راه ابریشم چیه
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه.
بچه ها راه ابریشم میشه بگین دقیقا چیه؟
و اینکه من یازدهم تجربی ام الان بگیرم بهتره یا دوازهم؟
راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-شیمی راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی دوازدهم بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
برای این که زیست رو تو کنکور بتونم صد بزنم تدریس ۰تا۱۰۰ اقای موقاری و کارگاه تستشون و تست هایی که خودم هم میزنم کافیه؟ یا حتما باید از راه ابریشم استفاده کنم؟
-
راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-شیمی راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی دوازدهم بچه-های-تجربی-راه-ابریشمHelen Alinia 2 سلام اصلا راه ابریشم مناسب شما نیست از صفر صد ها و یک کتاب تست برای هر درس استفاده کن
-
Helen Alinia 2 سلام اصلا راه ابریشم مناسب شما نیست از صفر صد ها و یک کتاب تست برای هر درس استفاده کن
saleh darepeimaa اهان چشم ممنونم
-
پریشب استاد موقاری تو لایو گفتن که یازدهمی و حتی دهمی ها هم میتونن از راه ابریشماستفاده کنن
میتونید به سایت معرفی راه ابریشم برید و اطلاعات کامل درباره ی اون به دست بیارید
اما استفاده از صفرتاصد ها و کارگاه نکته و تست هم برای شما کافیه به شرطی که خودتون هم تست بزنید
موفق باشید همیشه. -
پریشب استاد موقاری تو لایو گفتن که یازدهمی و حتی دهمی ها هم میتونن از راه ابریشماستفاده کنن
میتونید به سایت معرفی راه ابریشم برید و اطلاعات کامل درباره ی اون به دست بیارید
اما استفاده از صفرتاصد ها و کارگاه نکته و تست هم برای شما کافیه به شرطی که خودتون هم تست بزنید
موفق باشید همیشه.@zahra-hamrang خیلی ممنونم از راهنماییتون
-
راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-شیمی راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی دوازدهم بچه-های-تجربی-راه-ابریشمHelen Alinia 2 میتونی استفاده کنی ایرادی نداره
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.an این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد