyhane nakhei
سلام خسته نباشید.
اگه لایو دیشب رو دیدید آقای موقاری گفتند که ابتدا تست های ویژه که امسال ضبط شده رو ببینید بعدش برید سراغ تست های تسلط -
reyhane nakhei
سلام خسته نباشید.
اگه لایو دیشب رو دیدید آقای موقاری گفتند که ابتدا تست های ویژه که امسال ضبط شده رو ببینید بعدش برید سراغ تست های تسلطReza Estendi
سلام نه متاسفانه اینستا ندارم و نتونستم ببینم -
reyhane nakhei
سلام خسته نباشید.
اگه لایو دیشب رو دیدید آقای موقاری گفتند که ابتدا تست های ویژه که امسال ضبط شده رو ببینید بعدش برید سراغ تست های تسلطReza Estendi
ممنونم -
سلام دوستان وقتتون بخیر
شما چه راهکاری رو پیشنهاد میکنید تا در زدن تست های راه ابریشم راه بیوفتم و بهترین استفاده رو بتونم ببرم؟!reyhane nakhei یه راهش اینه که تست هار و وقتی زدید و پاسخ رو دیدید یک ماه بعدش دوباره بزنید تا ببینید توی اون مبحث راه افتادین یا نه؟
-
reyhane nakhei یه راهش اینه که تست هار و وقتی زدید و پاسخ رو دیدید یک ماه بعدش دوباره بزنید تا ببینید توی اون مبحث راه افتادین یا نه؟
Mohammad Lotfi 0
خیلی ممنون -
برا منم اولش سخت بود سطح تستا بالاست ولی بعد یه مدت دستم راه افتاد
تمرین زیاد چاره ی کاره و البته زدن تستای سطح متوسط در اولویته مثل خیلی سبز@zahra-hamrang
ممنونم تست های خیلی سبز رو زدم ولی بعضی تست های راه ابریشم واقعا نکته دار و سختن -
@zahra-hamrang
ممنونم تست های خیلی سبز رو زدم ولی بعضی تست های راه ابریشم واقعا نکته دار و سختنreyhane nakhei
نمدونم پس چرا نظر من بر عکس حرف شما هست
برای من تست های راه ابریشم زیست آسون اما خیلی سبز سخت تر هست -
reyhane nakhei
برای من تست های راه ابریشم زیست آسون اما خیلی سبز سخت تر هست -
reyhane nakhei
برای من تست های راه ابریشم زیست آسون اما خیلی سبز سخت تر هست@آرمان-میرانی عادیه ، چون شما مثلا یک بار این اتفاق براتون افتاده دیگه عادی باهاش برخورد میکنید و ذهنتون اینجوری شکل گرفته
مثلا من الان تو سه سطحی ها نسبتا سخت رو پنجاه میزنم ، خیلی سخت رو نودبعد از یه مدت درست میشه ، باید آزمون جامع بدید که ذهنتون به همه نوع سوال عادت کنه
-
reyhane nakhei
برای من تست های راه ابریشم زیست آسون اما خیلی سبز سخت تر هست@آرمان-میرانی در مشکل بودن تست های زیست راه ابریشم گفته است:
reyhane nakhei
برای من تست های راه ابریشم زیست آسون اما خیلی سبز سخت تر هستخداوکیلی اره بخدا احساس میکنم مالای استاد خیلی راحتن ولی اصلا نمی تونم مال خیلی سبز رو خوب بزنم خیلی عجیبا بخدا
-
@آرمان-میرانی در مشکل بودن تست های زیست راه ابریشم گفته است:
reyhane nakhei
برای من تست های راه ابریشم زیست آسون اما خیلی سبز سخت تر هستخداوکیلی اره بخدا احساس میکنم مالای استاد خیلی راحتن ولی اصلا نمی تونم مال خیلی سبز رو خوب بزنم خیلی عجیبا بخدا
Ali Alii مدل سوال ها هم خیلی اصلا فرق داره
-
خیلی !!! خب درست میشه ؟
-
خیلی !!! خب درست میشه ؟
Ali Alii من برا زیست تدریس رو نگاه میکنم میرم بعد تست های خیلی سبز رو میزنم اما میبینم اصلا یه وضعی هست نمدونم براچی.
با تست های خود راه ابریشم راحت تر هستم -
@zahra-hamrang
ممنونم تست های خیلی سبز رو زدم ولی بعضی تست های راه ابریشم واقعا نکته دار و سختنreyhane nakhei سلام نکتهها رو حتما داخل کتاب و کنار بخش مربوطه توی جملات کوتاه بنویسید و مرورشون کنید تا ملکه ذهن بشن.
تسلط توی زیست کمی زمان میبره. شرطش اینه که به متن کتاب تسلط داشته باشید، نکات جدید سر کلاس رو به خاطر بسپارید و نکتههای جدید تستها رو (نه همه رو. نه قسمتهایی از متن رو که یادتون رفته) خلاصهوار وارد کتاب درسی بکنید. بعدش دیگه همش مرور و مرور تست زنیه.
تست تکراری هم طبق تجربهای که دارم کمکی نمیکنه مگر اینکه تست خاص و پر نکتهای بوده باشه. علتش هم اینه که وقتی شما نکتهها رو توی کتاب وارد میکنید ومدام دورشون میکنید دیگه عملا فایدهای نداره برگردید و همون تستها رو دوباره بزنید! چون مطمئنن درست میزنیدشون. -
سلام دوستان وقتتون بخیر
شما چه راهکاری رو پیشنهاد میکنید تا در زدن تست های راه ابریشم راه بیوفتم و بهترین استفاده رو بتونم ببرم؟!reyhane nakhei اگه تست های ابریشم سختن پس قلم چی ،چیه 🥲
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.an این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد